Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)
RSS feed ei näytä toimivan. Vimmeinen listalle päivittynyt postaus on otsikolla 'Perjantain bileasu'. Saisikohan fiksattua, niin on helpompi seurata?
Qiica (Ei varmistettu)
Moi :) Löysin blogis Demi'n lehdestä, ja päätin tulla kattomaan. Kyllä on aika upea sivusto. ;) Itsekin bloggaan harrastuksestani, mutta onhan se tietysti eriasia, kun sulla on tällänen upea sivusto, ja mulla pelkkä blogi bloggerissa :D No, tässä linkki silti sinne, olisi mukava jos tsekkaisit: http://www.p-hantasmal.blogspot.com/
lindda ! (Ei varmistettu)
Tosi ihana blogi ! Paljon juttua monipuolisesti ! Aion kyllä ruveta seuraamaan ! 8)
-Laura-
Muoti
Aivan ihana blogi sulla! :)
Teemu
Thing for the Bling
Ai täällä on tämmönen vieraskirjakin!! Joo eli siis mäkin löysin sut demi.fistä... eikun... :D Hahah Ei mulla mitään asiaa ollu (lol onks mulla ikinä?) :D Haleja! Oot paras.
Robynhoodie
Robynhoodie
Hei Aurora! Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa ja teen gradua. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi (mieluusti 10.5. mennessä). Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)