Oi kevät! Sieluni avaan ma sulle

Auta, Elina!

Tuskin olen ainoa, jonka elämä oli ns. haastavaa välillä lokakuu-nykyhetki. Nyt kun tuntuu siltä, että ollaan jo voiton puolella (ellei sitä lunta tule vielä!), niin pohdin tässä kahta asiaa:

a) miten ottaa ilo irti seuraavista ihanista kuukausista? Kevät ja kesä tuntuvat menevän niin nopeasti. Kehitin taannoin kaverini kanssa ns. kesäpisteet, jossa listattiin etukäteen asioita, joita halusi sinä kesänä tehdä ja pisteytettiin ne Painonvartija-tyylillä. Toimi. Pitäisikö se aloittaa jo nyt?

b) miten ennaltaehkäistä seuraavien syksyjen ja talvien ankeutta? Marjoja ja sieniä kun on paljon helpompi säilöä kuin fiiliksiä. Ehdotuksia?

Kommentit

minna / ei-ole.blogspot.com (Ei varmistettu)

Muistan kesäpisteet, kokeilin niitä kaverin kanssa ja ne olivat aivan älyttömän nerokas systeemi! Maauimalat, jäätelötötteröt, mansikat ja festarit oli pisteytetty ja kesän lopussa sitten vertailtiin saldoja, ihan mahtava kesä :))

Elina Tanskanen
Auta, Elina!

kuulla! Ehkä alkuperäinen kesäpisteteksti löytyisi jostain arkistoista.. Tai sitten itse kukin vain kehittämään omaansa ja raportoimaan idiksistään ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.