Ladataan...
Avec Mari

 

Hei kaikki ja Lilyn kanssasisaret! Erätauon aikana kypsyi päätös, jota olen totta puhuen kypsytellyt jo tovin. Täten innostuneena ja hiukan haikeanakin ilmoitan, että olen päättänyt jatkaa blogia oman domainin alla ihkauudessa omassa osoitteessa, jossa sivusto on juuri omannäköiseni (ja ilman mainontaa, jota en voi allekirjoittaa). Kääk! Fiilis on jännittynyt, mutta hyvä. Uskon (ja toivon), että uusi oma osoite palvelee paremmin myös tulevaisuuden työkuvioissa. En siirrä vanhoja postauksia suoraan uuteen osoitteeseen, vaan toistaiseksi ne löytyvät vielä ainakin täältä. Toivottavasti te löydätte kuitenkin tienne jo uuteen. Osoite on:

www.marikekale.com

klik klik

 

K i i t o s Lily, toimitus ja kaikki täällä mukana kulkeneet. Nähdäänhän uudessa osoitteessa?

Mahtavaa, inspiroivaa syksyä!

M.

// Hello, my new site is open and the address is www.marikekale.com See you there!

Ladataan...
Avec Mari

Blazer Zara, knit Filippa K, pants Weekend Max Mara, shoes Vagabond, bag Chanel

 

Hello! Päivät pyörivät järjetöntä vauhtia pikkumiehen kanssa ja blogi on väistämättä tällä hetkellä prioriteettilistan loppupäässä. Kieltämättä inspiraatiokin on ollut hiukan hukassa kaiken pyörityksen keskellä. Lilyn mainoskokeilu ei myöskään miellytä, joten on oiva aika ottaa pieni erätauko ja jäädä pohdiskelemaan blogin jatkoa täällä Lilyssä. Toivon sydämeni pohjasta, että toimituksen "kokeilu" päättyy pian, siihen saakka adjö.

Kurkkaathan taukolukemisena vaikka kesän luetuimmat postaukset:

Kesäkuun luetuimmat jutut

Heinäkuun luetuimmat jutut

Elokuun luetuimmat jutut

 

Instagram päivittyy kuten ennenkin, löydät minut sieltä nimellä avecmari

 

xx

M.

Ladataan...
Avec Mari

 

 

Ajatukset ovat tällä viikolla pyörineet vähän toisaalla kuin blogissa. Elämässä yleensä ja siinä millaisia ihmisiä elämä(ni) pitääkään sisällään. Elämäni parhaimpia päätöksiä on ollut aikaisemminkin rajata negatiiviset ja energiasyöpöt ihmiset pois elämästäni, enkä pelkää tehdä sitä edelleenkään. Erityisesti tuon pienen ihmisen myötä on entistä suurempi tarve suojella omaa perhettä ja karsia kaikki turha negatiivisuus ympäriltä pois. Vaikka uskon hyvään karmaan ja siihen, ettei kauna kanna, ajattelen myös, että ihmiset jotka eivät sinua kunnioita, eivät sitä ansaitse sinultakaan. Kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta loukata toista. No se siitä, mutta siinä kuitenkin syy hiljaiseloon. Elämänrintamalla hiukan puhaltaa.

Jotain kaunistakin tähän viikkoon on mahtunut (tuon pikkumiehen lisäksi siis). Löysin nimittäin kirpparilta täydellisen glen check ruutukuosisen bleiserin! Tässä on melko raju hartialinja ja överit olkatoppaukset, täytyy katsoa mitä niille keksisi, mutta eiköhän tämä käyttöön tule. Kirpparilöydöissä on sitä jotakin, jota ei välttämättä ketjuliikkeiden sovituskopeista löydä. Ja etsimällä sitä vasta harvemmin mitään löytääkään, niinkuin ei elämässäkään yleensä.

Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// New in: A perfect glen check 2nd hand blazer!

Pages