GREECE SNAP SHOTS

Avec Mari

 

 

 

 

 

Kaliméra! Koti-Suomessa ollaan. Ajatukset ovat vielä vähän reissun päällä ja matkalaukut purkamatta, mutta täällä ollaan taas. Loma oli ihana ja kerrassaan rentouttava. Villamme ylitti kaikki odotuksemme ja villaltamme Joonian merelle avautuva maisema oli kerrassaan henkeäsalpaava. Villa muutenkin oli ihan vimpan päälle ja taisimme olla siellä ensimmäiset asukkaat. Kiitos HomeAway ja ystävät tästä löydöstä!

Muutoin alue oli aika raffia ja paikoin melko alkeellistakin. Lähistöllä oli vain muutama ranta ja rafla, that's it. Mutta juuri se oli tällä lomalla parasta. Loikoilla rauhassa altaalla villan suojissa ja käyskennellä iltahämyssä serpentiinimäisesti mutkittelevaa ajoittain autiota tietä alas rantaan syömään. Tällä reissulla söin muuten ehdottomasti elämäni parhaimman seafood pastan. Ravintola oli aivan ihana ja ilmeisesti paikallisen perheen pyörittämä. Kreikkalaiset mammat häärivät keittiön puolella ja perheen nuorempi polvi hoiti asiakkaat. Sama välitön ja autenttinen tunnelma vallitsi koko kylässä, kaupoissa ja paikallisissa kuppiloissa.

Ihanaa ja iisiä!

M.

Ps. Kävi muuten niin köpelösti, että puhelimeni putosi mereen ja on parhaillaan huollossa, joten Instagram ja Snapchatti päivittyvät hiukan verkkaisempaan tahtiin. Toivottavasti voin palata arkirytmiin piakkoin. Fingers crossed!

 

// Greece snap shots

Kommentit

verbeliini
happy flow

sairaan hyvännäköinen pasta!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.