Linnan lempparit

Avec Mari

Punaista ja mustan puhuvaa. Siinä minun lempparit. Miten on ruudun toisella puolella asian laita? Linnan floppi tai fierce female? 

M.

Yesterday Finland celebrated its independence and our president had a reception. These are my fav outfits from the night. Red and black.

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

En tajuu! :D 

Ensinnäkin tuo Maria Ylipään puku... Siis onhan se nyt tosi mauton Linnan juhliin! Edestä auki napaan asti eikä selkäkään turhan piilossa ole. Että ihan kaunis ja kiva jonnekin Hollywoodin punaiselle matolle, mutta että Linnan juhliin? For real? 

Entäs sitten tuo Jaana Pelkosen puku. Mulla on varmaan silmissä vikaa, mutta musta se on karmaiseva. Näyttää kun hänellä olisi jotain alla ja jäänyt vahingossa näkyviin, tuo vaaleanpunainen siis. Jotenkin kovin rönttö? O.o 

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Ylipään puku sopii paremmin Oscar-gaalaan. Etupuolella napaan ja takapuolella persvakoon saakka auki oleva puku on tähän tilaisuuteen mauton.
Mikaela Wulffin puku taas ei istu yläosasta lainkaan. Se näyttää harsoon peitetyltä korsetilta tai rintaliivitopilta. Ja rinnat näyttävät vain odottavan hetkeä koska saavat pullahtaa ulos.
Jaana Pelkosen puku näyttää tosiaankin siltä kuin punaisen kankaan pinkki lieve olisi vahingossa jäänyt näkyviin.
Laura Birnin puku on kaunis ja istuu hänelle moitteettomasti. Otsakoru ja kampaus viimeistelevät tyylin. Silti miettisin onko nahka-asu tällaiseen tilaisuuteen oikea valinta.
Näiden kuvien kaunein ja tilaisuuteen sopivin puku on Jenni Haukion päällä. Jenni on tyylilleen uskollinen. Puvun pitsinen yläosa ehkä turhaan vanhentaa puvun kantajan olemusta, kuten hiukan perinteinen kampauskin.
Mutta jos vierellä seisoo miltei puolet vanhempi mies, niin pikkutyttömäinen olemus olisi epäonnistunut ja huvittavakin.

Torey
Näissä neliöissä

Vierailija, hyvin sanottu. 

M.
Avec Mari

No jopas vain mielipiteemme eriävät! Hyvä niin, kaikilla on oma makunsa. Meillä ja linnan pukeutujilla. Peukkua nostan kuitenkin kaikille näille esiin nostamilleni daameille nimenomaan persoonallisesta pukeutumisesta ja rohkeudesta. Mielestäni persoonallinen tyyli on kauneinta, eikä aina myöskään tarvitse kangistua kaavoihin, edes linnan juhlissa.

Kiitos kauniit kuitenkin mielipiteistänne! Hyviä huomioita :)

Kommentoi