Ladataan...
Avec Mari

 

Vapaa viikonloppu kaikesta on tehnyt to-del-la hyvää. Hyvin nukutuilla ja ylipitkillä yöunilla on myös varmasti osansa asiaan, että olo on tänä sunnuntaiaamuna enemmän zen kuin pitkään aikaan. Näitä pieniä iloja, kun saa herätä ilman herätyskelloa ja syödä rauhassa pöydän ääressä aamupalan, lukaista lehden ja hörppiä teetä verkkaiseen tahtiin. Eikä minnekään ole kiire. Ah.

Aion jatkaa lopun sunnuntain samalla tavalla. Ehkä piipahdan kantarelliapajallani, jos jaksan.

Rauhallista ja zenimäistä sunnuntaita!

M.

 

Ps. Olen ehtinyt viikonlopun aikana työstää myös muutamia blogijuttuja, joten ensi viikolla viimeistään on mm. juttua syksyn trendeistä muotityöläisen näkökulmasta. Saatte myös kurkata garderobiini ja esittelyssä myös arkimeikkini! Toivottavasti pysytte kuulolla :)

 

Easy like sunday morning...

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

En muista milloin olisin viimeksi lauantai-aamuna hurauttanut pyörällä asuinkaupunkini keskustaan viettämään vapaapäivää? Liian kauan aikaa sitten selvästi. Usein olemme jossain reissun päällä viikonloppuisin tai viettämässä vapaata muualla. Tänään nautin kuitenkin aamupalan keskustan kantakuppilasa ja sain vielä ihanan ystävän ex tempore aamupalaseuraksi. Kukkia kotiin viemiseksi, juustoja illaksi ja muutama uutuus syksyn garderobiin. Ihana aamun aloitus siis harmaudesta huolimatta! Nyt kukat maljakkoon ja kotihommiin.

Ihanaa lauantaita harmaudesta huolimatta teillekin!

M.

 

Bycycling and day off in the city. Felt refreshing to spent day off  at home city at once. I had a city breakfast and did some great founds also!

Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

Yllätän itseni ja kanssatoverit tarttumalla jo toista kertaa viikon sisällä Trendin haasteeseen. Mutta joskus nämä nopeasti napsaistut asukuvat ovat vain kiireisen viikon pelastus. Eli saanen esitellä yksi lempivaatteeni: musta mekko.

CARDIGAN & DRESS MINIMUM, BOOTS VAGABOND

Vaikka en mekkonaiseksi tunnustaudukaan, mekoista on salakavalasti tullut (työ)garderobini luottotuote. Mekko vain näyttää toimivan kaiken kanssa. Kesällä kepeiden sandaalien kanssa ja talven tuiskuissa buutsien parina. Lempimitta on midi tai vähän vähemmän. Materiaali on puolestaan se kaikista tärkein: Mitä mukavampi ja joustavampi sen parempi. Tämä kuvan ihanainen mm. on Minimum -malliston mieletön cuprospandex versio eli toisin sanoen mukavuuden huippu! Sellaista. Löytyykö Lilystä muita mekkonaisia?

Mahtavaa viikonloppua! Minä heitän mekon nurkkaan än yy tee just nyt ja vedän pyjaman päälle. Kosmetologikäynnin ja hieronnan jälkeinen olotila on jotain taivaallista -viinilasillisen ja lempilehden kera. Ei siis hassumpi aloitus viikonlopulle.

xx

M.

Presenting my favorite piece: Modern LBD which works also at work.

Pages