Ladataan...
Avec Mari

 

 

 

 

Hyvää iltapäivää! Täällä ollaan vietetty pitkästä aikaa viikonloppua kotona ilman sen suurempia suunnitelmia. Ihan mukavaa vaihtelua. Ikään kuin huomaamattani on myös tullut otettua pieni someloma. Oikutteleva oikea käsi on ollut yksi syy siihen, että olen laskenut luurin ja läppärin päivittäin useammin pois käsistäni. Harmaat päivät eivät myöskään oikein ole inspiroineet kuvaamaan (tai tekemään oikein mitään muutakaan), joten se on näkynyt mm. myös blogissa.

Inspiroivaa luettavaa harmaudesta huolimatta on onneksi ollut! Uusin ihastukseni on Susanna Venton ja Riikka Kantinkosken ihastuttava Green Home Book. Jos viherkasvit ja inspiroivat kotikuvat yhtään kiinnostavat suosittelen lämpimästi tätä viherkasviopusta! Tiesittekö muuten, että yksi viherkasvi on nimetty Coco Chanelin mukaan? I didn't!

Toivotaan vähän valoa tulevaan viikkoon, jotta kuvaushommat pääsevät takaisin uomiinsa!

Kotoisaa sunnuntaita,

M.

 

//  This book is so inspiring! Now I know how I'll lighten up my spirit during this darkness!

Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

Shoes from Marimekko SS17

 

Pressipäivät ja kevään mallistojen fiilistelyt ovat takanapäin ja paraikaa muistissa, joten tässä pieni katsaus kevääseen. Ensi keväänä nähdään erityisesti...

 

Pystyraitoja. Mielellään kauluspaidoissa ja housujen sivusaumoissa.

Patches -merkkejä, vähän kaikkialla. Ennustan kovaa diy-huumaa ensi keväällä silitettävien tai itse ommeltavien kangasmerkkien kanssa!

Maanläheisiä sävyjä, herkullisia karkkivärejä

Sporttisia jumppereita

Kirjailuja ja printtejä

70- luvun vaikutteita kuoseissa, silueteissa ja materiaaleissa

 

Materiaaleissa nähdään erityisesti (ribbi)neuloksia, denimiä, vakosamettia, värjättyä nahkaa ja mokkaa keipeiden silkkien rinnalla. 

Sellaista, miltä kuulostaa? Lämmin kiitos vielä Marsaanalle ja Milttonille kutsuista! Oli inspiroivaa kurkata kevääseen jo nyt kaiken harmauden keskellä.

  

Ihanaa insproivaa torstaita sateesta huolimatta! 

M.

 

Ps. Jos muotijutut kiinnostavat, täällä lisää juttua ensi kevään trendeistä ja väreistä Kööpenhaminan muotimessujen tiimoilta!

 // I got a refreshing sneak peek into SS17 fashion, thank you Marsaana Communications and Miltton for having me! xx

Ladataan...
Avec Mari

 

 

Ajatus uuteen viikkoon maanantain jo hurahtaessa ohi. Don't wait. The time will never be just right.

Pahoitteluni, että blogi on ollut viime aikoina hiukan ontto. Töissä iso lanseeraus on imenyt kaikki mehut ja vapaa-aika on muutoinkin ollut aika kortilla. Toivon ja suunnittelen, että tähän kaikkeen tulee vielä lähitulevaisuudessa muutos. Työt eivät tekemällä lopu ja (vapaa-)aikaa ei ole koskaan tarpeeksi, ellei itse niin päätä.

Onkin hyvä aika-ajoin pohtia ja päättää mille haluaa itse arjessaan ja elämässään järjestää aikaa. First things first.

Ps. Lähipäivät ovat muuten jänniä, osallistun muutamille pressipäiville ja käännämme katseet jo kevään muotiin. Jaan kanssanne varmasti jotakin, kunhan sopii. Täällä jo ensi alkuun juttua keväästä 2017.

Iloa viikkoon!

M.

 

// Thought of the week!

Pages