Ladataan...
Avec Mari

 

 

Busy days, mutta aina on aikaa nopealle quizille! Tällä kertaa ajattelin toteuttaa quizin varmasti monelle illanistujaisistakin tutulla en koskaan -teemalla. Here we go...

En koskaan osta vaatteitani netistä

Tai jos ostan, niin useimmiten myös palautan ostokseni. Paitsi, että kivijalkamyymälöissä on mielestäni kivempi asioida, tykkään myös sovittaa vaatteet ylleni ja kokeilla materiaalia jne. ennen ostopäätöstä. 

 

En koskaan juo kaljaa

Enkä ole koskaan juonut, yäääääk! Pelkkä hajukin jo etoo!

 

En (juuri) koskaan käytä luomiväriä

En vaan osaa... Aina kun meikkaan näytän mielestäni, no, vähän oudolta. Täytyisi varmaan käydä joskus ammattilaisella meikattavana, jotta saisi vinkkejä myös kotiin?

 

En koskaan syö suolakurkkua

Suolakurkku on yksi niistä asioista, joita en mielelläni suuhuni laita. (Totta puhuakseni ronkin nämä aina pois hampurilaisista, lisukkeista ym. jos mahdollista :D)

 

En koskaan ole kotona paljain varpain

En tiedä mistä tapani juontaa juurensa, mutta en ole koskaan kotona paljain varpain! Jalassani on aina joko Shepherdin tossut tai villasukat.

 

En koskaan nuku meikit kasvoissa

Meikkaan arkena melko vähän, mutta puhdistan silti kasvoni huolellisesti joka ilta. Kasvojen puhdistaminen ja rasvaaminen on yksi jokailtaisista rutiineistani. 

 

 

Pohdiskelen paljon aina aika-ajoin, mitä kaikkea muuta oikeasti jakaisin kanssanne ja mitä kaikkea kertoisin itsestäni, mutta sen sijaan, että jatkaisin pohdiskelua yksikseni, ajattelin kysyä teiltä! 

Mitä te haluaisitte minusta kuulla ja millaista sisältöä lukea?

Kertokaa ja ilahduttakaa! Arvon ma 5.12. mennessä kommentin jättäneiden kesken muutaman Isadoran uutuus strobing -tuotteen. 

Kaunista keskiviikkoa!

xx

M.

// Tough days going on, but tomorrow P a r i s!!!! I'll keep you posted!

Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

 

Motto maanantaihin sen suurempia selittelemättä. Mahtavaa viikkoa! 

M.

Ps. Jos on päivitettyjä vinkkejä Pariisiin, saa laitella! Viime Pariisin reissusta on itselläni jo vuoden päivät, joten siinä ajassa on varmasti ehtinyt tapahtua jos jonkinmoista.

 

// Monday motto for this Monday!

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Avec Mari

#elvaeventloft

 

Hello! Onpas ollut kerrassaan inspiroiva viikonloppu, kiitos Helsingin, ystävien ja Trendin!

Vietimme loppuviikkoa jälleen Helsingin kodissamme ja vain nautimme vapaasta viikonlopusta kera hyvän ruoan, ystävien ja kunnon yöunien.

Lauantaina oli myös Lilyn bloggaajabrunssi. Tapaaminen oli itselleni todella inspiroiva ja voimaa antava, ja oli aivan ihana tavata vanhoja ja uusia tuttuja. Mieletöntä olla osa Lilyä ja tällaista sakkia. Fiilis on vähintäänkin kiitollinen aina tällaisten tapaamisten jälkeen.

Tällä erää olemmekin taas jo matkalla toiseen kotiin, muta vain muutamaksi päiväksi, sillä torstaina kutsuu Pariisi! Sitä odottaen, hyvää sunnuntai-iltaa.

Ps. Jos et etsit modernia juhlatilaa Helsingin keskustasta, tämä on nyt vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön! Lovin' it!

 

xx

M.

 

// This weekend has been goo-od. I feel so thankful thanks to our Helsinki home, friends and Lily. It is so amazing to be a part of this kind of site. xx

Ladataan...

Pages