Uuden vuoden kunniaksi päästän irti

Näyttökuva 2016-12-31 kello 12.03.00.png

Uuden vuoden kunniaksi päästän irti kaikesta vanhasta. Allekirjoitamme ensi viikolla lapsen isän kanssa sopimukset lastenvalvojalla ja samalla viimeistelemme myös avioeron kun kaikki on vihdoin paperillakin sovittuna. Päästän irti niin vanhasta elämästä kuin avioeron miettimisestäkin. Vuosi on mennyt sitä käsitellessä ja omille jaloille ponnistaessa, seuraavan vuoden voin keskittyä kulkemaan molemmin jaloin eteenpäin. Vaikka ero on ollut kokoajan selvä ja kumpikin on mennyt eteenpäin, on viimeistenkin keskenjääneiden asioiden viimeisteleminen se viimeisenkin langanpään irroittamisen hetki ja henkisesti iso asia. Olo tulee luultavasti olemaan todella huojentunut kun yksikään asia ei enää roiku keskeneräisenä. Tässä sitä mennään eroperheenä seuraavat 15 vuotta ja siitäkin eteenpäin parhaamme mukaan!

Näyttökuva 2016-12-31 kello 11.17.54.png

Vaikka pahaa tekee, olen päättänyt päästää irti myös tästä blogista. Blogi on antanut minulle vuosien varrella paljon, se on ollut kanava vertaistukeen, ajatustenvaihtoon ja kuin paras ystävä kenelle puhua höpsöistä vauvajutuista ja niistä synkistäkin hetkistä suoraan sydämestä. Olen kiitollinen saamastani tuesta ja onnellinen siitä, että olen samalla voinut toimia vertaistukena monelle muulle. Blogi on kuitenkin jäänyt viimeisen parin vuoden aikana hiljalleen muun elämän jalkoihin ja vertaistukea on löytynyt myös ihanista (mamma)ystävistä. Samalla en ole halunnut tuoda kasvavaa lasta tai parisuhteeseen ja sinkkuuteen liittyviä tuntojani niin vahvasti esille kuin aikaisemmin raskauteen ja vauva-aikaan liittyviä. Rakastan kirjoittaa, mutta jollain tavalla elämä on kulkenut tämän blogin ohi ja on aika keskittyä elämään blogien ulkopuolella. 

Näyttökuva 2016-12-31 kello 11.17.40.png

Olen ollut kohtuullisen aktiivinen Instagramissa muutaman vuoden ajan ja jatkankin elämämme pienien hetkien jakamista siellä. Saa siis seurata ja kommentoida ja mielelläni seuraan myös teitä, jotka olette olleet blogini myötä elämässämme mukana tähän saakka! Elämä jatkuu!

Uusi vuosi alkaa myös onnellisissa ja toiveikkaissa tunnelmissa, sillä elämä heitti rinnalleni ihmisen, kenen kanssa elämä tuntuu enemmän kuin hyvältä. Vaikka mikään ei ole elämässä varmaa, on kaikki toisaalta myös mahdollista. Kuten toimiva aikuinen parisuhde, missä kumpikin on tehnyt töitä itsensä kanssa, arvostaa toista ja on valmis panostamaan hyvän parisuhteen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Missä kommunikaatio toimii ja kumpikin osoittaa välittämistä ja on läsnä. Missä kaikki tuntuu rakentuvan yhteisille arvoille ja sovimme yhteen niin järjellä kuin sydämelläkin.

Tiedän tämän kuulostavan taas vähän hullulta, mielessäni kuulen myös sanat ”taasko sitä mennään” ja luottaminen itseensä, toiseen, rakkauteen ja elämään on kovin vaikeaa. Hajonneen sydämeni palaset ovat kasassa, vaikka säröt ovatkin vielä näkyvillä. Silti uskallan sanoa kyllä ja voittaa pelkoni jälleen. Ehkä elämässä on onnellisen hetken aika juuri nyt? Huomisesta ei koskaan tiedä, mutta en anna sen viedä minulta tätä hetkeä, sitä ainoaa hetkeä mikä meillä oikeastaan on. Tiedän pärjääväni myös omilla jaloillani, olevani riittävä juuri omana itsenäni ja elämässäni on paljon rakkautta ja iloa lapsen, koiran, ystävien, harrastusten ja työni keskellä. Elämäni on hyvää juuri näin. Ja vielä parempaa silloin kun sen voi jakaa <3

Valoa siis uuteen vuoteen, uskalletaan elää! Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, se voi olla jotain hyvääkin 🙂

Vilkutukset meiltä uuden vuoden kynnyksellä ja kiitos, kiitos, kiitos Lily ja ihanat lukijat!

<3 Eerika & Epeliina (3 vuotta äiti ja tytär)

TallennaTallenna

Kommentit (15)
  1. Kiitos Erika <3 On ollut mielenkiintoista, koskettavaa ja arvokasta seurata blogiasi!

  2. Voi että, kun kaikki lopettaa! Mutta hyvää matkaa ja onnea kaikkeen uuteen. Ja kiitos blogistasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *