Ihmisiä ja realistinen päivä kuvin

Bättre liv

Terveisiä pötköttelijältä, ihanaa ehtiä hetkeksi tänne blogimaailmaan! Tämän hetken fiilis on ihan et ihmisiä! Ihmisiä, on ihanaa nähdä ihmisiä! Nimimerkillä kävin juuri tutun kanssa pitkällä lenkillä ja vietin kokonaisen lauantainkin ystävän kanssa. Soitinpa vielä kaverille ja sovittiin että nähdään viikonloppuna omenapiirakan merkeissä. Kaiken lisäksi vietin vielä puoli päivää palavereissa joten olo on paitsi väsynyt, myös innostunut! Viikonloppu meni vähän rankaksi ja kärsinkin siitä eilisen, onneksi pitsa, limppari ja leffa korjasivat oloa. Maanantai oli kuitenkin ehkä hieman jähmeä, mutta ei se mitään. Fiilis oli kuitenkin hyvä! Oli ihan loistavaa nähdä taas se toinen puoli itsestä, se joka tutustuu uusiin ihmisiin ja päätyy juttelemaan mitä kummallisimmista asioista aamuneljään. Se joka maistelee uusia drinkkejä ja pulisee. Se joka hetkeksi jättää kaiken järkevän ja velvollisuudet ja antaa vaan mennä. Vähänkö oli hauskaa! Eikä enää edes kaduta paljoa, eilen olin oloissani ihan morkkiksessa, mutta se taisi vaan kuulua siihen oloon :) Mietin jo että voi ei, pikkujoulukausi alkaa. En halua enää krapulaa! Joten ihan jo silläkin voin varmaan toivoa raskautta, eikö? Jos vuosittaisten krapuloiden määrä vaikka tipahtaisi noin kolmesta nollaan?

Eräänä päivänä viime viikolla päätin tehdä päiväni kuvin. Pääsin aika pitkälle, vaikka illalla huomasinkin unohtaneeni dokumentoida aina kun olin seurassa ja dokumentoivani ainoastaan ollessani yksin. Tykkään vaan niin kamalasti seurasta, että keskityn siihen hetkeen ja jutusteluun, tuntuu että ainoastaan yksin ollessani osaan ajatella. Valitettavasti aivoni eivät vielä aamulla toimineet niin, että olisin saanut tämän idean. Iltalenkkiä puolestaan olisi ollut turha kuvata koska no, pimeys! Tämä kuvakavalkaadi kyllä kertoo tästä hetkestä realistisesti. Nimittäin mitäs muuta tässä kuin töitä, töitä ja töitä. Lepoa ja lenkki pimeydessä. Kuva sohvalta tai loputtomasta pimeydestä olisi sopinut vielä joukon jatkoksi, mutta sellainen on nyt tästä hetkestä jutun alussa. Vain pörrösukat puuttuu kuvasta! Ehkä joku päivä pääsen vielä ruskakuvienkin ottoon ennen auringonlaskua? Ehkä joku päivä voin ottaa kuvan joogapaikan pukkarista? Sitä odotellessa realistista kuvausta arjesta, olkaa hyvät! 

Työn ääressä pitkä päivä, mutta toisaalta kohta odottaa kahvitauko.

Rappuja tottakai, paitsi lounaalta ylös. Se lyllertäminen nyt olis jo ihan liikaa!

Moni valittaa automaattikahvista, mutta ei ole kuuman veden voittanutta. Ei ainakaan kun teenjuoja tuo parhaat teet kotoa!

Vielä vaan lisää töitä, välillä tämäkin toolboxi tulee käyttöön.

Kiireinen hakee välipalan lähikaupasta jottei nälkä yllättäisi illan menoilla.

Töistä siirtymätaipaleelle kohti yhdistyksen kokousta, tästä tulee pitkä päivä! Vaan miten kauniilta näyttikään syksyinen maisema, ruskan lehdet ja pieni hetki aurinkoa. Enkä edes eksynyt, kiitos navin!

Joku tajuaa vasta kotona jatkaa dokumentointia, kun reilun 12 tunnin päivän jälkeen saa kuulla pesukoneen hajonneen, avot! No nyt voidaan ostaa kunnon pesutorni ja saadaan koti melkein babyprooffiksi. Persaukisiakin siis ollaan jo valmiiksi kuin lapsiperheet konsanaan! Jos nyt seuraavaksi tapahtuisi sillä rintamalla jotain? Voin sanoa, ettei tapahtunut ainakaan sinä iltana..

Ihanaa viikkoa kaikille. Toivotaan lisää ihmisiä, ihmisiä, ihmisiä! :) Tai että ainakin se sauvakävelevä papparainen tulisi taas lenkillä vastaan ja kertoisi jotain juttuja. Voisin kertoa vaikka näkemästäni sorsa-aurasta. Niin ja parempaa vauvaonnea ensi kierrossa sekä enemmän sitä jotain mistä niitä vauvoja kuulemma tulee.

Listening to right now:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.