Kireä mutsi lötköksi joogafestareilla

Bättre liv

Kahden päivän joogafestivaalien jälkeen kireä mutsi on muisto vaan. Kireän kiukkupussin tilalla istuukin nyt rento lauleskeleva lötkö. Sellainen, joka näkee lapsessa ihanat jutut ja oivallukset ja ohittaa kiukut ja oman tahdon ilmenemisen. Nähdessään lusikan väärässä paikassa vain huomioi sen olevan siinä, eikä mieti kuinka mies ei ole taaskaan viitsinyt laittaa sitä oikealle paikalleen.

Olo on hieman pöllähtäneen eteerinen. Kuin kehoni olisi vieläkin hieman unessa iRest Yoga Nidran rentoutumisen jäljiltä. Keho on tyytyväinen hikoiltuaan, työskenneltyään kovasti, levättyään ja nautittuaan maittavaa kasvisruokaa. Kaikin puolin on hieman kummallinen olo. Kotona näen monta tekemisen paikkaa, joulukoristelaatikko odotta tason vieressä joulupalloja sisälleen ja kuivat pyykit lajittelijaansa. Silti oi miten houkuttaakaan tämä pehmeä sohva ja kupillinen vihreää mangoteetä! 

On ollut aivan mahtavaa voida viettää aikaa rakkaan harrastuksen parissa, samalla maistellen raakasuklaata ja tehden joogaleggarilöytöjä. Mies on antanut minulle lähes täysin vapaan viikonlopun ja tällä kertaa olen jopa osannut ottaa sen kunnolla vastaan. Olen voinut olla fiiliksen mukaan festareilla niin pitkään kuin lystään, katsoa vielä yhden luennon tai mennä vaikka toiselle tutustumistunnille. Minulla ei ole ollut kotiintuloaikaa!

Lauantaina olin kiukkupussi aamulla. Missasin toivomani luennon ja tuntui etten ikinä pääsisi lähtemään. Oli koirien lenkitystä, ruoanlaittoa ja tytön hoitamista. Lopulta tyttö nukahti päikkäreilleen, sain itseni ja kamani valmiiksi ja lähdin matkaan. Perillä minua odottivat jonossa etuilijat, painava joogakassi olalla, tungos ja häly, sekä joogasaliin leveästi asettuvat kanssajoogit jotka eivät meinanneet antaa muille tulijoille tilaa. Olo oli hieman pettynyt. Siis vaikka löysinkin itselleni parit ihanat joogaleggarit ja pari paitaa.

Meinasin jopa lähteä etuajassa kotia kohden ja missata varaamani iltatunnin. Mutta hotkiessani ensimmäisen joogatunnin jälkeen intialaista kasvisruokaa, alkoivat värit taas näkyä. Vieressä alkoikin mielenkiintoinen luento. Istuin ja kuuntelin ihan rauhassa ja katsoin josko minulla olisikin fiilistä jäädä pidemmäksi aikaa. Lopulta löysin itseni illan tunnilta nauttimassa aivan mahtavasta joogaopettajasta ja treenistä! Ja aivan ihana opettaja tulikin löydettyä, Leta Lavignen ohjaamaksi olisi ilo päästä jatkossakin. Kotiin päästyäni oli edessä enää iltapala ja tytön laittaminen unille sekä romanttinen leffa joka tarjosi vielä puhdistavat itkut ennen yöunia. 

Sunnuntaina nousin ylös ennen miestä ja tyttöä, sinne ne jäivät vierekkäin tuhisemaan. Ehdin laittaa itseni ja aamupalat valmiiksi ennen kuin kävin herättämässä miehen koirien pisutukseen ja tyttökin heräsi hetken päästä aamupalaseurakseni. Koko kaikkeus tuntui nukkuvan harmaata untaan kun juoksin kilometrin päähän pysäkille ehtiäkseni ensimmäiselle tunnille. Hikosin tuskaisena ja pelkäsin pökrääväni, mutta lopulta minulla oli hyvä olo. Aamun flown perään rentouduin vielä iRest-tunnilla, aivan mahtava uutuus mitä pääsin kokeilemaan, suosittelen! Tällainen syvärentoutus toimisi niin hyvin päiväuniaikaan jokaiselle mutsille, siinä häviävät niin ahdistus kuin kolotuskin ja toimii lepona tällaisellekin joka ei päiväunia harrasta.

Kasvislounasta, luento elävästä henkisyydestä ja henkisen heräämisen intensiivi (hieman hörhöä, mutta toimi). Lopulta tämä lötköpötkö pärähti kotiin läpi täyden bussin ja kelin harmauden löytääksen miehen kymmenen rautaa tulessa ja päiväuniltaan heräilevän tytön. Valmiin ruoan pöydästä ja miehen joka karkasi vielä tytön kanssa kaupoille. Mikä hiljaisuus ja rauha kun sohvalla uinuu kaksi karvaista kerää eikä asunnossa kuulu kuin näpytys ja humina. 

Taidan siis levähtää tässä vielä hetken ellen toisenkin kun kerrankin mieleni antaa sille periksi. Pääni sisäinen natsimuija on hetkeksi hiljennetty eikä hän komenna minua olemaan ja tekemään enemmän ja paremmin. Ei se edes sano miten paljon paremmin tämä postaus pitäisi kirjoittaa tai ettei tuollaista voi sanoa. Hahaa, käytän siis tilaisuuden hyväksi ja painan Julkaise-nappia sen enempää stilisoimatta. Uusi viikko, tervetuloa!!

<3 Eerika 

Kommentit

MM
Maijan matkassa

Ihanaa, että sait viikonloppusi!

Napostellen (Ei varmistettu) http://napostellen.wordpress.com

Voin vain kuvitella, kuinka ihana olo sinulla onkaan, kun lukiessakin syke laski vaikka kuinka. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.