Lego-pariskunta

Bättre liv

Innostuttuani phocahispidan Lego-äiti -jutusta, joka puolestaan oli innostunut Isyyspakkauksen Lego-isi -jutusta, ajattelin kuvata kolmikymppisen pariskunnan leikkisyyden todistusaineistoa. Kaikki tämä on siis aikuisena itse hankittua tai välillä toisillemme lahjaksi annettua, ei mitään lapsuudesta asti mukana matkannutta. Legot on ihania! Ekassa suttuisessa räpsyssä ovat sulassa sovissa geisha-avaimenperät, Star Warsit, ruohonleikkuri, batmanin poliisi ja mies menossa töihin sekä lego-auto ja pari neppiautoa.. kirjahyllyssä pokkareiden edessä ;)

Ylähyllyltä löytyy miehen uudet upeat Batman-legot Köpiksestä ihan oikeasta Lego-kaupasta ostettuina! Ei ole vielä näkynyt näitä Suomessa.

Legotalo ja Star Wars -alus kokivat tuhon hetkiä muutossa, eikä niitä ole sen jälkeen kasattu. Selkeästikin leikimme liian harvoin legoilla! Tuosta talosta saa kolme erilaista joten pitäisi varmaan pyhittää joku viikonlopun sateinen päivä tämän kasaamiselle.

Samaisesta työhuoneen hyllystä löytyvät myös söpöläiset, ihana nahkainen hiiri Köpiksestä, Milou-koira Singaporesta sekä miehen puolesta Jack & Jonesista kerjätty ja lunastettu farkkukoira.

Makuuhuoneessa ruukun vierellä seisoo ihana maatuska tuliaisena miehen työreissulta Pietarista sekä ihana pieni pupu! Vieressä voi hyvin säilyttää miehen kelloja..

Ja jokainen tyylitietoinen sisustajahan hakee lastenosastolta ihanan tyynyn parisänkynsä koristeeksi, ton ilme on vaan niin mahottoman ihana et pakkohan sitä on pitää tuossa sängyn päällä!

Lapsi sais kyllä omat lelut, nämä on meidän aikuisten ilona!

Ihanan leikkisää iltaa <3 Eerika

Kommentit

phocahispida

Meillä ei noita pieniä legoja vielä olekaan kuin muutama peruspalasetti. Seuraavaksi olisi edessä niiden kerääminen. ;)

Eerika
Bättre liv

phocahispida: Me ollaankin ostettu itellemme vaan kivoja settejä, ei näitä määrällisesti ole paljoa ja kaikki säilytetään yleensä kasattuna ;) Mut ai että kun näitä on lapsilla pitkin lattioita ja näiden päälle astuu! Et siinä mielessä ne isot on paljon turvallisempia, I thinks! Minkäs ikäisenä näihin pikkulegoihin voi siirtyä?

phocahispida

Simppeli nyrkkisääntö: Kun niitä ei tee enää mieli syödä. :D

Eerika
Bättre liv

Haa, meidän koirat ei saa KOSKAAN legoja ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hahaa! Anna hyvän kiertää :) Kuka kirjoittaa seuraavaksi lego-perheestä tai jopa lego-suvusta? :D

Suttura

Siis MITEN oot saanu jackarin farkkukoiran?? Se oli aivan Esineidin suosikki aina kun niitä näkyi, mutta noin kahdestakymmenestä yrityksestä huolimatta me ei sellaista saatu ostettua. Vielä nykyäänkin Esineiti muistaa ja miettii miten saisi oman "falkkukoilan". Liikkis.

Eerika
Bättre liv

Suttura: Mun mies on sankari! Se kyseli sitä kans monesta liikkeestä kunnes yhdessä heltyivät ;)

Suttura

Pöh! Sortoa! Me kysyttiin varmaan kuudesta eikä irronnut! Olen kade! :)

Eerika
Bättre liv

Suttura: Mies taisi hurmata sopivan naismyyjän ;) Kateellisuus sopii hyvin tähän keskusteluun!

Silkkitassu

Pitää omistakin legoista (ja mahd. muista leluista) kyll ottaa kuvat ^^. Itseltä löytyy kaks legoferrariautoa Italian tuliaisina sekä Star Wars lentoalus. :)

Eerika
Bättre liv

Silkkitassu: WAU! Joo, ota kuvia, mä haluan Lego-Porschen! :)

gabi (Ei varmistettu)

Ei hitsi! Mäkin oon tosta farkkukoirasta haaveillu jo pitkään, tosin en oo edes uskaltanu yrittää tehdä mitään asian eteen..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.