Masuasukki ja vaunuystävä Ravintolapäivässä

Bättre liv

Joku olis niiiiin päiväunien tarpeessa! Heräsin vaihteeksi yöllä kolme kertaa ja nukuin aamulla siitä hyvästä aivan liian pitkään. Tiedättekös niin, että sitten ei tunnu heräävän ollenkaan. Matalapaine sai myös olon uneliaaksi ja orastavan päänsäryn aikaan. Mutta niitäkin uhmaten lähdettiin iltapäivästä tyttöporukalla Ravintolapäivään, nimittäin kaverin ja hänen pikkutyyppinsä kanssa. Välillä tuntui kuin ei olisi Suomessa ollutkaan, koko kaupunki oli yhtäkkiä vehreä ja täynnä elämää. Oli kojuja ja ihmisiä, suurin osa kiertämässä Ravintolapäivässä, osa menossa katsomaan Suomen peliä joltain kaupungin ravintoloiden jättiscreeneistä. Iso osa kojuista tuntui olevan ulkomaalaistaustaisten/ulkomaalaisten pitämiä, oli ruokia joka mantereelta!

Design Districtin korttelin keskellä oli puistossa eri maalaisten opiskelijoiden herkkkuja, design-tavaraa, musiikkia, jonglööraamista ja ilmapalloja. Pienikin sai oman pallonsa vaunuihin! Lopulta päädyin syömään vain yhden Ravintolapäivän annoksen, sillä päädyttiin sen jälkeen kahvilaan istumaan jotta pieni pääsisi hetkeksi pois rattaista ja syödä omia eväitään ja minä pääsisin vessaan. Vessaan pääseminen tuntuu nykyään olevan aika tarpeellinen asia! Sen 5 €:n pikkuannoksen jälkeen kahvilan iso erikoistee ja kakkupaa 6,50 € ei tuntunut lainkaan pahalta. Kierreltiin vielä siellä sun täällä ja kaveri maisteli vähän lisää. Oli kyllä hauskaa itsekin kurvailla vaunuilla ja höpötellä pikkuiselle. Ihan näpsäkästihän se kävi! Aika paljon vaunuja olikin liikenteessä, joten pääsin kurkkimaan myös niiden merkkejä ja miltä ne näytti. Bugikset näyttää vieläkin jotenkin älyttömän matalilta sen vaunukopan kanssa, mutta rattaina käytettyinä ihan ältsin hyviltä. Eihän se vaunukoppavaihe edes kauaa kestä, eihän?

Satuttiin kävelemään myös koirille tarkoitetun "kojun" ohi! Siellä olisi ollut koirille jos jonkinmoista herkkua tarjolla. Lähempää kurkittuamme meidät kutsuttiin Tillanderille sisään lasilliselle skumppaa ja cupcakeille, kieltäydyttyäni kuoharista sillä en "juuri tällä hetkellä voi juoda", sain onnitteluja osakseni. Löysin myös nykyisen sormukseni rinnalle ihanan 1600 €:n ohuen timanttisormuksen. Vinkkaisin miehelleni, ellen ajattelisi että summa on about puolet liikaa! Mutta olihan se aika ihana.. Ja ihania olivat myös ihmiset liikkeessä, kiitos!

Kotimatkalle olisin voinut ihan hyvin lähteä tällä, ai himputti! Jos joskus hommaisin Mersun, se voisi hyvinkin olla tämä, tai ehkä sittenkin SLK niin saisi tuon katonkin tarvittaessa alas. Mutta sen sijaan käveleskeltiin ihan rauhassa ja lähdettiin julkisilla omiin suuntiimme. Kotiin tultuani oli kyllä ihan täysin päikkäreiden paikka muutaman tunnin kävelemisen jälkeen! Oi miten jaksan reissussa? Pitää tehdä excursioita lähikyliin autolla niin pääsen vähän väliä istuskelemaan ja katsomaan maisemia lepuutellessani. Valitettavasti reissussa ei ole alla mitään tämän kaltaista vaan tila-auto. Vaan ehkä siitä näkee hyvin maisemat! 

Ainiin, menin ostamaan Bellybeltin, nyt saan helposti omat housuni sopimaan masun kanssa pidempään! Olen tähän mennessä käyttänyt tiukoissa housuissa hiuslenksuviritystä napinlävessä, mutta tänään otin käyttöön Bellybeltin pienimmän jatkopalan ja käytin ensimmäistä nappia (siinä on säätövaraa). Oli helppokäyttöinen ja mukava kun vyötärö ei puristanut tai kiristänyt ja napin sai vessassa käydessään normaalisti auki (toisin kuin hiuslenksun kanssa). Harmi vaan, että alunperin core-tex-housujani ajatellen ostettu paketti ei käykään niihin, sillä niissä onkin painonappikiinnitys. Höh! Tässä paketissa tuli sekä tavalliselle napille, että hakaselle pari eri pituista jatkopalaa sekä pari eri väristä kangasta mitä käyttää siinä vaiheessa kun vetskari ei enää mene kiinni. Ehkä niitä mammahousujakin pitäisi jossain vaiheessa alkaa katselemaan, mutta haluaisin odotella sinne toiselle kolmannekselle asti. Ehkä silloin pystyn oikeasti jo ajattelemaan että tämä on ihan todellista, että täällä odotetaan lasta! Tähän mennessä täällä vaan toivotaan. Nyt ihan ensimmäiseksi sitä, että perjantaina kaikki olisi ultrassa hyvin! 

Ihanaa leppoisaa viikonloppua, me täällä vietetään siestaa koirien kanssa sohvalla ja ehkä lähdetään kohta ulkoilemaan. Huominen vietetään myös kotosalla grillaten, siivoten, kaivellen kesävaatteita kaapeista ja pakaten jo alustavasti reissua varten. Enää viikko!

<3 Eerika

Kommentit

gabi (Ei varmistettu)

Eilen ennen klo 17 kakku galleriassa...?

Eerika
Bättre liv

Mahdollisesti, vaan niitäkin taitaa olla neljä ;)

gabi (Ei varmistettu)

Se missä on se kallis sisustus(?)kauppa samas :)

Eerika
Bättre liv

Salaisesti myhäilen kyllä ja mietin kuka mut on bongannut ;)

gabi (Ei varmistettu)

:D yks vakiolukija Tampereelta vaan..

Eerika
Bättre liv

Jassojasso! Voi hitsinvitsi! Ja mä kun luulin olevani niin salainen, niin salainen ;) Mut terkkuja vaan Tampesteriin!

Kippuralla

minusta buggigset ei ole ihan hintansa veroiset jos ne uutena ostaa :) koppa on kyllä tosi matala, monesti heittoaisa on väljä ja heiluu, samoin portaita mennessä yms se pitenee pitkäksi.

jos asuu ihan kantakaupungissa niin suosittelisin katsomaan teutonian funit, ne on vielä muutaman sentin kapeammat ja samat ominaisuudet :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.