Meidän pieni <3

Bättre liv

Siinä se on, meidän pieni <3 Köllötteli masussa pää alaspäin, heilutteli vähän kättä ja jalkaa, oli kehittynyt aivan kuten pitääkin ja antoi mamin ja isukin huokaista helpotuksesta :) Pään läpimitta oli 48mm, mikä vastaa hyvin ikäistään rv 20+5. Pituutta ei kuulemma enää mitata, kun pieni ei edes mahdu kokonaan kuvaan :D Sykkeet ja liikkeet ovat myös saaneet plussia neuvolakorttiin :) Hyviä kuvia saatiin useita! Ihanasti näkyy pienen kasvot ja maailman suloisin nenu <3

Ja sitten vielä se viimoinen jännäyskohta kun päästiin etsimään viitteitä sukupuolesta. Näyttäisi siltä, että tyttöä täällä odotetaan :) Arvio on aina 90%:nen kun tyttöveikkauksesta on kyse, mutta jotenkin meistä tuntuu että nyt meni veikkaus täysin oikeaan. Anopille soittelin samantein autolle päästyäni, siellä oli niin tiedetty valmiiksi intuitiolla että tyttö on kyseessä. Juuri tuli kuva prinsessakahveista, olivat ukin kanssa käyneet ostamassa vaaleanpunaista skumppaa ja pinkkiä kakkua <3 Tekstiviestejä myöskin lenteli pitkin maailmaa ja työkaverit saivat myös odotetut hyvät uutiset ja kuvat, ja minä onnittelut ja halit! 

Tämä on onnellinen päivä <3 Eerika & Pikku-Epeliina (rv 20+5)

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Aamu-uninen rakas <3 Oli heti ultrauksen aluksi niin loistavassa asennossa, että kätilö otti heti meille kuvat ennen kuin alkoi katsomaan rakennetta tarkemmin. Parempi tuuri tällä kertaa kun viimeksi toinen näytti vaan selkää ja pyllyä! :D Ja kiitos!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi miten ihanaa! Suunnattomasti onnea! :)

Eerika
Bättre liv

Kiitos! :)

Eerika
Bättre liv

Mää en ehkä kestä tätä rakkautta mikä tulvii pientä kohtaan <3 Meidän rakas!

kollega (Ei varmistettu)

ihana juttu! odotan itse tuota oloa vielä, mutta muistan sen kyllä edellisestä kerrasta hyvin :)

Jeba
Tuuliajolla

Uuuuih, todella paljon onnea sinne oikein roppakaupalla! <3 Me saatiin meidän pojasta pari tällaista ihan normaalia ultrakuvaa sekä yksi 4D- kuva, missä selkeesti pojalla näkyi pallit, muta oli peittänyt kasvonsa käsillään. :)

Mä olen aina luullut, että kun annetaan poika ennuste, että se oli varmempi mitä tyttö, mutta en tiedä sitten. Enkä nyt siis todellakaan tarkoita, etteikö teillä olisi siihen luottaminen. :D Noh, toivottavasti tiedät mitä ajoin takaa. :)

Onnea vielä!

Eerika
Bättre liv

Juu niin se sanoi, että jos pojalta näyttää niin se on 100%:nen tieto, mutta tyttöveikkaus on vain 90%:nen. Joskus voi käydä niinkin, että ei ole vielä hyvin laskeutuneet tai ovat jotenkin lintassa.. tiedä sit :D Ja joskushan ei näy kauhean hyvin jos on oudossa asennossa? Meillä näkyi kyllä hyvin ja fiilis on sellainen, että uskotaan tähän kyllä. Jos tulee sellainen olo vielä syksyllä että haluaa nähdä onko pieni kunnossa, niin siinä samallahan näkee vielä tuplavarmistuksen tuosta sukupuolestakin :)

Ihana tuo kuva missä näkyy pallot, mutta on peittänyt kasvot käsillään! :D Selkee koomikko!

Jeba
Tuuliajolla

Eiku nii juu tietenkin, mitenköhän mä sun postausta oikein luin? :D Tietty just tolla tavalla mitä sä sanoit niin se menee.

Mulla oli koko raskausaikana sellainen fiilis, että sieltä on tulossa poika. Jollain tavalla sen vaan tunsi, en osaa oikein selittää. Äidinvaistolla kenties..? :)

Joo, selkeä! Mikäköhän meidän pojasta vielä joskus tulee? Apua. :D

Niin täydellinen jo nyt, ihana pikkuinen :)

Eerika
Bättre liv

Kiitos :) Täydellinen äidin rakas <3

Voi onnea onnea, miten suloinen pikkuinen! <3 On se niiiin jännä tapahtuma saada nähdä masussa piileskelevä kaveri jo noin isona ja vielä saada sukupuolestakin vahvoja viitteitä!

Me käytiin rakenneultrassa pari viikkoa sitten, ollaan aika samoissa vaiheissa siis ja poikaa odotellaan joulukuulle. :) Onnea ja iloa teille, saitte tästä kyllä aivan täydellisen ihanan alun viikonloppuun!

Eerika
Bättre liv

On se kyllä ihan upeata, teki kaikesta paljon todellisempaa! Nyt on mieleen piirtynyt tyyppi ketä voi alkaa rakastaa <3 Sukupuolikin teki asiasta jotenkin niin konkreettisen. Ja voi hitsi, onnea pienestä pojasta! Joulun ihmeitä ovat <3 Nyt saa tosiaan juhlia viikonloppuna :)

Mindeka
Ma-material Girl

Mulla vierähti täällä puolestanne onnenkyynel poskelle! Onnea teille!!

P.S. Ihanat isovanhemmat <3 

Eerika
Bättre liv

Kiitos :D

Isällenikin lähti viesti, jurolta mieheltä tuli takaisin onnittelut ja että siitä tulee papan ensimmäinen lemmikki, ensimmäinen lapsenlapsi :) Nyt on niin monta ihanaa tulevaa isovanhempaa että! (Oma äiti ei tosin vielä tiedä.. suhteemme on hieman kompleksinen.. viikon päästä kuitenkin tietää kun menen käymään!)

Eerika
Bättre liv

argh, ei voi enää korjata kommenttiaan.. siis papan lemmikki, ensimmäinen lapsenlapsi :)

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Oooo!! Tytöt on parhaita! ;D

MM
Maijan matkassa

Oi, onnea!

lukija (Ei varmistettu)

Ihana juttu, onnea kovasti &lt;3

Mmmm (Ei varmistettu)

Voi, onnea niin kovin paljon!

Sirunen (Ei varmistettu)

Oi, ihania uutisia! Onnea odotukseen!

K1rs1 (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, hurjasti onnea!! &lt;3 &lt;3

ekoemo
ekoemo

Ihanaa! Onnittelut! 

Ihan herkistyin ja tuli mieleen Papun 1. ultra, kun heti kuvaan päästyään pomppasi reippaasti. Yhtä aktiivinen ja liikkuvainen oli koko raskausajan ja on nytkin..

EWE

Oijoi, ihana uutinen! Myöhästyneet onnittelut täältäkin! :) Teille tosiaan tulee se pikkunen, joulun ihme. Ainakin mä uskon täällä kovasti niin. Tsemppiä ja kovasti onnea raskauden toiselle puoliskolle. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.