Omenansiemen tickerissä

Bättre liv

Oon selkeesti menettänyt viimeisimmätkin rippeet mielenterveydestäni kun tein pregnancy tickerin missä näkyy hedelminä minkä kokoinen vaavi on. No sehän on omenansiemenen kokoinen! Valitettavasti tätä ei saanut tuohon sivupalkkiin tuotua, nyyyh, joten tämä etenee tässä postauksessa siemenestä pieniin hedelmiin ja mitä nuo on, jotain meloneita tuolla lopussa?!? Iltapäiväteen ja sisällä istumisen sijasta haettiin työkaverin kanssa tänään jäätelöt ja istuttiin auringonpaisteessa jutustellen. Ehkä pysyn nyt hereillä työpäivän loppuun asti.

Ihanan aurinkoista torstaita, tänään ulkoillaan ja pussaillaan! <3 Eerika ja Jeppe rv 5+3

Kommentit

jjonaa

Meillä oltais ananaksen kokoisia! :D 

Eerika
Bättre liv

Apua, ananas!

Vierailija (Ei varmistettu)

Raskaustesti näytti tänään plussaa. Iik. Ensimmäinen raskaus. Molempien meidän suvuissa keskenmenoja. Ne pelottaa, mutta ei kai se auta kuin ajatella positiivisesti. Olet hurjan rohkea kun jaat tuntemuksiasi täällä, niitä on kiva lukea etenkin kun olen näissä raskausjutuissa ihan uusi. Peukut pystyssä meille molemmille.

Positiivista

Mä oon niin iloinen teidän puolesta! Toiveikas myös, ja olet joka ilta mun "rukouksissa", vaikka en moiseen uskokaan - eiköhän se paremman ilmaisun puutteessa käy :)

Eerika
Bättre liv

Onneksi olkoon Vierailija! Ei sitä koskaan tiedä vaikka kuinka hyvin teidän käy. Rauhallista odotusta teille <3

Annennee: Oi kiitos sinulle! Ajatukset ja rukoukset tulevat varmasti perille, ihana olo kun tuntee saamansa tuen :) 

Jee, maanantaina ollaan jo ihan joku uus hedelmä! Hirveen kätevää kun tää kierto alkoi maanantaina niin pysyy viikoissa mukana :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.