Onnellinen pömppö

Bättre liv

Rv 5+1 eilisiltana, pientä vauvapömppöä havaittavissa?!?

Onni on täällä vieläkin! Olo on huojentunut kun saan asioita päätökseen ja näen jo keväällä vapauden kaikista luottamustehtävistäni sekä työn ohessa tehdyistä opinnoista. Ja jos kaikki menee hyvin, jäisin kesällä kesäloman lisäksi myös mammalomalle ja jäisi työelämäkin hetkeksi taakse! Kuinka kolmikymppinen voikin olla jo valmis pieneen breikkiin töistä? Vaikka mietin kauhulla valvottuja öitä sekä varsinkin töihin paluun jälkeistä energiapulaa ja työn ja kodin yhdistämistä, kuulostaa elämänmuutos aivan mahtavalta! Kahden koiran kanssa elellään jo aikamoista perhe-elämää, yhdessä ollaan oltu 10 vuotta, sunnuntaisin käydään ostamassa viikon ruoat yhdessä kirjatun ruokalistan mukaan, asuntolainaa maksellaan ja illat vietetään yleensä ruokaa laittaen, koirien kanssa ulkoillen, liikuntaharrastuksissa sekä yhdessä sohvalla. Pieni siis sopii meidän elämäämme jo loistavasti, tervetuloa vaan meidän loistaville itse tehdyille pöperöille sekä mukaan ulkoilemaan! Päästäisiin vihdoin myös testaamaan läheiset leikkipuistot, joita olenkin katsellut jo sillä silmällä!

rv 5+2 tänään ja olo on hyvä, varsinkin kun muistaa syödä riittävän usein. Masu on vaan tupannut turpoamaan, varsinkin iltaisin. Yllä kuva eiliseltä kun olin lähdössä lenkille. Nämä ulkoiluhousut ovat aina olleet aika kireät ja nappi nousee tuonne navan yläpuolelle ja painaa inhottavasti palleaan liikkuessa ja kyykistyessä. Niimpä yleensä pidän nappia auki, mutta olen kyllä saanut sen vielä hetki sitten kiinni.. viime viikkoina vetoketjukin on ruvennut kinnaamaan ja eilen oli jo epätoivoinen olo, vetoketju meni vain puoliväliin ja meinasi aueta lisää kävellessä! Katselin jo miehen ulkoiluhousuja sillä silmällä, mutta kun käymme usein samaan aikaan ulkoilemassa, ei sekään ole pidemmän päälle ratkaisu. Olin jo ajatellut, että kyllä tämä talvi mennään loistavasti omilla vaatteilla, mutta ehkä tätä housupuolta pitää vielä miettiä. Ilmeisesti kuitenkin alkuraskauden turvotus laskee hieman ennen kuin se oikea vauvamasu alkaa kasvaa. Nimeän tämän kuitenkin vauvapömpöksi, sillä vauvastahan tämäkin johtuu! Onneksi mies rakastaa minua tällaisena kuin olen, halii, kehuu ja paijaa. Hänelle olen sipsakka ja juu, vielä minulle menee 27" housut ja 34-36 vaatteet. Tosin housut saavat mielellään olla matalalla vyötäröllä niin ei ahdista!

Ihanaa viikonloppua! Huomenna brunssille siskon kanssa, nam. Ja ensi viikolla onkin paljon vapaailtoja, ulkoilua ja uimahalli-ilta ystävän kanssa. Toivottaavsti myös ensiviikko menee vikkelään ja iloisesti ja ennen kuin huomaankaan, ollaan jo seuraavalla viikolla menossa! Namaste.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ihana pömppis! Kerrankin voi naiselle niin sanoa ;) Hihhii.

Eerika
Bättre liv

Tänään päivällä sain housut ihan kiinni asti, tosin jätin napin auki ettei tuntuisi tukalalta. Voipi olla et nyt illalla on taas toivotonta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.