Onni on potkiva rakas

Bättre liv

Pieni potkii mun masussa ja mä rakastan sitä. Pientä siis, välillä potkut vaikeuttavat keskittymistä vaikka aivan ihania ovatkin :) Kotona niihin voi onneksi keskittyä ja ajatella sisällään melskaavaa pientä rakasta. Meidän rakasta! Olen niin onnellinen tästä pienestä, mikään ei voisi olla tärkeämpää. Muutaman illan olen keskittynyt ihan vaan rentoutumiseen ja voimaan hyvin kaiken sen väsymyksen, kiukuttelun ja ahdistuksen jälkeen. Eilen sain miehenkin ajoissa viereeni unille ja pääsin suoraan syviin uniin kiinni. Ihanaa! Aamulla mies heräsi jo ennen kellon soittoa ja minäkin normaalia puolet lyhemmän torkutuksen jälkeen. Ajoissa töissä ja vielä hyvin levänneinä, juhuu!

Niinpä tänään voidaan lähteä hyvillä mielin myös ajoissa viikonlopun viettoon. Aurinkoisen ja ihanan viikonlopun mökkeilyn merkeissä Vierumäellä. Maha menee ainakin uimaan ja luontopolulle, ehkä löytää grillipaikan ja pistää tankaten. Nauttii takkatulen loimusta ja saunoo joka ilta koko koiramaisen perheen voimin. Katsoo miten onni ja rauha hälventävät kasvoiltamme kiukun ja jännityksen. Liikunnan riemu puhdistaa miehen työhuolista, hyvä itse tehty ruoka tuo iloa keholle ja mielelle. Niinpä tänä viikonloppuna emme ole kotona koeajamassa vaunuja pitkin olohuonetta tai köllimässä söpönä kasana sohvalla, sitä ehtii tehdä taas ensi viikolla! Toivottavasti ehdin pian kuvata teille vaunuja, masua ja pikkuvaatteita, mutta juuri nyt lepo vie voiton ja me jätetään kännyköitä lukuunottamatta kaikki tekniset laitteet kotiin! Täällä otetaan lepoa, jotta ensi viikolla taas jaksetaan :)

Levon ja rakkaudentäyteistä viikonloppua <3 Eerika & Epeliini (rv 24+5)

Kommentit

Kollega 24+4 (Ei varmistettu)

Viikonloppunne kuulostaa ihanalta, kertakaikkiaan. Mä olen omaani viettänyt nukkuen. 11h yöunet ja tunnin päikkärit päälle. Ja illalla 22 on ihan valmis petiin.

Mikä on se iso vitsi jota energiseksi keskiraskaudeksi kutsutaan??! Huono vitsi on se, ja tosiaan paheneeko tämä tästä vielä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.