Out with the old, in with the new

Bättre liv

Viikonloppu alkoi itkemisellä sateessa ja päättyi sisustus- ja järjestelyinnostuksen kierteisiin. Perjantai oli raskas päivä töissä, kaikki tuntui menevän pieleen kun lopulta sain vielä pysäköintisakonkin. Aamulla oli tullut ensimmäinen tippa, ehti ennen raskaustestien tuloa iltapäivän postissa. Illalla tärisin vieläkin kaikesta stressistä ja vihasta mitä sisälleni olin kasannut. Kaikesta siitä pettymyksestä, kun olin taas ehtinyt miettiä, että entä jos. Kävelin sateessa ja itkin. Joskus pienetkin vastoinkäymiset tuntuvat liian raskaalle kestää. Ihan jo sellaiset tavalliset kun jotain puuttuu tai jotain menee yrityksistä huolimatta pieleen. Silloin tuntuu, kuin taivas tippuisi niskaan eikä elämässä ole mitään toivoa. Mutta nähtävästi siitä huolimatta seuraavana päivänä voi taas paistaa aurinko. Sillä lauantai Design Marketilla osoittautui loistavaksi ja inspiroivaksi retkeksi!

Lähdön vaatekriisistä huolimatta sain itseni blendaamaan kohtuu hyvin hipstereiden keskelle ja pienestä keskenäisestä kiukuttelusta huolimatta löydettiin ihania asioita ja ideoita kotiin. Hinnoissa oli pieniä alennuksiakin ja mukana oli useita nettikauppoja joilta nyt sai ostettua tuotteita ilman toimitusmaksua. Ostettiin samalla reissulla myös ruokakauppa tyhjäksi ja saatiin jääkaappi ihanan täyteen! Illan kruunasi vielä loistava lenkki koiran kanssa, josta yli puolet juostiin sekä loistava tapas-illallinen keskustassa ystävien kanssa. Vaatekriisi tosin iski jälleen, sillä tuollahan on ihan hemmetin kylmä! Tässähän tarvitsee jo SEKÄ neuletakkia ETTÄ takkia! Ja olisi parempi jos jälkimmäinen olisi pidempi kuin ensimmäinen, eikä toisin päin. Tai jos olisi jotkin muutkin korkkarit kuin talvisaappaat, mitkä käyvät kaikkien slimmien housujen kanssa. Supervaatekriisi here I come! Nyt on todellakin aika ostaa uusia vaatteita, vielä kun osaisin ostaa niitä niin, että ne kävisivät jopa keskenään. En vaan sitten millään raaski maksaa vaatteista, vaikka haluaisinkin laadukkaita ja kestäviä vaatteita. Huoh. Taidanpa siis pistää silmäni kiinni siinä vaiheessa kun painan ostoskorin tilaus-nappulaa verkkokaupassa.

Tänään nukuin puolillepäivin, viipotin pyjamassa vielä pitkään sen jälkeen, kestitettiin vieraita,  laitettiin uusia sisustusjuttuja paikoilleen ja tehtiin listaa myytävistä ja kierrätykseen lähtevistä tavaroista. Tuntuu että yhtäkkiä näin mihin minkäkin asian voisi laittaa ja miten kaikki olisi parhaiten järjestyksessä. Tuli oikeasti sellainen fiilis, että kaikki tulee menemään ihan hyvin. Ihanaa tehdä suunnitelmia eteenpäin ja laittaa kotia vihdoin kuntoon. Tilata tapetteja ja kiinnitellä tauluja. Järjestellä hyllyjä ja viedä turhat tavarat pois tilaa viemästä. Omassa elämässäkin pitäisi tehdä ihan samaa. Saada asiat järjestykseen, etsiä uusia kivoja asioita ja päästää irti vanhoista taakoista. 

Anna tulla hyvä uusi viikko. Anna pahojen hetkien mennä nopeasti ohi, toivottomuuden väistyä ja ilon olla jälleen läsnä. Anna kaiken uuden tulla ja viedä ajatukset pois vihasta ja surusta, epäonnistumisen pelosta. Anna minun olla ja hengittää, elää ilman pelkoa ja paniikkia, tuntea olevani kaiken arvoinen ja läsnä.

Kommentit

pienisisko
Spin off

Oi minä niin allekirjoitan tuon ajatuksen, että ihan pienikin asia saa mielen romahtamaan. Kun syystä tai toisesta on valmiiksi psyyke alhaalla, ihan tavallisetkin kömmähdykset tuntuu kammottavan suurilta. Vähän samaan tapaan kun vakavasti sairailla ihmisillä on alhaisempi vastustuskyky ja pienikin nuha voi olla hurjan raju. Ehkä sitä pitäisi vaan oppia sietämään näitä romahduksia ja antaa itselle aikaa rakentaa mieli pikkusen vahvemmaksi. 

PS. tykkään kovasti lukea niin kovin aitoa ja rehellistä palstaasi, kiitos siitä! :)

Eerika
Bättre liv

Kiitos pienisisko! Lueskelen myöskin tekstejäsi ja seuraan etsintääsi. Välillä tosin mietin onko järkeä kirjoittaa tänne kun olo ja tekstit ovat välillä niin toivottomia. Ja sellaista valitusta on aika raskasta lukea teksti toisensa perään. Yritän kuitenkin kertoa myös niistä hyvistä hetkistä, ja siitä kuinka hyvät ja huonot vaihtelevat kuten elämässä yleensä. Juuri nyt nuo vaihtelut ovat suurimmillaan, romahdukset ovat syviä, mutta niiden jälkeen onni tuntuu suurenmoiselta. Onni on kuitenkin, että elämä menee samalla eteenpäin ja tulevaisuus on avoin. Hyvää syksyä siis :)

Uusia avauksia

Kirjoita vaan vaikka olisi kuinka synkkää! Täälläkin aina odotetaan seuraavaa tekstiäsi. Kirjoitat niin hyvin, tarkkanäköisesti ja rehellisesti. Itse odotan ja pelkään myös sitä ehkä tulevaa tippaa... ja sitten kirjoituksesi muistutti että eihän se ole mikään maailmanloppu vaikka tulisikin! Kun on niin paljon muuta mistä iloita ja innostua. Ihania syyspäiviä ja kodinlaittoinnostusta sinulle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.