Tsek, lisää vauvatarvikkeita

Bättre liv

Lastentarvikkeet mielessäin suunnattiin tänään kaupoille. Kolmessa liikkeessä ehdittiin käydä ja siihen päälle vielä pikapiipahdukset muutamassa vauvanvaateliikkeessä. Silti käteen jäi vain hoitoalusta (jee!) sekä tukivyö (tuplajee!). Hoitoalustaksi ostettiin Pikku Piian alusta, mikä yllättäen mahtuukin juuri passelisti kylppärin tasolle sillä se joustaa sen muutaman sentin sopivaan kokoon. Kuvio tuntuu ehkä hieman silmäänpistävältä, mutta päädyttiin siihen että tämä on paras mitä on nähty ja voidaan laittaa tuohon keskelle vaikka valkoinen pikkupyyhe niin kuviotakaan ei näy koko pinta-alalta. Tukivyö oli superedullinen (13,90€) ja ihan sellainen perusvyö, tosin pienin koko oli M enkä ole varma sainko tätä riittävän kireälle. Tänään hermokipu tuntui palaavan sillä istuin aamulla pari tuntia kampaajalla, tämän jälkeen jonkun aikaa autossa ja taas kävellen liikkeissä joten ehkä huominen näyttää onko tukivyöstä apua kun saan sen päälleni heti aamusta ennen kun lonkka ehtii rasittunua.

 

Hoitolaukut näyttivät netissä houkuttelevammalta kuin livenä, kotiin tullessa mielessä olikin vain tyytyä Skip Hop Dashiin kun vielä huomasin sen olevan tarjouksessa Netanttilassa 49 eurolla (mustana) samoin kuin itseasiassa Duo:kin. Päätin kuitenkin vielä kaivaa, kaivaa ja kaivaa josko löytäisin sellaisen laukun minkä todella haluaisin. Ja mikä maksaisi alle sata euroa.. Lopulta löytyi tämä aarre, uskaltaisikohan tilata vain nettikuvan perusteella? 

 

Hän on niin kaunis! Ja menisi ehkä myös miehellä lapsen kanssa liikkuessa? Kyseessä on siis Babymel Big Slouchy Tweed (74 €), mikä sisältää kaikki perusominaisuudet. On pussukkaa pullolle ja hoitoalustaa, lenksut vaunukiinnitystä varten, tilaa ja taskuja. Hihnakin on toki säädettävissä ja kangas, oi, tweediä! Ja sitä kantaessa olisi tietysti näin sipsakka ja onnellinen ;) Laukku menisi hyvin myös muussa käytössä silloin kun tilaa tarvitsee enemmän. Ihan vaikka treenikassina :) Muutenkin käytän aika isoja käsilaukkuja ja olkalaukkuja. Väri ja tyyli siis sopisivat just passelisti jos todellisuus vaan vähänkin vastaa näitä kuvia. Harkintaan siis!

Myös Doomoon ostoa jäätiin vielä harkitsemaan, sillä anopilta tuli tällainen kuva. Että kelpaisikos imetystyyny? Hän oli ostanut tutultaan kaikki mahdolliset vauvavarusteet, siellä on siis kaikki omasta takaa kun mennään kylään. Meille olisi sieltä tulossa imetystyyny, harmaa trikookantoliina sekä lämpöpussi rattaisiin (tai ehkä se käy myös tänä talvena vaunuihin?). Jäinkin miettimään, josko silti ostaisin sen isomman Doomoo Buddyn tämän rinnalle. Kaupassa ei kuitenkaan ollut suoraan sopivaa sävyä ja hintakin on aika suolainen, joten jäätiin vielä harkitsemaan. Ainakin tällä erää siis pärjäilen yöni tyynyjen tukemana ja Buddy saa odottaa. Onhan tässä vielä aikaa miettiä ja odottaa, ainakin sitä itse imetystä.

Ja sitten ei muutakun herkuttelemaan ja nauttimaan viikonlopusta! Mitä nyt olen ollut ihan pirun kiukkuinen viime päivinä.. ilmeisesti tämä flunssan ja hermokipujen aiheuttama invalidisoituminen ei oikein sovi minulle. Ja mitä nyt oikeasti iltapalaksi on ranskalaisia kun ei jaksettu enää ruokakauppaan lähteä. Mutta no, jälkkäriksi tätä ihanaa Tatte Tatinia kyllä vielä riittää. Voin kyllä sanoa että h-e-r-k-u-l-l-i-s-t-a! Tein tällä valion reseptillä ja toimii, jos ihmettelet "voiko voita todella tulla näin paljon" niin kyllä voi! Eli ei ole ihan laihdutusherkkua, mutta hei kamoon.. onhan siinä niitä syksyn omenoita..

Pieni melskaa masussa ja pyykkikone pyörii. Josko tässä ottaisi vielä iltalevot omin käsin trimmattujen koirien välissä ennen kuin on yöunien aika. Ja koettaisi olla kiukkuilematta :)

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa <3 Eerika & Epeliina (rv 27+6)

Kommentit

Silkkitassu

Söpön näköinen kuosi tuossa hoitoalustassa! Meillä on kaks hoitoalustaa, Ikean valkoinen alusta pesukoneen päällä ja hoitopöydällä Emma-merkkinen alusta.

Eerika
Bättre liv

Kiitos, oli kyllä eniten meidän näköinen kaikista mahdollisista :) Teillä siis voi vaihtaa vaippoja ihan missä tahansa, kätsyä. Toivottavasti tulevat pian tarpeeseen, tsemppiä odotukseen ja loppurutistukseen!

Silkkitassu

Joo, tahdottiin useampaan paikkaan vaipanvaihtomahdollisuus, jotta vesipistekin ois lähellä. 

Kovasti supistukset näyttäs siltä et tänään lähdetään ainakin käymään sairaalassa näyttäytymässä.. Kipuja ei kyllä ole, mutta kohtu supistellut viiden tunnin ajan välillä 4-14 minuuttia. Nyt pari viimestä tuntia alle 10 minuuttia. Ja supistuksenkesto on 1-2 minuuttia.  

Eerika
Bättre liv

Oi, nyt aletaan siis olla lähellä. Ihan alkaa jännittämään! Varmastikin ilmoittelet tännekin päin miten asiat etenee kun pystyt. Oi, tsemppiä!

Kultakutri (Ei varmistettu) http://kultahippusiaripotellen.blogspot.fi/

Ihana tuo hoitolaukku! Kiitos paljon hyvästä vinkistä. Googletan laukun heti :). Mulla on Doomoo (softy muistaakseni) ostettuna ja vaikuttaa erittäin hyvältä hankinnalta jo näin etukäteen tunnusteltuna.

Eerika
Bättre liv

Kyllä se laukku on varmaan tilattava kun vieläkin näyttää niin houkuttelevalle! :) Ja voi hitsi tuo Doomoo vaan kummittelee, miksi sen ison pitää maksaa 79 €? Oho, sehän olis amazonissa parikymppiä edullisemmalla.. jospa tästä klikklik! Ihan hyvä kai tehdä näitä hankintoja vielä kun palkka juoksee molemmilla.. on nää vaan niin ihania ostettavia!

Kesällä äidiksi tullut (Ei varmistettu)

Hello! Onnea vaan tulevan perheenlisäyksen johdosta. Itse sain esikoiseni kesäkuussa. Vinkkinä sinulle kerrottakoon että pieni vauva ei tarvitse paljoakaan tavaraa. Kotona on oltava vaippoja, jonkin verran vaatteita vauvalle, korviketta ja pulloja. Tärkeää on myös tyhjentää apteekki ennen kotiintuloa: itselle buranaa ja vauvalle cuplatonia, talkkia ym. Itse jouduin olemaan sairaalassa yli viikon ja sain kovat antibiootit (kohtu ei tyhjentynyt kunnolla). Niistä vauvan maha tuli tietty kipeeksi ja annoin korviketta ettei pienen maha kipeytyisi lisää. Muut kaupat ovat auki myös synnytyksen jälkeen mutta apteekkikamat ovat tärkeimmät silloin kun oikeesti on tilanne päällä.

Eerika
Bättre liv

Kiitos kiitos :) Tietyt asiat ovat varmastikin tarpeen, toiset hyödyllisiä ja kolmannet tosi kivoja olla. Useimmat ovatkin vanhempien iloksi ja avuksi ihan pienen kanssa. On ihanaa päästä hankkimaan haaveilemiaan pieniä nuttuja ja tarvikkeita, harvapa niistä ihan tarpeettomaksi sitten lopulta jää :) Nyt on kiva fiilistellä ja valmistautua pienen tuloon, on intoa, aikaa, energiaa ja vielä tulojakin ja pienen tulon jälkeen voi rauhassa keskittyä vauvanhoitoon ja synnytyksestä toipumiseen.

Tuo lääkekaappi pitää tosiaan kurkata vielä ennen kun laskettu aika alkaa olemaan käsillä, itselleni siellä on kaikenmoista, mutta pienelle voisi ainakin tuota cuplatonta hankkia. Muutenkin voiteet ja talkit ovat vielä hankkimatta, pitää sitten lähempänä käydä hankkimassa kasa näitä pienempiä tarvikkeita. Korvike ei ollut tullut mieleenikään, mutta eihän siitä mitään haittaa ole jos kaapissa varuilta sitäkin olisi joku purkki. Onneksi miehen voi aina lähettää ostoksille jos jotain yllättävää tarvitaankin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.