Urban Kids Love Action

Bättre liv

Ohoh, Torikortteleissa vietetään lasten päivää Urban Kids Love Action -teemalla. Ehtisiköhän sitä jos menisi vauvatreffailemaan vasta iltapäivällä? Näyttäisi olevan ohjelmaa myös odottaville, nimittäin "Syntymämatkaan valmistuminen -workshop" jonka pitää kätilö Yebomama-yrityksestä sekä mammajoogaa Hima Happiness Studion toimesta. Mahtuisikohan sinne mukaan vai törmäisiköhän muihin masuihin? Joka tapauksessa innokkaat touhuajat, tervemenoa!

"Torikortteleiden Urban Kids Love Action -lastenpäivänä tiedossa on muun muassa lasten kirppis, joogaa, brunssi ja paljon muuta klo 11–15! Tapahtumaa mukana järjestämässä: Café Engel, Qiamo, urbanstoryn Ipanajamit ja Hima Happiness Studio. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin lasten viikonloppua."

Lisää tapahtumasta Torikortteleiden sivuilta.

Tiedot ja kuva Torikortteleiden sivuilta, kuva: Maija Astikainen. Ja ei, ei ollut sponssattu ilmoitus vaan kerrankin bongasin kivan tapahtuman ENNEN kuin se on jo mennyt ;)

 

Kommentit

Voi ei! Vahingossa painoin "ilmoita asiaton" nappia! Piti painaa "seuraava juttu" nappia... Ei kai tästä vahinko painauksesta tapahdu mitään?!? :o
En siis pidä juttujasi ollenkaan asiattomina, vaan hyvin symppiksenä ja kivana luettavana. juuri blogisi löytäneenä luen kaikkia vanhoja juttuja innolla jotta pääsen nykyhetkeen asti.

Toivottavasti vahinko painauksesta ei tosiaan mitään kamalaa seuraa...
Pääsinpäs ainakin jättämään ensimmäisen kommenttini...

Eerika
Bättre liv

Hih, toivottavasti tästä ei seuraa mitään asiatonta ;) Ja kiitos, tervetuloa mukaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.