Välähdys arjesta ja lomasta!

Bättre liv

Täällä ollaan! Lähes kolmen viikon blogihiljaisuus on korvattu instagramin puolella suurella määrällä ihania reissukuvia ja muutamilla arkikuvilla uudesta työarjesta. Reissu meni vallan mainiosti, voin suositella Kroatian lämpöä ja aurinkoa varauksetta! Tyttökin nautti reissusta valtavasti ja tuntui oppivan uusia asioita älyttömästi. Sanoja ja puhetta tulee ja raputkin jo kävellään melkein itse. 

Tällä viikolla olen heittäytynyt jälleen uuden työni pauloihin, on ollut niin upeaa käydä päivisin töissä, kotimatkoilla olen ollut onnea täynnä! Duunit, työkaverit ja kaikki on vaan niin kivaa (tämä on kai sitä uuden työpaikan kuherruskautta..). Ja miten upeaa onkaan keskittyä rauhassa johonkin ja onnistua asioissa. Itselläni kun alkoi jo olemaan jaksaminen vähissä, jatkuva muita varten oleminen kun on vaan niin kuluttavaa. Uuden työpaikan saaminen oli kyllä sellainen onnenpotkaisu ettei tosikaan! Tyttö on viihtynyt hoidossa (vaikka aamuisin saattaakin itkeä lähdön hetkellä) ja isi on ottanut isomman vastuun tytön viemisestä, hausta ja arjen pyörittämisestä. Itse olen saanut keskittyä uuteen työhön ja olemaan iltaisin tytölle läsnä, toki koiratkin ovat päässeet kanssani lenkille ja kaikki perheenjäsenet on saatu myös yhteistuumin ruokittua.

Elämässä tapahtuu nyt yhtä jos toista, mutta josko pääsisin pian kirjoittelemaan teille tarkemmin siitä mitä uusi arki pitääkään sisällään ja tietenkin myös matkapostausta (tai useampaakin?) meidän reissusta! Ihanaa kesän alkua, kohta se on jo virallisestikin kesäkuu!

<3 Eerika & Epeliina (1v 5kk äiti ja tytär)

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Mullakin alkaa ens viikolla ( torstaina ) virallisesti työt... ja olen siitä todella innoissani! :) Olin maanantaina jo perehdytyksessä ja vitsit miten hyvältä tuntui kun sai vaan tehdä ja keskittyä johonkin ihan muuhun kuin lapsiin! Se oli mahtavaa, vaikka onkin vielä aika paljon opeteltavaa töissä.

Ihanaa kesää sinne teille! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.