What is this really?

Bättre liv

Mitä ihmettä elämä? Niin upeita juttuja mitä katson aluksi kalenteristani ne buukattuani ja pian kuvista jälkikäteen. Kipu, väsymys, ahdistus, paha olo. Mukanani seuraavat ystävät vaikeuttavat elämästä nauttimista. Tässä hetkessä olemista. Kampaajakäynti ja sushi take away kotimatkalla. Kävely koiran kanssa kun jalka kestää taas astua. Blogeja kynttilänvalossa ja roppakaupalla vettä nestevajeesta oireilevalle kropalle. Niin ihania asioita, joista nauttiminen on kipusumussa tuskan takana. Toivon pahimman olevan pian takana. Auringon paistavan taas. Kipujen jäävän pian taka-alalle. Hyvän ruoan ja joogan voittavan. Hengityksen tuovan eloa minuun. Mieleni oppivan päästää irti. Kehoni oppimaan olemaan jännittymättä. Tahdon olla täällä taas, ihan rentona, omana itsenäni, avoinna maailmalle, ilman kivun ja sen pelon sumua.

Läpi päivän jatkunut päänsärky loittoni luoltani vihdoin illalla. Ruokaa, vettä, rentoa oloa ja olen läsnä taas. Toivon huomiselle hetkiä ilman särkyä, kykyä hengittää, keskittyä hetkeen ja päästä yli työpäivien aikaisesta turhautumisesta ja ahdistuksesta. Pelottaa se kohdun tähystyskin torstaina, mutta pian se on ohi. Eikä sieltä olisi tällä kertaa pakko tulla lisää huonoja uutisia. Ehkä siellä on vain se yksi polyyppi ja homma on hetkessä ohi ilman isompia kipuja. Tähän mennessä gynekologien tuomat uutiset vaan ovat olleet yksi toistaan huonompia, joten on vaikea luottaa siihen että kaikki menisi helposti. Onneksi mies on mukana pitämässä kädestä kiinni.

Ja pian on kevät, syntymäpäivä, reissuja, ystäviä, hyvinvoinnin valmennuksia, lisää liikuntaa, joogaa, hyviä kirjoja. Elämää kuin unelmaa. Hyvää viiniä ja ruokaa. Kesäisiä katuja, pyöräilyä, juoksua, meren rantoja ja koivuja hiirenkorvilla. Kumpa vaan pystyisin nauttimaan tästä elämästä minkä olen saanut ja itselleni kauhonut! Ilman jatkuvia kipuja.

Koetetaan rakastaa tätä päivää sellaisena kun se on, antaa sen riittää tällaisenaan, epätäydellisenä osana matkaa <3 Eerika

Kommentit

Uusia avauksia

Voimia kivun kanssa selviämiseen ja tsemppiä operaatioon! Kevättä kohti mennään!

Eerika
Bättre liv

Kiitos feliz :) Tänään oli vähän parempi päivä, mutta nyt alkaa jännittämään jo huominen ihan armottomasti. Onneksi se on kohta ohi ja kevät tulee kohisten! Ajatella, kunhan tästä toivun, voidaan alkaa haaveilemaan uudesta raskaudesta heti kun olo tuntuu siihen valmiilta <3 Vaikka välillä mietin, että haluan vain pitää itsestäni huolta koko kevään, tuntuu ajatus uudesta raskaudesta kuitenkin niin ihanalta että ennemmin tai myöhemmin sillekin ajatukselle tilaa antaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.