Ladataan...
Bättre liv

Just nyt sitä tuntee elämän todella vahvasti. Koko kevät on ollut kasvamista, sitä etsii itsestään rauhaa mitä tuntuu kaipaavan. On jotenkin vaikeaa elää sitä kiireistä työelämää missä on sisällä, sitä vaan katsoo muita ja miettii että mikä teille oikeasti on tärkeää ja miksi ette myös elä arvojenne mukaisesti? Entä mikä itselleni on tärkeää? Ja voinko haluta kaikkea parasta, kaikkea kaunista, esteettistä ja toimivaa ja aika usein kallistakin, vaikka mielestäni rakkaus on tärkeintä tässä maailmassa? Voinko miettiä mitä mahdollisen lapsen tavarat tulisivat maksamaan ja miten me pärjättäisiin näillä menoilla ja pienemmillä tuloilla? Laitanko rahan ennen lasta?  Miksi kiellän itseltäni mahdollisuuden lapseen ja siihen onneen mitä se voi tuoda? Laitanko litteän vatsan ja työelämässä pärjäämisen, uuden oppimisen ja etenemisen perhemahdollisuuden edelle? Etsinkö menestyksen merkkejä elämääni?

Toisaalta uskon olevani täynnä rakkautta ja näyttäväni sen aidosti ihmisille ympärilläni. Antavani usein enemmän kuin otan, ainakin pyrin antamaan ihmisille iloa ja energiaa elämäänsä. En halua enää imeä energioita itsestäni ja muista vatvomalla, huolehtimalla ja valittamalla. Asiat on ja menee miten menee, mutta me ollaan tässä ja nyt. Me voidaan vaikuttaa siihen miten me ajatellaan, miten me kohdataan tilanteet, miten me kohdataan muut ihmiset ja millaista energiaa me annetaan ympärillemme. Onni on ympärillämme joka päivä. Pitää vain pysähtyä ja kohdata se, antaa sen täyttää sielumme. Tahdon vain rakastaa suuresti läheisiä, ihmisiä joita kohtaan ja - niin kuluneelta kuin se kuulostaakin - syleillä koko maailmaa.

Mistä tämä kaikki nyt tulee, tuleeko se kuoleman kohtaamisesta, isojen asioiden kanssa painimisesta, itsensä voittamisesta, haaveidensa toteuttamisesta, päätöksestä kuunnella sydäntään vai mistä. Olen etsinyt paikkaani, olen etsinyt itseäni, olen lukenut ja miettinyt. Lopulta löydän jotain rauhaa niinkin pienestä asiasta kuin joogaharrastuksesta. Se antaa minulle työkalut työstää itseäni. Saada sisälleni rauha. Pysäyttää juna sisälläni. Ottaa se käteen ja katsella sitä rauhassa. Mitä minä teen ja mitä minä olen? Minä olen rakkaus. Me olemme rakkaus. Sitä elämä on.