Maailman paras kasvovoide

 

Tämä tuote ansaitsee täysin päästä esille täällä blogin puolella kavereille hehkutuksen lisäksi, sillä nyt olen löytänyt THE kasvovoiteen itselleni! Monia purkkeja ja purnukoita testanneena tämä on noussut ehdottomasti lemppariksi - ja parasta tässä on hinta, sillä tämä 50ml purnukka maksaa kokonaiset 3,29€ Lidlissä! 

Kyseessähän on Lidlin oman merkin kasvovoide Cien AQUA Gel Cream. Monia eri testejä voittanut kasvovoide on tosiaan valittu pariinkin otteeseen parhaimmaksi, peitoten taakseen kalliita merkkivoiteita, eli ei mistään ihan turhasta purkista ole kyse. Muun muassa Ilta-sanomissakin jo pari vuotta sitten uutisoitu tästä kasvovoiteesta sekä tehdyistä kuluttajatesteistä, suoraan uutiseen pääset täältä.
 
Nimensä mukaan tässä on geelimäinen koostumus, joka on kuitenkin muita geelimäisiä kosteusvoiteita kosteuttavampi. Yleensä geelimäiset tuotteet eivät ole olleet ainakaan meikäläisen kuivalle iholle tarpeeksi riittoisia, joten jännityksellä odotan, toimiiko tämä myös talven kovilla pakkasilla... Tähän asti ainakin olen ollut todella tyytyväinen! Ei jätä rasvaista tunnetta iholle ja imeytyy nopeasti, sopii täydellisesti myös meikkivoiteen alle. 
 
Eli kaikin puolin täydellinen kasvovoide! Jos et oo vielä testannut, niin ota ihmeessä suunnaksi Lidl ja käy nappaamassa oma purnukka testiin. Kerro ihmeessä mitä mieltä olit! :-)
 

love, henni

Kommentit

Tuike123 (Ei varmistettu)

Hei! Kuvassa ei ole tuo IS:n testivoittaja. Kyseessä ihan eri voide, vaikka kansi samanvärinen. Tuo testivoittajavoide oli todella hyvä. Kuvassa oleva gel cream ei läheskään yhtä hyvä tuote mielestäni.

henniida

Moikka! Kiitoksia tarkennuksesta, en ollutkaan tajunnut, että tästä on ollut jokin aikaisempi versio, mikä ilmeisesti on näitä testejä voittanut. En ole Lidlissä tähän voiteeseen törmännyt ollenkaan eli onko se poistettu myynnistä ja tämä Gel Cream tuotu tilalle? Harmi, jos näin on, sillä ehdottomasti olisin halunnut päästä testaamaan myös tuota aiempaa versiota!

Kommentoi