Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Commenting is closed.

Kommentit

Elsis
In The Mood For Run
Vitsi, löysin blogisi vasta tänään! Kirjoitat sellaisella huumorilla, että olen pudonnut jo monta kertaa - ja kuitenkin sivaltavan osuvasti erittäin aiheellisista kysymyksistä. Kirjoitat poliittisista aiheista, ja teemana feminismi on kokemukseni mukaan vaikea, koska monesti joku aina loukkaantuu, kun puhutaan sukupuoleen liittyvästä toiseudesta. Blogi (niiltä osin, jotka olen ehtinyt lukea) ei myöskään ole tunnelmaltaan penseä tai hapan, vaikka yhteiskunnallisia ilmiöitä käsitteleekin. Mahtavaa!
Minja Koskela
Bluestocking
Hei, ja kiitos vieraskirjan korkkaamisesta! Konsepti on mulle niin uusi, että olen näköjään unonhtanut vastata - pahoittelut siitä! Ihana palaute oli, on vieläkin hyvä fiilis tästä. Ja kiitos myös sun blogista, näin vasta heränneenä juoksijana ja talvella ekan 15 kilsan lenkin heittäneenä kaipaan just tällaista motivaatiolukemista! Ihanaa kesää sulle! :)
Ihmettelevä (Ei varmistettu)
Ei ollut tarkoitus haastaa riitaa. Korkealaatuinen nettikeskustelu ei helpolla synny, olen huomannut muuallakin. Hyviä jatkoja.
MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa
Oliko blogin nimellä muita ehdokkaita? / http://www.lily.fi/blogit/rakkautta-mamarkiaa/ehdolla-olleet-bloginimet-julki / -Mari :)
Minja Koskela
Bluestocking
Haha, ihan mahtava haaste! :D Kiitos! Tähän tartun takuulla vielä kuluvalla viikolla!
JohannaPeppi (Ei varmistettu)
Olet niin-iin oikeaasa tuosta Lumenen kampanjasta. Kiitos että kirjoitit!