Näistä nettikaupoista löydät rohkeutta asukokonaisuuksiin.

Haaveita lateksista..

Yläasteella yksi suurimmista tyylihaaveistani oli pvc-housut. Niitä oli muutamalla meidän koulussa, lähes kaikilla mustat. Hyvällä ystävälläni taisi olla valkoiset ja punaiset, lucky girl!

En ole vieläkään päässyt toteuttamaan tätä haavettani pukeutua kinkyyn materiaaliin. Tilanne alkaa kuitenkin olla otollinen, koska fetissivaatteista ja asusteista on tullut tyypillistä arkipäivää ja sitä myötä myös tarjontaa on enemmän. En lähtisi esimerkiksi hankkimaan lateksivaatteita erotiikkaliikkeistä vaan Etsystä. Nettikauppa, joka tursuaa upeaakin upeampia taiteilijoiden tekemiä uniikkeja ja kiinnostavia vaatteita sekä asusteita.

Lateksiasuaja saat näistä nettikaupoista:

Keräsin sinulle kolme eniten mieleeni olevaa kauppaa. Kaikki ovat muuten brittejä.

✩ LadyLucie 

✩ MicoCoutureLatex

✩ PandoraDeluxeLatex

Tiesitkö, että lateksiasuja yms. varten on oma kiillotusaine, eikä vaate siis ole koko ajan täydellisessä mintissä? Erikoisasu kaipaa tietysti erikoishultoa.

Tiedätkö onko Suomessa suunnittelijoita, jotka tekevät lateksivaatteita? Olisiko sinusta ok pukeutua normi tilanteisiin vaikka lateksipaitaan?

Kuvat: Üstün Ergenoglu

Kuvien punainen ”teippi” on bondageteippiä, joka soveltuu parhaiten seksileikkeihin.

Tykkäsitkö postauksesta? Saat kommentoida ja jakaa postausta vapaasti.

Kommentit (2)
 1. https://m.facebook.com/latexbytiinarikala/?locale2=fi_FI Latex by Tiina Rikala on suomalainen latex-vaatevalmistaja! Vaatteet ovat uniikkeja ja kauniita.
  Designerien luomat lateksit kun ovat hinnoissaan tyyriimpiä niin ”pieneen” latex-nälkään suosittelen esimerkiksi Honour Clothingin (UK) latekseja. Niitä saa tilattua heidän nettisivuiltaan, mutta myös esimerkiksi suomalaisen erotiikkaliikkeen Antishopin valikoimasta.

  1. bodilybycloud
   8.4.2019, 11:40

   Moikka Sassy!
   Kiitos noista vinkeistä. Kävin heti stekkaamassa tuon Tiinan asuja. Ompa hienoja! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *