Enkö ansaitse nautintoa?

 

Inspiroiduin Pillupäiväkirjoista

Olin jo suunnitellut aiheen, josta kirjoitan teille, mutta Pillupäiväkirjat muuttivat mieleni. Suosittelen kaikille katsottavaksi tämän Yle:n dokumenttisarjan. Ensimmäisen jakson alkukohtaukset menivät heti syvään päätyyn. Puhetta häpeästä sekä siitä, ettei uskalla sallia nautintoa. Haluan jakaa teille yhden henkilökohtaisen nautintoa koskevan tarinani, joka tapahtui muutamia vuosia sitten.

 

Täydellinen poikaystäväehdokas?

Tapasin poikaystäväehdokkaan Tinderin kautta. Meillä synkkasi heti. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen olin toiveikas, tämä juttu voisi toimia. Tuolloin olin hyvin romanttisella asenteella elämässäni. Halusin tutustua hyvin huolellisesti ihmiseen ennen, kuin päätyisin sänkyyn hänen kanssaan. Kaikki oli päivä, päivältä täydellisempää. Olimme hullun ihastuneita toisiimme. Tapaamisilla huomioimme toisiamme todella kivoilla jutuilla. Keskustelimme tuntikausia kaikesta. Haastoimme toisiamme miettimään asioita useilta eri kannoilta ja opimme yhdessä paljon uutta. Joustimme molemmin puolin menoissa, jotta vain ehdimme nähdä mahdollisimman paljon.

Kun viimeinen pääsimme sänkyyn sekstailemaan olin järkyttynyt. Mihin jäi huomioiva ja ihastunut käytös? Lyhyen esileikin jälkeen hänellä ei kauan nokka tuhissut, kun mieshuippu oli saavutettu. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Eka kerta on aina hassu uuden kumppanin kanssa. Ei minua haitannut, että yhdyntä loppui lyhyeen. Olinhan jo aikuinen nainen päätin rohkeasti ilmaista toiveeni seksin jatkumiselle, vaikka mieshuippu oli jo saavutettu. Hän kertoi, että seksin jälkeen alkaa aina nukuttaa. Uskomatonta! Miten muuten niin huomaavainen ja välittävä ihminen pystyi käyttäytymään seksuaalisessa tilanteessa niin tökerösti.

En halunnut tuomita tilannetta ensimmäisen kerran perusteella, vaan näin häntä vielä useamman kerran uudestaan. Tuli todella outo fiilis, että aikuinen ihminen, joka kertoi ja osoitti teoillaan olevansa aidosti kiinnostunut minusta ja seksistä harrastuksena, ei ollutkaan valmis tekemään mitään asian eteen, että olisimme yhdessä pystyneet samaan molemminpuolista parempaa nautintoa välillemme.

 

Älykästä seksiä

Voimme oppia toisiltamme uutta jatkuvasti keskustelemalla älykkäitä ja sivistäviä keskusteluja. Käymme treenaamassa yhden tai useamman tunnin viikossa jotain meille mielenkiintoista lajia. Laitamme aikaamme omaan harrastukseemme, jotta voimme olla kiinnostavampia taiteilijoita tai ahkerampia kuntoilijoita. Miksi oletamme, että seksin pitäisi tulla tuosta vaan ilmoille tyhjästä ilman töitä ja harjoitusta. Ajattelemmeko toisiaan, ettei treeniä tarvitse tehdä kumppanin kanssa, kun jokin tietty ikä tai kumppanien määrä on saavutettu? Uusi seksikumppani on, kuin uusi harrastus, jota opiskellaan alusta alkaen, kuin uutta urheilulajia. Luodaan säännöt ja yhteinen tapa viestiä.

 

Kuva: jonimkl

Kommentit (3)
 1. Pillupäiväkirjat | Uutiset Areena
  6.5.2020, 13:04

  […] Enkö ansaitse nautintoa? – Bodily By Cloud BeDevil | Lily – Olin jo suunnitellut aiheen, josta kirjoitan teille, mutta Pillupäiväkirjat muuttivat mieleni. Suosittelen kaikille katsottavaksi tämän Yle:n dokumenttisarjan. Ensimmäisen jakson alkukohtaukset menivät heti syvään päätyyn. Puhetta häpeästä sekä siitä, ettei uskalla sallia nautintoa. […]

 2. Janne Nissinen
  25.9.2019, 05:50

  Soita 😊

  1. bodilybycloud
   5.11.2019, 13:57

   😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *