Harrasta parempaa seksiä helposti

Seksityöstä täytyy vaijeta ja sitä tulee hävetä

”-Miksi haluat kertoa tarinasi? Mikä on motiivisi tuoda tämä kaikki julki?

-Minua rassaa suomalainen kulttuuri monella tapaa. Se, että koskettaminen on täällä niin helkkarin vaikeaa. Ettei täällä voi puhua seksistä. Siis ainakaan mistään muusta, kuin lauantai-illan lähetyssaarnaajasta. Auta armias, jos mainitset anaalin, niin valtaosa ihmisistä menee aivan sekaisin. Tai seksistä nimenomaan on tehty kauppatavara parisuhteissa. Että seksi mielletään pelkkänä yhdyntänä. Että seksityöstä täytyy vaieta ja sitä tulee hävetä. ”

Luin juuri kirjan jonka haluan ehdottomasti jakaa teidän kanssa, rakkaat lukijat. Kirja Miesseuralainen käsittelee yksityiskohtaisesti seksityöntekijän uraa. Nimestä voi päätellä, että kyseessä on miespuolinen escort tai mieshuora niin, kuin hän antaa itseään kutsua kirjassa.

Tämän postauksen tekeminen on tuntunut todella henkilökohtaiselta. Tuntuu hassulta, että kirja on alkanut avata kiemura kiemuralta omia seksuaalisuuteen liittyviä lukkoja ja vaikeimpia ajatuksia omasta seksuaalisuudesta. Menen helposti lukkoon omien tuntemusteni kanssa ja suojakuori rakentuu salaman nopeasti aina, kun tarve vaatii. Vaadin itseltäni paljon enkä päästä läheisiänikään helpolla. Tämä pätee myös seksielämään. Minulla on paljon seksuaalienergiaa ja ahdistun, jos en saa purkaa energiaani.

Näin helposti saat paremman seksielämän

Empiirisen oman kokemuksen mukaan suuriosa ihmisistä on aika laiskoja seksielämässään. Nyt en viittaa ihmisiin, jotka elävät keskellä ruuhkavuosia tai muuten vain vaikeassa tilanteessa, joissa seksi ei ole prioriteettilistan ykkönen. Näissä tilanteissa toivon, että ihmiset huolehtivat itsestään saamalla läheisyyttä ja huomiota, kiireestä huolimati vaikka seksi ei tulisikaan aina kysymykseen.

Tuntuu, että kaikista helpoin ja ilman teknistä osaamista saatavan nautinnon avain on todella monella hukassa. Kirjassakin mainitaan monta kertaa, kuinka tärkeää on läsnäolo. Ilman sitä voimme unohtaa seksin harrastamisen. Mainitsen teille ärsyttävän kokemuksen, joka on jäänyt mieleeni, jossa läsnäolo lopahti. Olin kumppanini sylissä pylly pystyssä ja hän antoi minulle erilaisin tavoin nautintoa. Olin todella hullaantuneessa tilassa. Yhtäkkiä hommat loppuivat, enkä tuntenut enää yhteyttä kumppaniini. Tilanne oli hetken aivan paikallaan, lopulta hän ikään kuin valutti minut pois jalkojensa päälle ja kompuroin itseni ylös. Tämä tuntui erityisen pahalta, koska toteutimme sellaisia asioita, joita olin vartavasten ujosti pyytänyt ja tunsin epävarmuutta ja häpeää toiveistani.

Siirtymät ovat mielestäni yksi ratkaisevin juttu, kun mietitään onko seksiä harrastavien henkilöiden välillä kemiaa. Jos homma töksähtää joka kerta, kun tulee siirtymän aika, menee hommasta helposti mielenkiinto. Siirtymät ovat ehdottomasti kaikkien seksiä harrastavien vastuulla ja yhteispeliä. Eli tästä myös huomaa onko seksiä harrastavat toisiaan kohtaan laiskoja vai jotain muuta. Jaksavatko he keskittyä koko olemuksellaan hetkeen. Vai pyöriikö päässä seuraavan päivän tulevat jutut? Läsnäoloa on helppo harjoitella. Jouduthan tekemään varmaan päivittäin jotain sellaista, jossa läsnäoloasi vaaditaan tylsiin asioihin. Istut tylsässä palaverissa tai keskityt luentoon, joka ei voisi vähempää kiinnostaa. Miksi siis käyttäytyisit samanlaisella veltolla asenteella kivaan ja parantavaan seksuaaliseen hetkeen?

Feminiini- ja maskuliinienergia on jokaisen elämässä mukana

Kirjassa käsiteltiin laajasti feminiini- ja maskuliinienergiaa. Haluan avata ne teille kevyesti. Tämä on yksi seksuaalisuuden kulmakiviä, jonka avulla voimme ymmärtää itsestämme ja toisistamme kertaheitolla paljon paremmin. Kaikissa ihmisissä on molemmat puolet eli maskuliininenenergia ja feminiininenenergia. Ihanteellisessa tilanteessa henkilö pystyy mukautumaan tilanteeseen ja vaihtelemaan dynamiikkaa tilanteen mukaan. Seksielämässä näiden energioiden käyttö saattaa välillä olla haastavaa, koska kumppanilla saattaa olla toive mitä haluaa toisen olevan ja ahdas ajatus siitä mitä itse on. Tästä hyvä esimerkki on naisen toive miehestä, joka vain ottaa hänet. Tällöin naisen todella feminiinen enrgia kohtaa miehen voimakkaan maskuliinisen energian.

Tunnistatko oman epäkypsän energiasi?

”Maskuliinienergia mielletään aloitekykyiseksi, toimintakeskeiseksi, päämääräorjentoituneeksi, kilpailuhenkiseksi, ratkaisukeskeiseksi ja riskejä ottavaksi. Feminiinienergia mielletään tietyllä tavalla maskuliinisuuden vastakohdaksi. Se on intuitiivista, luovaa ja tunnepohjaista. Vastaanottavaa ja antautuvaa. Se ei kuitenkaan ole pohjimmiltaan heikkoa tai alistuvaa, vaan puhdasta hyväksyntää ja rakkautta.” Nämä molemmat  energiat voivat olla kypsiä ja epäkypsiä.

”Epäkypsä maskuliinisuus näkyy aggresiivisena, dominoivana ja tuomitsevana käytöksenä. Se näkyy kontrollin tarpeena, liiallisena vastuuntuntoisuutena ja epäluottamuksena toisten kykyihin hallita ja hoitaa asioitaan. Epäkypsä maskuliini nostaa oman itsensä ja älykkyytensä muiden yläpuolelle sekä on usein ennakkoluuloinen ja ylimielinen. Suhteissa epäkypsät haluavat omistaa toisen. He tuntevat usein vihaa ja häpeää itseä ja muita kohtaan. Seksiä he käyttävät joko oman hyvän olon tavoitteluun tai mielipiteen ilmaisuun ja pelaamiseen.”

”Epäkypsä feminiinisyys puolestaan näyttäytyy vastuun välttelynä, muiden syyttelynä, marttyyriaseman ottamisena sekä passiivis-agrgressiivisena käyttäytymisenä. Epäkypsä feminiini puhuu muiden selän takana, juonittelee ja käyttää provosoivaa ja vääristelevää kommunikaatiota hyväkseen. Epäkypsät feminiinit miellyttävät muita oman edun tavoitteluun. He saattavat olla neuroottisia ja laiskoja. Suhteessa epäkypsä feminiini manipuoloi ja viettelee saadakseen tahtonsa läpi. He tunnistavat omat rajat heikosti ja tuntevat helposti pelkoa ja syyllisyyttä itseä ja muita kohtaan.”

Energiat ovat pirun vaikeita ja haastavia. Niissä on tekemistä koko loppuelämäksi. Onko ylipäätään mahdollista saavuttaa kypsä energiatila sekä maskuliinienergiassa, että feminiinienergiassa? Epäilen. 🙂

Yksi monista jutuista, joka on kirjassa avartavaa on konkreettiset seksivinkit, joita tupsahtelee tahalleen ja vahingossa lähes jokaisessa päälauseessa ja sivulauseessa. Tämä on tähän astisen elämän yksi parhaimpia seksiaiheisia kirjoja. Tämä menee luultavasti jopa Seksiä museossa lempikirjani ohi. Tämä kirja on vaan niin monella tapaa hyvin erityinen.

♥ Suosittelen Miesseuralainen kirjaa erityisesti kaikenikäisille pojille ja miehille. 

Mitä fiiliksiä sinulle heräsi? Onko sinusta energiahommat aivan hömppää vai voiko niistä ammentaa esim. seksielämään?

Ps. Tänään mielessä on pyörinyt uni, jossa melkein harrastin seksiä yhden todella hyvän ystäväni kanssa. Hän oli huolissaan, että saanko tarpeeksi seksiä ja päätti auttaa minua hyvää hyvyyttään. Että sellaset ajatukset myös yöllä. 😀

Kuvat: Jussi Sallinen

Kommentit (2)
 1. Impi_Sukkamieli
  17.7.2019, 11:07

  Moikka!

  En ole kyseistä kirjaa itse lukenut (tosin nyt kyllä haluan ehdottomasti sen lukea), mutta tiivistelmäsi maskuliinisesta ja feminiinisestä energiasta ja niiden kypsyydestä sekä kypsymättömyydestä tuntuivat todella mieltä avartavilta. Oma seksuaalinen kehitystarinani on melko surullista luettavaa, joskin nykyisin elän tähän astiset elämäni parasta aikaa, niin seksuaalisesti kuin muutenkin. Mutta edelleen nuo energiat ovat asioita, joiden kanssa saa painia lähes päivittäin.

  Tietoisuuden harjoittaminen jokapäiväisessä elämässä, muutenkin kuin seksin aikana, on minusta avainasemassa hyvään elämään ja seksuaaliseen nautintoon. Sepä ei olekaan aina kovin helppoa, ihmismieli nimittäin on sellainen, että se elää vahvasti joko menneisyydessä tai tulevaisuudessa ja nykyhetki pääsee unohtumaan lähes koko ajan. Sitä harjoitellessa ja mielenkiintoista blogiasi lukiessa ❤️

  1. bodilybycloud
   1.8.2019, 19:41

   Moikka,
   Kiitos kommentista!
   Kyllä! Varmasti kaikki painimme näiden energia asioiden kanssa elämämme loppuun saakka. Eihän mikään muu ole varmaa tässä elämässä, kuin muutos.
   Varsinkin arjen keskellä on vaikea heittäytyä energioiden vietäviksi.

   Toivotaan, että kesä luo kiireettömyyttä ja mahdollisuuden jäädä hetkeen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *