Seksiä saunassa

Kuulumisia saunanlauteilta

Kesän kovimmat helteet ohi? Enkä ole vieläkään harrastanut seksiä luonnossa.. Onneksi on koko elokuu aikaa toteuttaa tämä leikki 😀

Myös sauna on hyvä sekstailupaikka, jonka kerroin suorassa radiolähetyksessä saunapäivänä. Olen niin ylpeä ( LOL ), että ensimmäinen haastatteluni tapahtui suorana Helsingin kattojen yllä miestensaunaosastolla. Jaoin lauteet haastattelija Justus Laitisen lisäksi rohkeuskouluttaja Jevgeni Särjen ja Luonnonmukaiset ry:n Sinikka Anttilan kanssa. Keskustelimme alastomuudesta ja siitä olisi riittänyt juttua tällä porukalla vaikka yöhön asti.

Haastattelun voit kuunnella rajoitetun ajan TÄÄLTÄ.

Naisten paljas iho taas tarkan syynin alla

Itse olisin halunnut päästä juttelemaan vallitsevasta tilanteesta somessa. Tällä hetkellä Instagram ja muut, mutta tietääkseni vain Instassa voi varjo kieltää postauksia eli #shadowbanned. Tilejä joilla näkyy paljasta pintaa tai sisältö on liian eroottista joutuvat Instagramin syynin alle. Erityisesti tankotanssijat, burleskitaiteilijat sekä tietenkin seksityöntekijät ovat tarkan seuranna kohteena. Lisäksi valitut hästägit ovat bannattu. Kohu on noussut erityisesti hästägistä #malefitness, jota käyttämällä erityisesti tankotanssijat osoittavat mieltään. Tasa-arvo ei tiettävästi vieläkään ole rantautunut tälle palolle.

Kuka voi tehdä ja mitä?

Kyllä, sinä rakas lukijani voit vaikuttaa tähän asiaan. Tärkein ase sodassa on rakkaus. <3 Mene Instagramiin ja muihin someihin ja osoita taiteilijoille ja muille ihoalueiden näyttäjille rakkautta tykkäyksillä ja miellyttävillä kommenteilla. Mutta kommentillakin on väliä. Älä kommentoi irstaasti, sillä some tunnistaa eroottissävytteiset sanat ja löytää näin bannattavat kuvat.

Kuva: Kreditit menevät hotellin henkilökunnan jäsenelle, enkä usko, että hän haluaa tulla mainituksi tässä postauksessa. 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *