Seksikkäin joulusukka ikinä.

Kaupallinen yhteistyö: Sinful.fi

Joulusukka saa väistyä

En todellakaan mieti, että onko nyt hyvä hetki alkaa fiilistelemään joulua! Olen jouluihminen enkä pelkää näyttää sitä. Perheessämme on vahvat jouluperinteet eikä ole tullut mieleenkään, että joulu olisi missään muualla, kuin äidin luona parhaiden tyyppien kanssa.

Vuosi sitten luin tästä Sinful kalenterista Kaisaminnin ja Teekutsuilla blogista. Kieltämättä olisin halunnut kalenterin, mutta olin tyytyväinen joulusukkaan, josta putkahteli lempiherkkujani eli vitanalleja.

Pakko myöntää, että kalenteri on varsinainen yllätys jo pelkästään ulkoisenolemuksen puolesta. Kalenteri on painava ja kokonsa puolesta tämä käy joulukuun sisustuselementiksi piristystä kaipaavaan paikkaan.

Elämyksellinen pornokauppa

Minulla on erityinen suhde seksileluihin, sillä olin seksikaupassa töissä parikymppisenä. Myin tiskin alta poppersia ja annoin avaimia runkkukoppeihin. Kyseessä ei ollut aivan tavallinen seksivälinekauppa paremminkin elämyksellinen versio seksikaupasta. Kanssani työvuorossa oli aina ”tyttö”. Voi, että nauratti jo silloin, kuinka kaikkia naispuolisia seksityöntekijöitä kutsutaan ”tytöiksi”. He viihdyttivät asiakkaita erilaisilla ja eripituisilla palveluilla. Seksiä naisilta ei pystynyt ostamaan, mutta esim. striptease esityksiä tai ruotsalaisen hieronnan (hierotaan tisseillä koko asiakkaan kehoa) moni asiakas tilasi.

Ennen lateksi ja sukapulat ällöttivät

Työskentelin kaupassa vain muutaman kuukauden. Lyhyen urakokeilun seurauksena suhteeni seksileluihin muodollistui. Tuijottelin noin 40 päivää seksileluja useamman tunnin päivässä. Ei enää voinut vähempää kiinnostaa kokeilla niitä. Hassua, miten mieltymykset menevät omia ratojaan, kun ikää alkaa tulla. Esimerkiksi BDSM- tuotteiden osasto tuntui aivan käsittämättömältä. Miten kukaan voi haluta olla tekemisissä noiden vehkeiden kanssa? Nykyään minua viehättää varsikin visuaalisesti todella paljon kinkyt lisät ja fetissi kuvasto.

En ole vuosien varrella juuri ostanut seksileluja, mutta aina välillä kokeillut jotain. Voisin sanoa, että sinful kalenteri muistuttaa todella vahvasti omaa seksuaalista kasvuani. Kalenterissa on lelut, joita hankin käsiini, kun aloin tutustumaan millaisia seksilelut ylipäätään ovat. Kalenterin sisältö on ”testi/miniversio” normaaleista seksileluista.  Tämä on hyvä juttu! Pääsee kokeilemaan miltä asiat tuntuvat ja jos johonkin tykästyy tosi paljon voi hankkia joulukalenteri versiosta vähän kookkaamman version. Lisäksi kalenterissa on muutamia sellaisia yllätyksiä, joita ei välttämättä tulisi ostettua, jos ei ole varma tykkääkö niistä. Ihanaa, että voi fiilistellä juttuja ilman suurempia paineita. Se nyt tuli tuolta kalenterista, niin miksi ei? Olisi ollut ihanaa saada tämä kalenteri ensimmäiseltä pitkäaikaiselta poikaystävältäni, mutta mitään tällaista ei ollut silloin saatavilla.

Kokeilin aamulla tuota pientä sauvaa. Olipas piristävää! Geishakuulista osaan mainita monta hyvää pitchiä myyntitilanteissa, mutta en oikeasti ole koskaan koittanut niitä. 😀 Aion ehdottomasti kokeilla niitä lähiaikoina ja teen teille aiheesta jonkin postauksen Insta storyyn. Jos teille tulee mieleen jotain kysymyksiä seksileluista, niin vastaan mielelläni. Ihan jo myyjä kokemukseni kautta tiedän niistä jonkin verran. Voitte laittaa kysymyksiä postauksen alle tai Instagramiini.

Kalenterin löydät täältä. Jos haluat ostaa sen, niin käytäthän laittamiani linkkejä, sillä saan linkkini kautta ostetuista tuotteista pienen korvauksen. SHUTUP AND PAY ME.

Kuvat: Cloud BeDevil`

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *