Synttäriseksiä

Turist and Charging Bull,  Kuva: @jeancoucu

Mun synttärit on tänään

Hyvää synttäriä mulle!! Tässä yläpuolella on kuva, joka kuvastaa tämän päivän tuntemuksiani. Olen hämmentynyt, että olen taas vuoden vanhempi ja saavuttanut ihastuttavan 32- vuoden iän. Kuva ei kerro, mutta kosketin tuon härän kultasia palleja eli odottelen myös josko synttäreiden kunniaksi saisin paljon rikkauksia. Vaikka maallinen mammona kiinnostaa hyvin paljon ja toivon saavani sitä riittävästi tänä vuonna. Erityisesti toivon rakkautta itselleni ja lähimmäisilleni sekä ympäristöä, jossa on lupa toteuttaa itseään ilman tuomitsevaa tai ilkeää ilmapiiriä. ♥ Isot oli synttäritoiveet, mutta menköön nyt, kun kerran olen jo yli 30-vuotias.

Vasemmalle oikealle: @cemiira, minä, @sin_skye, @sussiedagal

Vintagen-Valtakunta ja puput

Juuri nyt on julkaistu Vintage- vatakunnan uusin tuotantokausi !!  Synttäreiden kunniaksi hehkutan viime kesän unohtumatonta kuvauspäivää. Oli super kiva päästä näin hyväntuuliseen juttuun mukaan. Burleskin myötä olen antanut itselleni luvan nauttia ”mallina” olosta ja tämä päivä oli ehdottomasti yksi viime vuoden parhaimpia poseeraus keikkoja. Ulrika on minulle tuttu burleski ympyröistä ja mahtavaa, että hän kysin juuri minua mukaan.

Jostain syystä Lilyn linkin upotus ei toimi tällä hetkellä. Joten tässä linkki jaksoon.

Kiitos kaikille mukana olleille! Ja erityisesti päivän mahdollistaneelle vintage beibelle @turrrbocherry :lle ♥

♥ Puput: @cemiira @sussiedagal @sin_skye

♥ Vintage manboss:  @jukemike

♥ Valokuvaajat:  @jirinacid @mariakimalle

Juhlin jo eilen synttäreitä

Minulla ja parhaalla ystävälläni on ihana perinne. Juhlimme toistemme synttäreitä aina speciaalilla tavalla. Tänä vuonna rakas ystäväni oli hankkinut meille liput RuPaul’s Drag Race tapahtumaan. Pakko sanoa, että tapahtuma oli aivan käsittämättömän upea. Kulttuurituottaja ammattini puolesta olen päässyt näkemään about 7 vuoden ajan lähes kaikki Suomen isoimmat keikat ja showt. Joten, jos menen johonkin kulttuuritapahtumaan en yleensä aseta mitään odotuksia iltaan. Nyt oli sellainen show, että suu loksahteli auki useamman kerran ja huusin onnesta, kun näin fanittamani Violet Chachkin. Laitan eilisen illan fiiliksiä Instagramiin. Käykääpä kurkkaamassa.

Ps. Missä synttäriseksi?

Kävittekö katsomassa ohjelmaa?

Kommentit (2)
  1. Ai että, mä rakastan sun blogia! Ja hei, ihanaa syntymäpäivää kaunis nainen! <3

    1. bodilybycloud
      18.4.2019, 11:01

      Kiitos toiselle ihanalle naiselle!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *