Tervetuloa seksiblogiin

Tervetuloa blogini ensimmäiseen postaukseen. Pakon edessä perustin tämän blogin, koska kukaan muu ei lukenut ajatuksiani vuosien varrella ja tarttunut päässäni olevaan toiveeseen. Kaipasin viihteellistä blogia, josta voisi lukea seksistä. Ei pelkkää vakavaa seksinovellia toisensa perään tai jähmeää seksivalistusta. Blogi käsittelee seksiä ja seksuaalisuutta monesta eri näkökulmasta. Voiko ihan kaikessa olla jotain seksiä? Tämä selviää vain blogia lukemalla. Tieto ei lisää tuskaa vaan Suomi kaipaa lisää avointa puhetta seksistä.

Suomessa on paljon ihania blogeja, joista saa monenlaista tietoa vaikkapa sisustamisesta, kauneudesta ja muodista. Seksistä kirjottaa vain kourallinen bloggareista. Tähän onneksi voin vaikuttaa tällä omalla blogillani.

Toinen suuri intohimoni seksijuttujen jälkeen on burleski. Estetiikka ja spektaakkelimaisuus saavat minut haltioituneeksi tässä taiteenlajissa. Luonnollisesti pääsette kurkistamaan myös burleskikuplaani blogipostauksissani.

Postauksen kuvat olivat vuoden 2018 Satokodin juttua varten. Miten minusta tuli paras versio itsestäni eli burleskitaiteilija Cloud BeDevil`.

Luetko jotain seksiblogeja? Mitkä ovat suosikkejasi?

Kuvat: Leena Oravainio

Tykkäsitkö postauksestani? Saat jakaa, tykätä ja kommentoida vapaasti.

Kommentit (2)
 1. Moikka ja tervetuloa Lilyyn! Kaisaminni on varmastikin Lilyn tunnetuin ”seksibloggaaja”, varmaan tiedätkin? 🙂
  Häntä siis seksuaalisuus kiehtoo kovasti ja bloggailee paljon aiheesta tabuja rikkoen ja yrittäen muuttaa seksistä puhumisen hiljalleen arkipäiväiseksi.

  Sun blogi on upean visuaalinen ja toi burleskikuvio on kyllä kiehtova! Taidanpa ottaa sinut seuraukseen – siis sitten kun uudistus tämän mahdollistaa!

  1. bodilybycloud
   4.3.2019, 13:23

   Moikka Tanja,

   Kiitos kommentista! <3
   Kyllä, Kaisaminnin blogi on aivan ihana ja tietysti Himocast on mahtava!
   Odottelen itsekkin, että seurantanappi tulee käyttöön. Kiva, että saa heti tiedon, kun jotain uutta on julkaistu.
   Tervetuloa seuraamaan blogiani. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *