Tunteet muuttavat peniksen kokoa

Tuli mieleen, että..

♥ En ole lukenut mistään tai kuullut, että kukaan olisi näin sanonut. Haluan, että miehet voivat kuulla tämän. Kun harrastaa yhdyntää ja tunteet ovat tosi paljon pelissä (minulla siis) muna tuntuu koosta huolimatta aivan mahtavalta sisällä. Mutta, kun tunteita ei ole tai yhteys on poikki rakastelukumppaniin ei muna tunnu kovin kummoiselta, vaikka se olisi todella iso.

Naiset! Miltä tämä teistä kuulostaa? Voitteko allekirjoittaa ajatukseni?

♥ Kaikilla kasvavilla taiteilijoilla pitäisi olla tukihenkilö. Taiteen tekeminen on kovaa jyystöä ja lopuksi syntyy taide. Kuulostaa ihan samalta, kuin vanhemmaksi tulo. Tuntuu silti kohtuuttomalta, että jokaisella taiteilijalla pitäisi olla oma kumppani, joka on mukana jyystöstä synnytykseen. Vai hitsiläinen pääsinkö tässä elämäntarkoitukseen asti? Elämä tuntuu mukavammalta, kun on joku jonka kanssa sitä voi jakaa?

Mitä ajatuksia tämä herätti ? Tuntuuko kela tukihenkilöstä vieraalta vai ymmärrettävältä?

Tässä pohdin elämää..

Kuva: @rgngl

Kommentit (7)
 1. Tämä on perustellusti paskapuhetta. Lomaillessamme levillä tyttöystäväni kanssa hän oli syvästi loukkaantunut käytöksestäni ja puoliväkisin hänet otettuani (anaaliin) hän sai elämänsä orgasmit.

  Se niistä tunteista…

  1. bodilybycloud
   11.3.2019, 15:12

   Kiitos kommentista. Kaikki me koemme seksin eri tavalla ja omista näkökulmistamme. Toivottavasti anaaliseksinne on päässyt levelille, jossa molemmat haluavat sitä, eikä kumpikaan tee seksin aikana toiselle sellaista jotai ei halua kokea.

 2. Kyllä, tunteilla on todellakin merkitystä! Jos kaikkien sormet tuntuisivat tunteista huolimatta samalta kuin ihanan seksikumppanin, voisivat gynekäynnit muuttua aika mielenkiintoisiksi. 😂

  1. bodilybycloud
   9.3.2019, 20:24

   Jep, se vasta hassua olisi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *