Viikon kiinnostavin tapahtuma

CLOUD BEDEVIL`PROUDLY PRESENTS

FETISH BURLESQUE SHOW

Julisteen on tehnyt Inka Salminen.

Millainen tapahtuma on?

Olen saanut paljon kyselyjä tähän fetish-tapahtumaan liittyen. Teen nyt teille kokonaisen postauksen siitä, millainen tapahtuma on kyseessä. Tervetuloa siis burleskitapahtumaan, joka on sävytetty kinky/fetish-tunnelmalla.

Illan esitykset on jaettu kolmeen ohjelmaosioon, joiden välissä on tauot. Vastaan itse illan juonnosta. Avaan tapahtuman burleskiesityksellä klo 21 ja lämmittelen katsojat tunnelmaan. Osa esityksistä on erittäin fetish-henkisiä ja joidenkin esityksien kohdalla fetish-tulkinta on haettu hieman kauempaa. Viihdyttäviä esitykset tulevat olemaan, se on varma!

Valitsin illan teemaksi FETISH, koska rakastan mm. teeman henkeen tehtyjä valokuvia ja asuja. Lisäksi olen kiinnostunut henkilökohtaisella tasolla todella paljon fetissi- ja kinky-maailmasta. Lähiaikoina olen myös löytänyt seksuaalisuudestani puolia, jotka tuntuvat nyt minulle luonnollisilta ja normaaleilta, mutta lukeutuvat fetissi- ja bdsm-maailmaan.

Tapahtuma poikkeaa hieman sellaisista burleskitapahtumasta, jollaisia olemme tottuneet näkemään Suomessa. Illan houstaajana haluan pureutua juontojeni aikana muutamiin fetisseihin sekä juhlistaa niitä yleisön kanssa. Emäntänä tulen käyttämään omia tuntemuksiani esimerkkeinä eli illan tunnelma tulee olemaan avoin ja hyväksyvä. Pysyn kuitenkin viihteellisen tapahtuman raameissa. Ei siis ole luvassa pitkiä luentoja seksuaalisuudesta, vaan keskitymme viihdyttämään yleisöä toiminnallisemmin.

Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/bettyfvck/ Kuvaaja: George Kanis
Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/poisondaisy_burlesque/ Kuvaaja: Jenni Aaltonen

Kuka voi tulla tapahtumaan?

Kuka vain täysi-ikäinen. Voit olla burleskitapahtumien konkari tai ensikertalainen. Jos tunnet vetoa Instagramissa näkyviin bondage-kuviin tai haluat nähdä meidät lavalla ensimmäistä kertaa tai uudestaan, kaikki ovat hyviä syitä tulla paikan päälle. Mitään älyttömän rajua illan aikana ei tule mielestäni tapahtumaan, mutta minä elänkin ”sexwork is work”-kuplassa, joten luultavasti katsomme asioita hieman eri vinkkeleistä. Mutta ehdottomasti spektaakkelia on luvassa, joka poikkeaa klassisestaburleskin glamour- & glittermaailmasta.

Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/lalalmore/ Kuvaaja: Jaakko Alatalo

Mitä? Missä? Milloin?

FETISH BURLESQUE SHOW, Bar Loose Helsingissä  nyt perjantaina 15.11. Ovet tapahtumaan avataan klo 20:30, mutta yläkerran baari on jo aikaisemmin auki, jos haluaa tulla juomaan viskit ennen alakertaan siirtymistä.  Show alkaa minun illanavaus esitykselläni klo 21:00. Esiinnyn illan aikana vain kerran, mutta toimin illan houstina ja yleisön nöyränä palvelijana sekä käskevänä kiusoittelijana. Osa esiintyjistä esiintyy illan aikana kerran ja muutama useamman kerran. Esiintyjäjärjestys selviää illan kuluessa. Tämä on yleinen tapa burleskitapahtumissa, että esiintyjäjärjestys säilyy yllätyksenä yleisölle.

Suosittelen tulemaan paikalle ajoissa. Istumapaikkoja on vain muutama. Tilana on rokkiklubi jonka puitteissa toimimme. Ollaan ymmärtäväisia ja kärsivällisiä toisiamme kohtaan. Ilta on turvapaikka esiintyjille ja yleisölle, näin kaikilla on mukavampi olla.

Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/lil_nanet/ Kuvaaja: Jari Flinck

Liput

HUOM! Te kaikki siellä. Teitä on monta. Kaikkihan haluatte mukaan näihin älyttömiin ja ennennäkemättömiin kehollisuutta ylistäviin juhliin. Suosittelen ostamaan liput etukäteen Tiketistä, sillä Bar Loosen tilat ovat rajalliset. LIPUT TÄÄLTÄ.

Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/goldiestarlett/  Kuvaaja: Cloud BeDevil`
Kiusoittelua ja kuria illan aikana pitää yllä Cloud BeDevil` Kuvaaja: Jarno Lindholm

Käyttäytymissäännöt illalle

HUOM!!! HUOM!!!! TÄRKEÄÄ!! 

Illan houstina tulen olemaan koko illan puolialasti ja nautin siitä, että saan olla asuissa, joita en arjessa usein pääse käyttämään. Mutta alastomuus, estottomuus ja seksikkäät jutut eivät tarkoita, että kehoni olisi tarjolla millekään toiminnalle, jota en päätä itse tehdä.

KYSY LUPA, JOS KOET TARVETTA KOSKETTAA ILLASSA OLEVAN KANSSA IHMISEN OLKAPÄÄTÄ, KASVOJA TAI MITÄ TAHANSA RUUMIINOSAA. Älä oleta mitään kenestäkään ulkomuodon takia. Kommunikoi selkeästi ja kunnioittavasti.

Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/miss_sassyfierce/ Kuvaaja: The Studio 1851
Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/mamannabupsi/ Kuvaaja: Mamanna Bupsi
Katso esiintyjän some: https://www.instagram.com/ladywinkheart/ Kuvaaja: Milla Grönman

Yleisön tehtävä on yhtä tärkeä, kuin esiintyjienkin eli osallistua iltaan hurraamalla, taputtamalla ja kannustamalla. <3

Olet lämpimästi tervetullut!

Lippuja ostamaan tästä linkistä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *