Voisitko viettää yön seksirobotin kanssa?

Poikakaverina nukke?

Jos olisitte kysyneet minulta viisi vuotta sitten voisinko harrastaa seksiä robotin kanssa, olisin luultavasti nauranut. Vaikka olen lähtökohtaisesti avoin kaikelle ja innostun helposti uusista asioista. Vuosia sitten näin ensimmäisen dokumentin, jossa mies teetti itselleen vaimoksi robotin. Oli todella vaikea käsittää miksi joku haluaisi jakaa elämäänsä ”ei ihmisen” kanssa. Silloin en ymmärtänyt mitä tarkoittaa yksinäisyys ja runkkaamiseen kyllästyminen. En käsittele aihetta enempää postauksessa, mutta sopivana hetkenä palaan yksinäisyyden synkkyyteen.

Naisnäkökulma.

Olen valinnut teille kaksi lyhkäistä dokumentin pätkää seksiroboteista. Yllättäen molemmat ovat naisnäkökulmasta. Ennen näitä dokumentteja en ollut nähnyt mies seksirobotteja. Tietämykseni seksiroboteista on lähinnä omituiset laitteet, joihin on kiinnitetty tekokyrpä. Näillä koneilla on ollut aivan käsittämätön turbovauhti päällä. Elokuvien naisnäyttelijät ovat vaikuttaneet todella tyytyväisiltä ja saaneilta käsittelyn jälkeen. Hämmästyin isosti, kun näin Vicen houstin kasvot seksirobotti kokemuksen jälkeen. Hän näytti uuri sellaiselta, kun nainen näyttää parhaimmillaan seksin jälkeen. Miten voi olla mahdollista? Onko jakso maksettu mainos vai reagoiko hän oikesti niin?

Iso ja kallis seksilelu vai elämänkumppani?

Toisaalta, kun miettii runkkausnäkökulmasta, eihän siinä tapahdu juuri mitään kummallista ja homma voi olla todella nopeasti ohi. Silti orgasmin jälkeen olo on aivan mahtava. Mies robotti on visuaalinen ja penetraatioon kykenevä nukke. Dildottominen on fantastista, mutta kaikki työ on tehtävä itse. Nuken kanssa pääsee penetroitumaan melko vaivattomasti ja sulkiessaan silmät voi tunnustella käsillä lähes oikean tuntuista ihoa. UUH ja nuken voisi ohjemoida puhumaan jotain ihan älyttömän tuhmia, jopa sellaista mitä ei välttämättä haluaisi kuulla oikealta ihmiseltä.

Suutelu on vielä intiimimpää, kuin seksi. Kun Karley koskettaa huulillaan robottijäbää homma näyttää erittäin kiihottavalta. Ehkä se johtuu Karleyn ulkoisesta olemuksesta tai uuden innostuksesta. Päällimmäisenä fiiliksenä on, että minäkin haluan kokeilla ja erityisesti suudella robottia! Voisiko siitä saada kiksejä, jos kostuttaisi öljyllä robotin huulia? Hampaita robotti tuskin pystyy käyttäämään vai oiko sillä edes niitä?

Kelpaako ihmisiholle robotiniho?

Sinkkujaksojeni kokemuskesta tiedän, että jossain vaiheessa tulee itsenäisyydellekkin stoppi. Vaikka meininki olisi kuinka hyvä itsekseen tarvitsee iho toisen ihmisen ihoa, enkä tarkoita nyt seksiä.Ihojen kosketus luo turvaa ja tasapainoittaa mieltä. Tiedätte ehkä mitä tarkoitan? Minun kroppani tuli usein todella kipeäksi ja stressaantuneeksi, jos olin pitkään ilman fyysistä ihmiskontaktia. Haluaisin päästä testaamaan miten vartaloni reagoisi nukkeen. Voisiko nuken ihokontaktista saada samanlaista rentoutumisen fiilistä, kuin ihmiskontaktista?

Mitkä fiilikset sinulle jäi dokumettielokuvista? Voiko robottikumppaneissa olla huonoja vaikutuksia ihmiskunnalle? Entä mitä hyvää robottiseksikumppaneihin sinusta liittyy?

Tykkäsitkö postauksesta? Saat kommentoida, tykätä ja jakaa postausta vapaasti.

Kommentit (4)
 1. Miehen Mitta blogi
  23.3.2019, 01:27

  Mielenkiintoinen aihe. Itse tuota aihetta olen pohdiskellut kun A.Kurhinen tuon sexdoll hommansa lanseerasi. Naisnäkökulma ja videot toikin tähän kivan uuden twistin. Kiitos tästä. Hyvä juttu.

  1. bodilybycloud
   25.3.2019, 07:49

   Kiitos kommentista! Mahtavaa, että sait tästä jotakin uutta. 🙂

 2. Ah, miten mielenkiintoinen aihe! Kiitoksia postauksesta ja valaisevista videoista, auttoivat valaisemaan tätä aihetta, joka ainakin minulle on jäänyt aikaisemmin harmaalle alueelle. Oma intohimoni on kahlata netflixistä ja mualta kaikki seksidokumentit, joten kiva saada aina uusia aiheita. 🙂

  1. bodilybycloud
   25.3.2019, 07:47

   Kiitos kommentista! Tosi kiva kuulla, että postauksesta oli sinulle hyötyä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *