Emman ja Jeren joskus to do

Bubblegum Sweetie Pie

Road trip

Oon kerran aikaisemmin ollut road tripillä, mutta en Jeren kanssa. Parasta olisi viikko vapaata ja ajelua sinne tänne ilman sen kummempaa suunnittelua. Mieluiten auringonpaistetta ja pieniä kyliä.

 

Telttailu

Telttailuretkillä on aina huono ilma. Tietenkin, ei se muuten telttailua olisi. Mutta olisi kuitenkin kivaa mennä jonnekin. Satakoot vaikka, niin voi fiilistellä telttailua pari päivää ja juosta nopeasti kotiin.

 

Leijan tekeminen ja lennättäminen

Näin eilen sattumalta telkkarista leijan ja olin vaan että AAAAH pakko lennättää leijaa!! En usko että olen ikinä lennättänyt leijaa. Haluan tehdä todella kotitekoisen leijan ja mennä tuolle viereiselle kalliolle lennättämään sitä Jeren kanssa. Ihanan kesäistä!

Naamiaiset

Nyt kun Jeren kanssa asutaan täällä ihmisten ilmoilla on vihdoinkin mahdollisuus pitää juhlia ja olla sosiaalinen. Tuparit meillä jo oli, seuraavaksi haluaisin naamiaiset. Joku ihana all the way -teema, eikä mitään uu laitoin rusetin päähän.

 

Superillallisen tekeminen

Ollaan maailman huonoimpia tekemään ruokaa. Kokkailu on ihan mukavaa, mutta haluan kunnon reseptin ja aikaa, ei mitään puolen tunnin säheltämistä. Siispä joskus haluisin viettää vaikka koko ilta kokkaillessa, alkuruoat, pääruoat ja jälkkärit.

 

Hoshito ja Magneetti

Meidän alakerrassa on kuulemma Helsingin kovin japanilainen ravintola, jossa ei olla vielä käyty. Sinne haluan, vaan kävellä tömps tömps pari metriä kotiovelta kunnon ravintolaillalliselle. Ja joku päivä kun kotona on tylsää voisi mennä vielä lähemmäs, ja mennä kahdestaan bisselle ja siiderille Magneettiin. Vielä jos sinne kehtaisi mennä pyjamahuosuissa niin aiai!

Kalastaminen

Pienenä rakastin kalastamista ja verkkojen laittoa, sitä puuhasteltiin aina vaarin kanssa mökillä. Nyt vanhempana en ole kalastanut varmaan... ööh muutamaan vuoteen. Siispä seuraavaksi kun mennään mökille haluan istua laiturilla ja kalastaa Jeren kanssa. Saaliiksi mieluiten ahvenia, jotka sitten grillattuina syödään käsin.

 

Korttien pelaaminen märillä hiuksilla

Mun ja Jeren varmaan suurin eroavaisuus on se, että mä rakastan pelata korttia mutta Jere ei. Itse haluan pelata pienessä porukassa, mieluiten kahdestaan tai kolmestaan, kun Jere taas on tottunut suurimpiin ryhmiin. Siispä kun meidän talossa pelataan korttia se yleensä on todella pitkän suostuttelun takana ja peli loppuu yleensä pariin erään. Siksi haluan seuraavalla mökkireissulla pelata korttia, saunan jälkeen kun hiukset on vielä ihan märät, mutta kuitenin harjatut. Taustamusiikiksi valitsen Radio Suomen.

 

Helsinki-seikkailu

Tässä samalla kun on muuttanut uuteen alueeseen, olen huomannut että olen paljon kiinnostuneempi mitä kaikkea ympäriltä löytyy. Siksi päätettiin Jeren kanssa käydä joskus pienellä seikkailulla Helsingin kadulla. Kävellä vaan jonnekin, eksyä, istahtaa mehulle ja mennä sinne minne ei normaalisti menisi.

 

Kuvat täältä.

Kommentoi