Pölyisen peilin kautta

Bubblegum Sweetie Pie

Olen ollut erityisen laiska ottamaan kuvia mun vaatteista, mutta muutama suosikki on päässyt pölyisen peilini kautta kännykkään. Fiilistellään niitä hetki! Ensin on mun jonkinlaista saamelaisfiilistä huokuva mekko, jonka ostin keväällä Fidasta. Mekko oli sääriin asti, mutta leikkasin sen nipsnaps polven yläpuolelle. Joku päivä pitäisi vielä siistiä tuo purkautuva reuna. Täydellinen mekko kun ei halua kiristävää vyötä vyötärön ympärille!

Tämä taas ei ole omasta peilistä eikä edes oma mekko, mutta nappasin kuvan silti. Kun kävin Turussa.. ömm toukokuussa kai, löysin näin kauniin 50-luvun mekon. Rakastin tuota kukkayläosaa ja valkoista alaosaa, mutta en osaa käyttää noin kapeaa helmaa. Ei hulmua tarpeeksi. Siispä jätin sen kauppaan.

Tämä taas on erityisen perusvaatetus. T-paita jonka ostin muutama vuosi sitten Mangosta ja samettihame 30-luvun Stockmannilta. Ja tietty vyö. Ja tietty rauhanmerkit.

Ja viimeiseki hyvin epätavallinen combo. Ostin tämän vihreän mekon vuosi sitten, istui niin täydellisesti ja maksoi vain 15€. Ostin sen vaikka se on noin graaffinen ja vaikka vyötärö on hitusen liian alhaalla mun makuun. Mutta kun yhdistää sen vyöhön, ei tätä kaikkea huomaa. Ulkona oli tuona päivänä hieman viileämpi, niin pääsin vihdoinkin korkkaamaan uusimman paitaostokseni! Kymmenellä eurolla ostin 50-luvun vaaleanpunaisen läpinäkyvän kauluspaidan, joka on tähän asti koristanut mun seinää. Täydellisen kevyen näköinen ja lämpimän tuntuinen. Joskus haluan nappasta artsy fartsy kuvia pelkästään tuo ja rintsikat päällä. Se oli siinä!

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Kivoja kuvia ja kaunis hymy!

Nāiádes
Naiádes

On kyllä kaunis tuo ensimmäinen mekko! Olen itse vielä vähän hakusessa värien käyttämisen kanssa, enkä niitä oikein itselläni osaa pitää. Mutta tuosta kyllä pidän! ^^

Tiesitkö muuten, että sana lappalainen on haukkumasana ja koetaan usein loukkaavana? : )

EmmaK
Bubblegum Sweetie Pie

haha ups en tiennyt :D vaihdan hetiheti. Itse taas oon maailman huonoin mustan käyttäjä, kai neljä mustaa vaatetta kaapista löytyy mutta kappas eihän niitä ikinä tule käytettyä

Kommentoi