Ladataan...
Bubblegum Sweetie Pie

Viimeisiä viedänn vuoden joulukalenterissa:

Uuh vaikeaa. Haluaisin sanoa mekot ja hiukset, mutta nehän eivät oikein ole osa mua, ne vaihtuu ja muuttaa muotoaan. Ehkä olen tylsä ja sanon silmät. Mulla on hankalat meikkaussilmät, silmäluomet eivät oikein näy niin niitä ei oikein pysty täyttämään meikillä. Mieluiten haluaisin silmät jotka voi täyttää raskaalla meikillä ja jotka ovat super kolmiulotteiset, mutta mulla on nämä aasialaishenkiset pienet suomalaiset silmät, ja ne on todella emmamaiset. Isältäni olen perinnyt pikimustat ja pitkät ripset, niin ne kuitenkin lohduttaa. Koska vaikka tuon suurta tuskaa meikkaajille, kun ne eivät oikein keksi mitä mun silmiin voi laittaa, olen vuosien aikana oppinut meikata silmäni kivasti. Ripsentaivutus ja ripsarit ja se on siinä. Vaikka ne eivät ole selliaset silmät mitä itselleni valitsisin, ovat ne kuitenkin todella mua. Ja sehän on kaikkein kauneinta: yksilöllisyys. Äidiltä perityt reidet ja peppu on toinen asia josta pidän. Olen muuten tällainen pieni ja rimpula, mutta on ihanaa että vatsan ja polvien välissä löytyy hieman muotoa ja naisellisuutta. Pidän kurvikkuudesta ja pehmeydestä, niin korkeilla piukoilla farkuilla pääsen leikkimään coolia pinup-tyttöä.

Alkuperäisidea: Emily Dahl

Ladataan...

Ladataan...
Bubblegum Sweetie Pie

Hei ja hoi. Seitsemästoista luukku tämän vuotisessa joulukalenterissa:

Sanotaan nyt ääneen ensin, että kaikki ovat hyviä juuri niinkuin ovat, ulkokuori ei ole tärkeä vaan tärkeintä on ihmisen luonne ja miten muita kohtelee. Näin ja näin, hölö ja hölö. Niinkuin olen aikaisemmin jo selittänyt, tuppaan pukeutua miten sattuu, oman pään mukaan (tälläkin hetkellä, mulla on päällä juhlamekko 20-luvulta, vaikka kalenterissa ei ole sen fiinimpää puuhaa kuin piirakkavuoan kotiin viemistä ja joululahjojen paketoimista). Mutta jos saisin vetää vielä kreisimmäksi, miettimättä käytännöllisyyttä, paikallisliikennettä, sääolosuhteita, lämpöä ja kylmyyttä, niin haluaisin joka päivä, aamusta iltaan, pukeutua parhaimpiini. Käyttää pelkästään pitsiä ja kimaltavaa, rajata silmät kosmetiikkateollisuuden paksuimmalla silmänrajauskynällä, kasvattaa villin pehkon, ratsastaa hevosella ja olla hävytön. Olla samaan aikaan bad ass ja juhlava. Pukeutuisin todennäkösesti aina kokopitkään helmaan, joka liehuisi tuulessa kun ratsastaisin pitkin puistoja ja mukulakiviä. Jättäisin hevosen ulos ja menisin Stockmannille juomaan kupillisen espressoa nyrkinkokoisissa timanttikorvakoruissani. Mulla olisi massiiviset aurinkolasit ja kädet täynnä tatuointeja. Olisin kuitenkin ihan kiva. Sellaiselta näyttäisin, jos elämä olisi pelkkää elämistä.

Kuvat täältä.

Alkuperäisidea: Emily Dahl

Ladataan...
Bubblegum Sweetie Pie

Skippasin muutaman tylsän luukun ja jatkan nyt pum pam. Siispä kolmastoista luukku vuoden joulukalenterista:

Mulla on tunnetusti todella huono muisti, varsinkin asioista jotka on tapahtunut mun lapsuudessa. Ihan kokonaisia hetkiä on muistissa ehkä viisi. Mutta sellaisella kivalla yleisellä tasolla muistan kuinka paljon rakastin pukeutua. Mulla oli portaiden alla pahvilaatikko, joka oli täääyynnnä ruusukuviollisia huiveja, pitkiä hameita, perukkeja ja merimiestakkeja. Ne olivat parhaimmat omistamani asiat, nuo vaatteet josta pystyi keksiä vaikka mitä hauskaa, ja ne viihdytti mua ihan ala-asteen loppuun asti. Vaatteiden kautta tein teatteriesityksiä, joita halusin mun parhaimmat nallet ja nuket katsomaan. Eikä mun pukeutumisinnostus päättynyt vain leikkeihin. Halusin laittaa kaikkia kreisejä asuja päälle tarhan joulujuhliin ja kevätnäytöksiin. Muistan vieläkin mun suosikkikorvikset, jotka oli ihan järkyttävän isot, turkoosit, roikkuvat klipsikasarikorvikset. Joita käytin 4-vuotiaana. Toinen suosikki oli myös ylisuuri vaaleanpunainen rusettipanta, se täytti koko pään ja näkyi pitkien matkojan päähän. Rakastin myös mekkoja. Rakastin käyttää mekkoja kaikkialla, mökillä, hiekkalaatikossa, metsässä, puussa. Mikään paikka ei ollut liian likainen mekolle. En ollut mitenkään turhan hillitty, kaikki oli mulle leikkiä ja leikkiin kuului aina hulmuavat helmat ja hiuskoristeet. Niinkuin nykyäänkin. Mulla on lähes sama maku kuin 4-vuotiaana, iso ja sekainen teatterivarasto olisi vieläkin mun unelmahengailupaikka. Varasto täynnä ruusukuviollisia huiveja, pitkiä hameita, perukkeja ja merimiestakkeja.

 

Alkuperäisidea: Emily Dahl

Pages