Ladataan...
Bubblegum Sweetie Pie

Pari viikkoa sitten pakkasin tavarani ja siirsin työputkipuutuneet jalkani äidin mökille Euraan. Heti kun Euran bussipysäkille pääsimme pomppasimme autoon ja jatkoimme matkaa Raumalle. Siellä oli kuulemma kirpputori, joka äidin mielestä mun olisi pako nähdä. Sinne siis!

Ja siis oh.my.god. Olin jo tyytyny siihen tosiasiaan, että Suomessa ei vaan ole kreisin hienoja kirppiksiä. Kaikki kirppikset on niin kliinisen puhtaita ja muovimatollisia, ei niistä tunnelmallista saa tekemälläkään. Mutta oh my. Siinä se Rauman kirppis oli. Vanha kaksikerroksinen lato TÄYNNÄ tavaraa, Liiteri nimeltään. Ja kauniin kaunis luonnonvalo tunki sisään pienistä puolikaarellisista ikkunoista. Näitä laatikoita fiilistelin tyylin ikuisuuden.

Parasta tuolla oli tavaroiden rändömyys. Kuka laittaa joulupukkinaamarin, tyhjän lasipullon ja Airam-termoksen samaan ryhmään? Teki mieli ostaa kaikki!

Oltiin tuolla varmaan kaksi tuntia, kierreskelin ja koskettelin ja valokuvasin. Kaikki on niin paljon kauniimpaa pimeässä ladossa.

Tätä hattua kokeilin todella monta kertaa. Vaikka se oli rikkinäinen ja vaikka se oli liian iso. Mutta kun se oli yksinäinen hattu ladossa!

Peiliä ei tietenkän ollut. 50-lukulainen ja kaunis kuin mikä, mutta jätin sen kuitenkin paikalleen. 15 euroa rikkinäisestä hatusta oli turhan paljon.

Ladon yläkerrassa oli siis kaikennäköistä tavaraa. Olisi kiinnostava tietää kuinka kauan ne siellä on oleskellut.

Onneksi mulla ei ollut autokyytiä Helsinkiin. Muuten olisin ostanut esim nämä vanhat ikkunat. Ihan vaan varmuuden vuoksi, eihän koskaan tiedä mitä kaikkea voisikaan keksiä vanhoista ikkunoista!

Tätä vanhaa Singeriäkin hiplailin jonkun verran. En vaan kestä vanhojen ompelukoneiden kauneutta, miksei uusia koneita myydä noin kauniissa kuljetusrasiassa?

Alakerta oli seuraava projekti. Siellä yritin kierrellä vähän nopeammin, menin vain kaksi kierrosta koko kerroksen läpi. Jerelle yritin löytää tuliaisia, mutta mikään ei oikein osunut silmään. Olin melkeen ostamassa tämän vanhan leikkijunan, kunnes huomasin kuinka huonossa kunnossa ne oli.

Syli täynnä löytöjä lähdimme kuitenkin mökkiä päin, vaikka en virallisia tuliaisia löytänyt. Jos pyöritte Raumalla päin, menkää kaikki sankoin joukoin piipahtamassa Liiterissä. Kuolette kauneuteen.

Ladataan...
Bubblegum Sweetie Pie

Yritän nyt kiltisti säästää rahaa, koska en tiedä miten massimiehinen olen syksyllä kun koulu jatkuu. Siispä en osta mitään, vaan katselen katselen vain. Tässä vähän katseltavaa, joita itselleni haluaisin:

Oranssipunainen huulipuna. Omistan varmaan kymmenen huulipunaa ja käytän kiltisti kaikkia. Mutta suurin osa punistani olen ostanut syksyllä tai talvella, ja siksi ne on melko kylmän sävyisiä. Seuraavaksi haluaisin jonkun lämpimän punaisen, kiiitoooooos.

Aurinkolasit. Omistan tasan kahdet aurinkolasit ja ne on melko perusväriset. Mutta aaaahhhh haluaisin jotain ylisöpöä, vaaleanpunaista ja paksua. Jotain tarpeeksi överiä överipäiville.

Vintagemekkoja. Vaikka joojooo plaaplaa omistan vintagemekkoja jo, mutta nyt kun tässä ne laskin, niitä on vain kahdeksan. Kaikki muut on jotain kaverilta saatua tai UFFin euronpäiviltä. And I see the difference. Tälle sateenkaarimekolle en sanoisi ei. Lisää näitä!

Normiväri. Joo hei tiiän! Emma vanha pastellipää, pohtii ihan normiväriä! Nyt tämä mun vaaleanpunainen pehko on haalistunut melko paljon, eli ei ole maailman parhaassa edustuksessa, mutta jotenkin uudestaan pastelliksi värjäytyminen ei innosta samalla kun puoli vuotta sitten... Katsotaas mitä syksyllä tapahtuu, tuleekohan musta ihan tavallinen blondi?

Työpöydän koristus. Kova on himo vähän sisustaa. Varsinkin työpöydän yläpuolta, valkoinen seinä kun on niin valkoinen. Joku päivä tässä kuussa on pakkopakkopakko keksiä joku ilmainen kuvasysteemi, koska työpöydän ääressä tulen viettämään kaiken ajan kun koulu alkaa.

Syyshousut. Siis. Tätä kuvaa ja näitä housuja olen fiilistellyt jo vuosia. Maku mulla vaihtuu aina vähän väliä mutta nämä housut pysyy. Haluan housut jotka olisi muhkeat ja pehmeät, ettei edes tajuaisi että ainiin mulla on housut jalassa. Mukavan laskeutuvat, mukavan rypistyvät. Ahhh housujumala kuule huutoni!!!!

 

Kuvien lähteet löydät täältä.

Pages