Deittailu eron jälkeen

Olen miettinyt tänään ihan tosissaan suhteita ja sitä miten ne määrittelevät meidät ihmisinä. Musta tuntuu, että olen aivan eri ihminen nyt yksinään mitä olin suhteessa. Johtuuko se siitä, että halu miellyttää toista ihmistä on vain niin suuri, että välillä unohtaa oman itsensä aivan totaalisesti! Olen kompastunut tähän jo kahdesti, ekan kerran avioliittoni aikana hukkasin itseni ihan jonnekin maan alle ja edellisessä suhteessa musta oli enää jäljellä jotain mitä en enää edes tunnistanut minuksi. Olen jo kovaa vauhtia taas löytämässä sen vanhan oman itseni ja ai hitto, että on hyvä fiilis!

Voin sanoa ihan rehellisesti, että pelkään aloittaa uutta suhdetta. Sana deittailu saa minut aivan kankeaksi. Jokainen ihminen tarvitsee x määrän aikaa edellisen suhteen päätyttyä päästäkseen siitä yli. Toiset hyppäävät heti uuden kelkkaan ja toiset vannovat ettei ikinä enää. Taidan kuulua tähän jälkimmäiseen kategoriaan. Haluaisin niin kovasti uskaltaa laittaa itseni likoon ja nähdä mitä maailmalla on minulle tarjota.

Nyt, kun päästiin deittailun pariin niin missä ja miten sitä nykyään edes harjoitetaan?? Tinder ja baarit on vaan niin ei mun juttu. Monesti mietin leikkipuistossa, että jokaisella vanhemmalla pitäisi olla kädessä rannekkeet onko sinkku vai varattu 😀 Kivana lisänä olisi vielä sellainen pinssi, josta tulisi ilmi onko tämä henkilö kenties muillakin, kuin heteromarkkinoilla. Sehän tästä deittailusta tekee vieläkin vaikemmaksi, että mistä helvetistä voin tietää onko se mukava äiti siellä puistossa myös vähän naisiin päin.Vähän niinkuin vanhemmuuteen olisi kiva saada heti käsikirja samaan aikaan, kun se vauva nostetaan synnärillä sun syliin niin eron jälkeen pitäisi saada kaupan päälle deittailun ABC-opas!

 

Päivän puistoretken maisemia
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *