Horoskooppi: Kaksoset

CleoPetra

On jälleen aika yhdelle luonneanalyysille, ja tällä kertaa vuorossa on eläinradan villi ja vapaa Peter Pan, eli Kaksonen. Kaksonen ei mieti, mitä muut hänestä ajattelevat, vaan elää elämäänsä oman visionsa mukaan. Lue alta, mitä muuta tästä pirteästä seuraihmisestä kerrotaan.

SYNTYNYT 21.5.-21.6.

Luonteen avainsanat:

Iloinen, sosiaalinen, älykäs, pirteä, vilkas, kärsimätön

Luonne:

Kun Kaksonen syntyy, on luonto siirtynyt juuri kesään, aikaan, jolloin aurinko paistaa ja linnut laulavat. Joka puolella on värikkäitä kukkasia ja koko ajan syntyy jotain uutta. Suurin piirtein tällainen on myös Kaksonen. Hän en iloisen höpötyksensä tunnistaa jo kaukaa eikä hän ikinä jää pitkäksi aikaa samoihin maisemiin. Kaksoset ovat tähtikartan multitaskereita. Heille ei yksinkertaisesti riitä vain yksi projekti, vaan niitä on oltava vireillä useampia yhtäaikaa. Usein Kaksonen onnistuukin ajamaan itsensä piippuun haalimalla itselleen mahdottoman määrän kaikenlaista tekemistä. Hän on tosin taipuvainen levottomuuteen ja kärsimättömyyteen joten yleensä nämä projektit joko jäävät kesken tai sitten ne tehdään vain pintapuolisesti. Kaksonen on saanut maailmankaikkeudelta tehtäväkseen luoda uutta ja toimia tiedonvälittäjänä. Kaksonen sopiikin loistavasti opettajan tai vaikkapa journalistin ammattiin. Joka tapauksessa työn tulee olla sellainen, että Kaksonen ei kyllästy, sillä tylsistyneenä häntä ei katsele sitten kukaan. Kaksosella on kaksi persoonaa. Huomaatpa hänestä sitten millaisen puolen tahansa, on kolikolla myös kääntöpuoli. Tämä ei tietenkään tarkoita, että hän olisi kaksinaamainen. Todellisuudessa he ovat vain uteliaita, ja joustavia, eivätkä jaksa murehtia elisen päivän puheita. Kaksoset nimittäin voivat olla joko hurmaavan ystävällisiä ja jalomielisiä, tai sitten kylmäkiskoisia, mutta muista, että se riippuu täysin siitä, miten sinä itse kohtelet häntä. Kaksosen motto voisikin olla niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Kakososella on uskomaton kyky sopeutua uusiin tilanteisiin. Välillä saattaa tuntua, kuin hän olisi niin kuin kotonaan tilanteessa kuin tilanteessa. He ovat myös erittäin älykkäitä, vaikka saattavatkin vaikuttaa pintaliitäjiltä. Kaksosilla on aina ässä hihassa ja sana hallussa. Ei tule sellaista tilannetta, että tämä sanataituri jäisi hiljaiseksi. Liika puhuminen saattaa tosin koitua myös Kaksosen ongelmaksi, hänellä kun on tapana eksyä luomaansa sanojen ja käsitteiden labyrinttiin.

Heikkoudet:

Kaksosen pahe on hänen tuuliviirimäinen luonteensa. Tänään hän tahtoo sinut elämäänsä mutta ensi viikolla puhaltaa jo uudet tuulet. Pitkäjänteisyyttä ei tältä vipeltäjältä myöskään löydy nimeksikään. Hän on kärsimätön ja taipuvainen lapsellisuuteen, mikäli asiat eivät mene hänen suunnitelmiensa mukaan tai etenevät liian hitaasti. 

Kaksonen on myös erittäin hyvä puhuja, niin hyvässä kuin pahassa. Hän taitaa valehtelun salat ja tekee sen erittäin vakuuttavasti. Hän osaa myös puhua itsensä pois pinteestä, kun tarve tulee. Kaksoset ovat valitettavasti myös hyviä manipuloimaan muita. Kaksosella on myös taipuvuutta olla uskoton.

Rakkauselämä:

Kaksonen rakastaa rakkautta. Hän kirjoittelee runoja tai rakkauslauluja mielitietylleen vieden tältä jalat alta harva se kerta. Kaksonen on romanttinen ja intohimoinen rakastaja. Hän tuntuu aina tietävän, mitä kumppani tahtoo. Kaksosen kanssa ei myöskään ole pelkoa tylsistymisestä, sillä hänellä on aina mielessään jotain uutta ja jännittävää tekemistä. Kaksosen intohimosta ei pidä mennä päättelemään hänen kiinnostuksensa määrää, sillä se saattaa lopahtaa alta aika yksikön heti kun vähänkin annat aihetta epäillä, ettei juttunne voi toimia. Usein Kaksonen jättääkin taakseen monia särkyneitä sydämiä kunnes löytää Sen Oikean, jonka kanssa viettää loppuelämänsä.

Kakosella on korkeat kriteerit kumppanin suhteen. Hän arvostaa älykkyyttä ja hänen kanssaan seurustelevalta vaaditaan aimo annos kärsivällisyyttä. Kaksonen tuntee todellisen rakkauden merkit, ja häntä on aivan turha yrittää huijata eroottisella osaamisella. Hän katsoo nimittäin aina pidemmälle. Vaikka Kaksonen onkin erittäin seksuaalinen persoona, hän arvostaa silti syvällisiä keskusteluita ja henkistä yhteyttä kumppaniin enemmän kuin mitään muuta. Jos kemiat eivät lyö yhteen, niin ette tule päätymään samaan sänkyyn saati sitten toisille treffeille.

Vietettyään ensin villin ja vapaan nuoruuden, Kaksonen asettuu mielihyvin turvalliseen ja kestävään parisuhteeseen. Avioiduttuaan hän on uskollinen ja rakastava puoliso, joka jaksaa aina yllättää kumppaninsa toinen toistaan romanttisemmilla tavoilla.

Yhteensopivat Tähtimerkit:

Oinas, Kaksoset, Leijona, Vaaka, Jousimies, Vesimies

Kuuluisia Kaksosia:

Paula Abdul, Naomi Campbell, Courteney Cox, Johnny Depp, Clint Eastwood, Ian Fleming, Angelina Jolie, John F Kennedy, Nicole Kidman, Heidi Klum, Marilyn Monroe, Natalie Portman, Brooke Shields

Muuta:

Hallitseva Planeetta: Merkurius

Hallitsee kehossa: Käsiä, keuhkoja ja aineenvaihduntaa

Onnenpäivä: Keskiviikko

Onnenvärit: Keltainen, violetti, valkoinen

Onnennumero: 5

Onnenkivet: Tiikerinsilmä, akaatti, sitriini, helmi, hunajakalsiitti, sininen topaasi, fluoriitti

Elementti: Ilma

Laatu: Positiivinen, maskuliininen

 

Petra

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.