Esteettinen ruokapostaus vol.1
Nykyään on coolia syödä terveellisesti, vältellä leipää, lihaa ja eineksiä sekä kiertää McDonald’s kaukaa. Mutta tiedättekö sen, kun kävelette Uudelta ylioppilastalolta viini-illan jälkeen rautatieasemalle ? Ja siinä Sokoksen helmassa on mäkkäri joka on viiteen asti auki. Sinulla ja matkapartnerilla on molemmilla nälkä, ja viininjuonnin jälkeen ruoka tuntuu parhaalta idealta ikinä. Sitten ostat tuplajuuston ja pienet ranskalaiset, etkä pode huonoa omatuntoa edes aamulla, kun syöt croissanttia ja vehnäsämpylää kahdelta aamupalaksi.
Meillä on ollut tapana tehdä ruokajuttujakin, ollaan kuvattu tofu-hampurilaisten (=tofurgereiden) valmistus vaihe vaiheelta, ylistetty blogimaailman herkkua avocadopastaa, tehty maailman parhaita salaatteja ja syöty sushia. Kaiken todenmukaisuuden nimissä on siis kerrottava myös siitä pimeästä puolesta. Ja jos saan sanoa, mäkkäriruoka on joskus ihan melkein parasta ikinä.
-Vilma