Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Rauhaisaa Isänpäivän aamupäivää!

Minä olen reissannut ympäri kyliä koko viikonlopun Turusta Helsinkiin ja Helsingistä Tampereelle. Olen toisinaan melko levoton viikonlopusta yksin kotona, joten tykkään lähteä pieniin reissuihin aina tilaisuuden tullen.

Menin siis eilen ystäväni Marin luokse ja päätimme viettää mahdollisimman rennon illan. Menimme nukkumaan hyvissä ajoin ja 9 tunnin yöunien jälkeen voin sanoa, että olen levännyt hyvin.

Nyt matka jatkuu kotikaupunkiin ja edessä on perinteinen perhedinneri. Meillä on ollut tapana kokoontua usein sunnuntaisin syömään, nyt on ollut vähän taukoa, täytyykin muistuttaa, että tätä perinnettä täytyy taas jatkaa. 

Marin kanssa me larpattiin tänä sunnuntaina kunnon isänpäivän aamiainen muina miehinä. Tarjottimella oli kaikkea sellaista mitä minä viikonlopun aamuina voisin syödä. Tuoretta korvapuustia ja kahvia erityisesti. 

Lämmintä sunnuntaipäivää teille kaikille!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olen ehkä vähän epätavallinen, mutta siinä missä kuulen, että ihmisille kerääntyy nurkkiin puolityhjiä puteleita, minä käytän kaikki urhollisesti loppuun ja otan vasta sen jälkeen uuden purkin käyttööni. En ole kovin uskollinen vain yhdelle merkille vaan näin bloggaajana saan kokeilla uutta tuotetta melko usein. Mutta olen kyllä havainnut mitkä merkit toimivat minulla ja näistä voisin mainita kestosuosikkini Madaran, Mia Höytön, ja Dr. Hauschkan. Olen myös hurahtanut kasvonaamioihin ja erityisesti kasvokääreisiin, eli sheet maskeihin, jotka mielestäni imeyttävät tehoaineet paremmin. Yksi suosikkini on Whamisan maskit. Nyt kiinnostaa kovin korealainen kauneudenhoito kaikkinensa.

Hiukset pesen mahdollisimman harvoin, mutta käytän päivittäin Batisten kuivashampoota, se tekee hiuksista myös vähän kuohkeammat. Smashbox ja MAC ovat suosikkejani, erityisesti näiden merkkien peiteaineet silmien alle ovat ehdottomasti tärkeimmät tuotteet minulle. Vartalovoiteita ja suihkeita käytän päivittäin ja yleensä haluan että voiteen seassa on kookosta, rakastan sitä tuoksua. Taidan tuoksua aina vähän kookokselta.

Minulla kauneus merkitsee myös hyvää kokonaisvaltaista oloa omassa kehossa. Se lähtee jo siitä mitä minulla on päällä alusasuista alkaen. Rakastan kaapuja ja yksi parhaimmista hetkistäon sujahtaa puhtaaseen kaapuun vartalovoiteen taikka ihoöljyn jälkeen. 

Valehtelisin, jos väittäisin, etteikö kasvoilleni olisi koskaan tehty mitään. Ne ovat käyneet muun muassa kivuliaan mikroneulausprosessin läpi, jossa miljoonat neulat ovat käyneet kasvot läpi ja niihin on imeytetty uudistavaa a-vitamiinia sarjahoitona. Olen muutaman kerran käynyt laittamassa myös botoxia kirurgin vastaanotolla ja täytyy sanoa, että pieni määrä on tehnyt positiivisia muutoksia. Alunperin botoxia on laitettu ehkäisemään todella rajuja migreenikohtauksiani, sittemmin kiinnostuin siitä myös esteettisessä mielessä. Tässäkin kohtuus on kuitenkin kaikki kaikessa ja ehdottoman tärkeää on mennä ammattilaisen vastaanotolle. Olisi hirveää huomata, ettei naama liikkuisi enää mihinkään. Naururypyt ovat  suloisinta mitä tiedän. 

Ravinto kulkee käsikädessä kauneuden kanssa. Huomaan heti kasvoissani jos en ole juonut tarpeeksi vettä tai saanut tarpeeksi hyvää rasvaa sisältäviä ruokia.

Mitä vanhemmaksi tulee niin sitä herkemmin huomaan yöunien vaikutukset. 

Liikunta ja erityisesti aamuliikunta. Minulla on usein vaikeuksia herätä sillä olen melkoinen iltavirkku. Herääminen kestää jumalattoman kauan ja saatan olla töissäkin hetkellisesti horroksessa, ellen ole tehnyt pientä happihyppelyä heti aamutuimaan. Minulle saattaa riittää laiskoina aamuina vain nopea kävelylenkki korttelin ympäri ja pikaiset aamuvenyttelyt. Reippaina aamuina nappaan edellisiltana pakkaamani treenikassin kainaloon ja lähden aamu-uinnille. Aamu-uintini päättyy aina kylmäaltaaseen, jonka jälkeen suuntaan suihkun kautta töihin. Saunaan en aamulla menisi, se varmaan väsyttäisi. Uintipäivinä olen supertehokas ja pirteä, suosittelen aamuliikuntaa kaikille hitaasti käynnistyville ihmisille.

 

On kuitenkin hyvä muistaa, ettei aina ei tarvitse olla reipas suorittaja. Tasaisin väliajoin lue Eevan runo ja ota vaan iisisti:

Nukkumaan käydessä ajattelen:

Huomenna minä lämmitän saunan,

pidän itseäni hyvänä,

kävelytän, uitan, pesen,

kutsun itseni iltateelle,

puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen, kehun:

Sinä pieni urhea nainen,

minä luotan sinuun.

-Eeva Kilpi

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Overose tuoksukynttilä Sisustuksen KoodiKaulakoru La Luna. Kello Skagen. Juomalasi saatu blogin kautta ja se on Iittalan Ultima Thule juhlavuoden värissä sade.

Tarkka hajuaisti on joskus hyvä ja joskus huono asia. Kiinnitän kotona huomiota paljon tuoksuihin, sillä se on yksi kokonaisvaltaisen hyvän tunnelman tuoja kotona. Vien/kierrätän roskat säännöllisesti, tuuletan kotia jokainen päivä ja poltan aina yhtä tuoksukynttilää (en ymmärrä miksi joku edes polttaisi kahta erituoksuista tuoksukynttilää). Olen siis perso tuoksukynttilöille ja pakahduin onnesta, kun huomasin, että ystävieni liikkeessä oli myynnissä jumalaisen hyväntuoksuisia kynttilöitä, jotka vielä näyttävät kauniilta. 

Pyrin kovin siihen, että kotona on asiat hyvin, olen vihainen kuin ampiainen, jos siellä on sekaista taikka tunkkaista. Ystäväni kerran kysyi minulta, miten onnistun olemaan aina ajoissa ja valmiina, kun muut eivät välttämättä ole. Se johtuu ehkä jonkinlaisesti suorittajaluonteestani. Se johtunee myös siitä, että teen helposti epäolennaisia asioita jos en pinnistele ja keskity. Mietin usein aamulla mitkä asiat tänään on oikeasti tärkeitä ja mitkä epäolennaisia. Onko tärkeää mennä katselemaan pihakasveja vai ostaa ruuveja. Tiedän heti kumpi on tärkeämpi. Kasvit saavat odottaa vaikka ensi vuoteen mutta eteisen naulakko on saatava paikalleen. 

Aikataulutan ilmeisen paljon asioita mielessäni "mikä on tärkeää" periaatteella. Huomaan kyllä, että rasitun tästä suorittamisesta paljon, mutta kehoni onneksi kertoo milloin kannattaa vaan olla kotona neljän seinän sisällä ja yksinkertaisesti nukkua. Tai katsoa Kardashianeita.

Arkipäiväni ovat siis aamusta alkaen mietittyjä enemmän tai vähemmän. Se että päätän, millä tavalla päiväni tulee menemään jo aamulla sopii minulle parhaiten. Se sopii hyvinvoinnilleni, taloudenpidolle ja luonteelleni, joka jäisi muuten helposti vain haaveilemaan. 

On myös tärkeää olla itselleen armollinen. Kun sanon, että haluan kotini olevan aina mahdollisimman zen, ei tarkoita että se olisi aina tip top. Tai elämänhallintani olisi jotenkin täydellistä. Yritän vain parhaani mukaan kysyä itseltäni päivittäin "mikä on tärkeää" ​ja toimia sen mukaan.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yritin ensin lähestyä minulle epämieluisinta kuuta, eli marraskuuta laiskotellen mutta sehän ei sovi helposti haikeuteen vaipuvalle luonteelleni. 

Marraskuuta voidaan kai verrata sydänsuruihin. Siihen ei pidä jäädä vellomaan vaan katse eteenpäin ja puuhastelemaan itselleen mieluisia juttuja. Minä olen kutsunut vieraita, tehnyt ruokaa. Siivonnut gangstaräppi taustalla soiden ja juossut lenkkejä ympäri kirkonkylää. Olen hoitanut asioita ja sytytellyt kymmeniä kynttilöitä. Juoksulenkkien lisäksi sykettä on nostanut selkäpiitä karmiva sarja The Haunting of Hill House. Tämä sarja on kummallisesti jäänyt päähän pyörimään useaksi päiväksi, suosittelen tutustumaan jos jännäreistä tykkää. 

Ja kun on sopivasti aktiivinen niin ei aikaakaan niin koko pimeä marraskuu on takana päin ja loppua kohden voi jo aloittaa joulufiilistelyt. Minä ajattelin taittaa jo pian muutaman männynoksan maljakkoon ja ostaa glögiä. Joulutortuista puhumattakaan! 

Lämpöisiä marraskuun päiviä siis teille ja jos mitenkään mahdollista ottakaa joku ihana ihminen kainaloon. 

Dear November. I know all of this is temporary.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tässä eräänä aamuna katselin viereistä seinää ja mittailin, että pianoni sopii täydellisesti tuohon kohtaan. Aikamoisen säädön ja apujoukon kera pianoni on vihdoin saapunut luokseni. Piano oli siis vanhassa kodissani ja sen tuleminen tänne uuteen asuinympäristöön on tuonut kotoisan olon.

Piano on minulle niin tärkeä, yhtä hyvää terapiaa kuin vaikka juoksulenkit. Olen jo nyt ladannut kymmeniä nuotteja, ostelen niitä täältä. Lady Gagan Shallow -biisiä on kiva soittaa. A star is born on muuten ollut tämän syksyn lempijuttu siinä missä Call me by your name oli viime talven lemppari.

Epäröin hetken, että sopiiko tuo piano väriltään tänne mutta epäröinti oli ihan turhaa. Se tuo kaivattua lämpöä ja kontrastia tähän vaaleaan kotiini ja sopii muuten tuon H&M:n torkkupeiton kanssa yksiin.

Nyt soitan vielä yhden kappaleen ja sitten Zzzzzz.

Hyvää yötä!

Ladataan...
Coco Sweet DreamsUusin Trendi-lehti on ilmestynyt viikko sitten ja minä sain kunnian höpistä tyylistäni ja elämästäni "Minun tyylini" -juttusarjassa. Mielestäni haastattelu onnistui erinomaisesti ja oma persoonani pääsee siinä hyvin esille. Ihana kaverini Suvi kuvasi minut ja kotini, kaikki nämä siis löytyy uusimmasta lehdestä.

Tämä Trendin kahdeksas numero on todella inspiroiva. Kantta kaunistaa kaksi ihanaa naista Linda ja Alexa ovat ihan huippuja, upeeta olla samassa lehdessä heidän kanssaan ja miten ihania suorasanaisia bossleidejä. Lehti on myös täynnä todella mielenkiintoisia juttuja, se onkin mielestäni ollut Trendin paras puoli.

Kuvat Suvi Kesäläinen, Trendi 8/2018. 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Joskus se onni potkaisee ja sitä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ihana fakta noin yleisestikin. Onni josta puhun on täysin materialistinen mutta kestävä. Suosin designklassikoita sisustuksessa, jotka kestävät vuosia ja joiden arvo ei laske.

Charles Eamesin LCM tuoli löytyi käytettynä vastikään Artek Aitan pop up:sta. Olen ihaillut sitä vuosia ja nyt se oli niin hyvässä alennuksessa, että päätin ostaa sen heti omakseni. Siinä on todella hyvä muuten istua, vaikkei ehkä näytä siltä. 

Olohuoneen sohvapöydän yläpuolelle kaipasin valaisinta ja menin tietysti ensimmäisenä ystävieni sisustusmyymälään. Heillä oli viimeinen kappale tuota Artemiden Laguna valaisin varastossa ja minä onnekas ostin sen tänne valoa tuomaan. Olen samaa mieltä ystäväni Annen kanssa, että tämä valaisin sopii parhaiten minun kotiini. En keksi itseasissa mitään muuta valaisinta tähän olohuoneeseen, kuin Lagunan.

Olohuone on nyt ihanan ilmava ja en ole ihan varma tarvitseeko tila edes sohvaa, vai mitä mieltä te olette? Pelkään, että sohva tekisi tilasta tunkkaisen. Me hengataan usein joko ruokapöydän äärellä tai sitten tuolla maailman pehmeimmällä ja muhkeimmalla matolla. Olen myös vakuuttunut siitä, että jokainen olohuone tarvitsee osakseen sohvapöydän. Iso matto on myös tärkeä, se kokoaa tilan kokonaiseksi. 

Olohuone on ehdottomasti lempipaikkoja talossa, tähän tilaan laskee vieläpä aurinko ja taivas on kirkkaalla säällä niin kauniin punertava. Siihen näkyyn on aina yhtä vaikuttavaa palata töistä.

 

 

 

 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Woodio

Minulla oli suuria suunnitelmia viikonlopulle, mutta joskus oma jaksaminen sanoo toista ja päätin jäädä kiltisti kotiin. Omakotitalossa on todella paljon hommaa, nyt sen alkaa vasta tajuamaan, kun täällä yksin elelee. Hiukset siinä varmaan harmaantuisi, jos alkaisin listaamaan mitä kaikkea täällä pitäisi tehdä. Homma kerrallaan hyvä tulee. 

Tärkein sisustusvinkki on ehdottomasti siivous ja siisteys, sitä olenkin tehnyt tänä viikonloppuna. Pikkuvessa on nyt tip top ja tunnelmaa tuova seinälyhty on saatu seinään. Jotain muutakin uutta ihanaa kotiin on tullut, siitä riittää juttua toiseen postaukseen.

Pikkuvessan ehkä tärkein ja kiistatta kaunein katseenvangitsija on ehdottomasti tuo Woodion allas. Bongasin tämän ekologisen altaan ekan kerran Ravintola Nooasta ja selvitin mistä allasta voisi ostaa. Yllätyin positiivisesti, että kyseessä on tosiaan suomalainen yritys ja allas on suunniteltu sekä valmistettu suomessa. Heiltä on muuten nyt tullut uutuutena myös kuutionmallisia altaita. Tämä kierrätettävä allas on saanut paljon ihailua kodissani ja mielestäni omiaan tuollaiseen pieneen tilaan.

Pikkuvessa on todella riisuttu, siellä ei ole mitään ylimääräistä, vain kaikkein tarpeellisimmat: hylly ja tanko pyyhkeille sekä allas ja peili. Seinät ovat simppelin valkoiset (tikkurilan valkoinen) ja lattia 5x5 valkoista laattaa tummanharmaalla saumalla. En silti koe, että tila olisi kolkko, vaan yllättävän tunnelmallinen. It's all in the details, sanon minä.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: LG Electronics

 

Kuivaava pyykinpesukone!

Pidän todella paljon pyykinpesemisestä. Aiemmin parisuhteessa meillä oli selkeä työnjako. Mies pesi pyykit, minä ripusin ja viikkasin ne kaappiin. Nyt olen tässä pari vuotta harjoitellut yksineloa ja oppinut uudet työskentelytavat itseni kanssa. Muutama viikko oman talon neitinä olen entistä enemmän tykästynyt taloudenhoitoon, varsinkin pyykinpesuun ja siitä kiittäminen on uuden pesukoneeni LG:n TwinWash, josta en voisi olla onnellisempi. Alkuun se vaikutti monimutkaiselta vempeleeltä, en ole mikään tekniikan ihmelapsi.

Sittemmin sain perehdytyksen ja itseasiassa pesukone onkin todella helppo. En ole aiemmin omistanut kuivaavaa pesukonetta ja nyt en voisi olla ilman sitä toimintoa. En ole pahemmin edes käyttänyt pyykkitelinettä, pesukoneessa kun on erilaisia vaihtoehtoja kuivaamisellekin. Voin pestä monet vaatteeni niin, että ne kuivataan vaikka silityskuivaksi. Nostan ne pesukoneesta suoraan henkariin ja kuivuvat siten siliäksi ilman silittämistäkin. Lukuisat kauluapaitani pesen näin.

TwinWash-pyykinpesukone on yhdistelmä isosta ja pienemmästä MiniWash-pyykinpesukoneesta, jotka ovat täysin riippumattomia toisistaan ja niissä voi pestä samaan aikaan kahta eri koneellista pyykkiä. Toisessa isommassa koneessa voi siis pestä ja kuivata vaikka lakanoita, samalla kun MiniWash pesee hienopesuohjelmalla arkoja juhlavaatteita, alusvaatteita tai vaikka urheiluvaatteita.
 

Urheilen päivittäin ja aiemmin olen harmitellut, että treenivaatteita joutuu pesemään niin usein. Laitan heti lenkiltä tultuani treenikamppeet ja valitsen Steam Refresh -ohjelman raikastaa vaatteeni. Se poistaa pahan hajun ja silottaa rypyt, vain 20 minuutissa. Kotitaloudessa vuoroviikoin myös lasten treenivaatteet peseytyvät tällä tavoin. Jos pyykkiä on paljolti voin pestä samanaikaisesti molemmissa rummuissa pyykit. Meillä ei ole ollut vielä kertaakaan pyykkikori täynnä, sen verran hyvin hallussa on pyykinpesu tällä koneella.


 Poikani on allerginen vähän kaikelle ja hänen vaatteet pesen toisinaan TrueSteam-toiminnolla, joka hyödyntää höyryä. TrueSteam-teknologia poistaa 99,9% allergeeneista, kuten siitepölystä ja pölypunkeista, jonka vuoksi laite on täydellinen allergiaperheisiin. Ihan super!


 

Toisinaan pesen vaikkapa pyyhkeet 95 asteessa ja laitan kookoksen tuoksuista huuhteluainetta - koti tuoksuu ihan taivaalliselta. Muuten kone pesee vaatteet niin, etteivät ne tuoksu miltään. Kuivaava toiminto tekee lisäksi pyyhkeistä ja vuodevaatteista ihanan pehmeät. Olen tästä kuivaavasta toiminnosta niin innoissani, sillä en tosiaan ole ikinä ennen omistanut tälläistä konetta.

 

TwinWash Pesukoneessa on myös WiFi -toiminto, jonka avulla voit laittaa koneen päälle ajastuksen avulla ja se myös kertoo sinulle kännykkään milloin pyykit ovat valmiit. Tätä toimintoa en ole vielä tarvinnut, sillä kotini on sen verran kompakti, joten kuulen kun pesukone ilmoittaa milloin setti on valmis.
  Vaikka olenkin vähän leväperäinen toiminnoissani asuu minussa järjestelijä ja rakastan vuodevaatteiden ja pyyhkeiden täsmällistä järjestelyä. Saan suurta nautintoa vain katsomalla kauniisti viikattuja tai minun tapauksessa rullattuja liinavaatteita. Kaikkein parasta on puhtaat vuodevaatteet ja uni.

 

 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hei tiesittekö, että Helsingistä löytyy ihana saari, jonka aika tuntuu pysähtyneen kultaiselle 60-70-luvulle? Minä tiesin ja vihdoin pääsin ystäväni Idan kanssa vierailemaan saarella, eli Kuusisaaressa. En olisi näin turkulaisena osannut matkustaa metrolla+bussilla mestoille, mutta onneksi on Ida. Minähän saatan jopa eksyä matkalla rautatieasemalta Stockmannille.

Didrichsenin taidemuseo oli meidän määränpää ja rakennus on arkkitehtuuriltaan juuri sellainen jota ihailen. Vanha rakennus, puuta, betonia ja isot ikkunat. Sisällä oli sokkeloista mutta tilavaa, aloin heti fiilistelemään millaista tuolla olisi asua.

 

Meren puoleinen julkisivu on jylhä ja kaunis, miten kauniisti nuo rimotetut puut sopivatkaan suurten ikkunoiden rinnalle. 

Sain paljon ideoita myös omaan kotiini, erityisesti näin nyt livenä nuo betonilaatat, joita oli ladottu talon vierustaan ja rajattu kivimurskeella.

Museo sijaitsee aivan meren rannalla ja museoon pääsee vierailemaan myös veneellä. Suosittelen piipahtamaan myös laiturilla, ihanan seesteinen paikka.

Taidenäyttely jäi tällä kertaa toissijaiseksi, sillä olin niin haltioissani itse rakennuksesta ja sen yksityiskohdista. Tuonne tarvitsee päästä vielä uudestaan!

Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olen ihan haltioissani viikonlopusta! 

Harmittelin, etten talonrakentamiseltani ole raaskinut viedä lapsia matkoille. Matkustaminen lasten kanssa on minulle todella tärkeää, sillä minua ja siskoani on lapsena viety ympäri maailmaa ja se jos mikä avartaa. Nyt en löytänyt tarpeeksi edullisia matkoja, joten päätin viedä minit pääkaupunkiin ja samalla Linnanmäen valokarnevaaleihin. Sain yhdistettyä monta ihanaa tapahtumaa meidän reissuun ja niistä riittääkin kerrottavaa useamman postauksen verran.

Sain ystäväni Pezin meidän seuraksi Lintsille ja toinen aikuinen oli kyllä loistoidea siinä hässäkässä. Puuvuoristorata on ehdoton ykkönen, toivottavasti sitä ei ikinä pureta!

En tiedä oliko se tuuria, hotellin sijainti vai loistava ajoitus, mutta ehdin näkemään myös todella monta ihanaa kaveria aulassa. Pidän sellaisesta suhteellisen sponttaanista näkemisestä ja siitä, että kaverit tuovat kavereitaan ja samalla tapaa uusia ihmisiä ja kuulet juttuja sekä mielipiteitä eri kanteilta. Tuo St.Georgen alabaari on muuten loistava mesta tavata ihmisiä, ei liian meluista, palvelu hyvää ja ympäristö visuaalinen. 

Skidit vein ihan hotellin läheiseen Pizza-paikkaan, Putten pizzabaariin, josta on tullut meille melkeinpä kantapaikka. Muistelen, että poikani oli täällä ensimmäisen kerran sen ikäisenä, että hänelle tarvittiin syöttötuoli. On toki mahdollista, että se oli kuopukseni, eli tyttäreni. Vuodet lasten kanssa menee niin nopeasti, että ajantaju hämärtyy ihan täysin. 

Jäin vähän harmittelemaan, etten tajunnut mennä aamulla itsekseni hotellin Spahan lasten katsellessa piirrettyjä. Spa on K16 ja nopealla vilaisulla ihanan zen. Tuolla jos missä mieli varmasti rauhoittuu. Ensi kerralla järjestän itseni tuonne viettämään rauhallista pitkää aamua.

Kiitos vielä ihanat ystävät ja kaunis hotelli St.George! 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ai että! Useimmiten juhlapäivät olisi kiva elää uudestaan ja omat tuparit olivat juuri sellaiset juhlat. En ennättänyt ottamaan paljoakaan kuvia ja haluan myös kunnioittaa vieraitteni yksityisyyttä ja muutamat kuvat pitää vain itselläni.

Kotini on sen verran pieni, joten päätin pitää kutsutut vieraat minimissä. Kesällä tilanne on taas toinen, kun vieraat voivat olla ulkona ja toiveissa on myös toteuttaa iso terassi. Talokin suurenee varmasti siinä samassa. Epäilemättä.

Yleensä kaikkia kavereita on todella vaikea saada samaan aikaan samaan paikkaan mutta tällä kertaa olin onnekas ja sain suuren osan kotiini juhlistamaan tätä minulle todella tärkeää etappina elämässä.

Ystäväni auttoivat avokätisesti kaikkien tarjoilujen esillelaitossa. Pitivät huolta, että minäkin saan istahtaa. Miljoonasti kiitos bebet!

Yksi paras idea oli muuten tilata yhteiskuljetus keskustan jatkopaikkaan. Varasin pari minibussia etukäteen, joten taxien kanssa säätämiseen ei mennyt yhtään aikaa vaan autot odottivat nätisti pihalla, kun aika oli lähteä.

Toinen loistoidea oli varata yökerhosta koko porukalle pöytä etukäteen. Kaikki varmasti ovat olleet tilanteessa, kun hyvä porukka hajoaa keskustan jatkopaikkaan siirryttäessä tai siellä ollessa.

Nyt sain meidän porukalle pöydän ja me kaikki oltiin yhdessä koossa. Turun jokirannassa sijaitseva Club Bassi tarjosi ystävilleni vielä blogini kautta talon maittavat nimikkodrinkit, jotka maistuivat taivaalliselta. Suuri suositus!

Onnistuneitten juhlien kaiken a ja o on valmistella kaikki etukäteen, jotta itse juhlapäivä on myös juhlien emännälle ja/tai isännälle mahdollisimman helppo ja nautittava.

 

Kolmas hyvä idis oli napata yksi parhaimmista ystävistäni luokseni yökylään. Pitkämatkalaisena tämä oli tietysti hänelle välttämättömyys. Ai että miten ihanaa oli herätä ja höpötellä kaikki kuulumiset rauhassa ja samalla herätä varovaisesti uuteen päivään.. Syödä aamupala, ottaa vähän aurinkoa, rentoutua ja levätä.

Laskin ystävälleni, eli Maj:lle myös kylpyveden sunnuntain ratoksi ja hän näytti kyllä viihtyvän erinomaisesti. 

Kiitos railakkaalle juhlaväelle bailuista!

Pages