21.6

Coco Sweet Dreams

Viime yö oli tottavie yötön, kun sitä vielä kello kolme yöllä ihmeteltiin. Nyt alkaa taas päivät lyhentymään, mites tää aika menee aika sukkelaan?

Toivottavasti teidän juhannus on sujunut leppoisasti hyvässä seurassa kaikenlaisten herkkuruokien kera, niin kuin meikäläisellä. Me vietettiin juhannus pitkästä aikaa perheen kesken kotosalla ja mummilassa - ihanan rentoa.

Pitkät vapaat ovat maailman parhaimpia keksintöjä. Näiden vapaapäivien myötä sain vihdoin kuvattua teille minun hyötypuutarhani, se on kuulkaas ny valmis ja tuottaa jo satoa - muutakin kuin sitä minttua. Tästä riittänee juttua yllin kyllin.

Sisustushuuma on kovin suuri juuri nyt. Välillä fiilistelen enemmän vaatteita, nyt vuorossa on koti ja sisustus. Jos teillä on erityisiä postaustoiveita sisustusjutuista, sanokaa vaan. Meikkis toteuttaa!

Hyvää iltaa, yötä ja huomista.

x

 

 

Kommentit

Anne.kan (Ei varmistettu)

Heippa! Ja oikein hyvää juhannuksen viimoista päivää :)

Oisko mahdollista saada kuvaa talonne pohjapiirustuksesta? Ja siihen sit viel herkkuna teidän sisustusratkasuja sisällytettynä.

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Ihania kuvia taas. Olisi kiva nähdä lisää kuvia teidän kauniista saunastanne, nyt kesällä kun saunajutut kiinnostavat taas entistä enemmän.

Rinsku (Ei varmistettu)

Hei!
Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi. Meillä on käsillä uuden asunnon remontointi ja haen usein blogistasi inspistä ja fiilistä suunnitteluun. Nyt huomio kiinnittyi allaskaappiinne. Mistähän se on hommattu? Muistatako sen mittoja?

suhmura (Ei varmistettu)

Kiva, että olet ehtinyt kuvaamaan hyötypuutarhaasi. Odottelen jo innolla niitä kuvia :)
Minulla on hyötypuutarhan tekeminen käsillä. Suunnitelmissa on mattamustaksi maalatut metalliset istutuslaatikot muotopuutarhan tapaan toteutettuina. Laatikoiden väliset käytävät ajattelin päällystää liuskekivillä, kun niitä on jo valmiiksi ylimääräisenä odottelemassa käyttöä.
Muutkin kuvat puutarhastanne kiinnostavat kovasti.

Oi lisää kotikuvia, kiitos. Ja puutarhaa♥ Itse tykkäisin olla myös ilman mattoja kesällä, mutta heti kaiku vaivaa.

salsas (Ei varmistettu)

Mikä kasvi tuossa ekan kuvan valkoisessa ruukussa on? Tosi kaunis!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kääk, mä en muista yhtään. Olen ostanut sen Plantagenista - niitä oli tuollaisena vihreänä ja sitten punertavana.

Anna1234 (Ei varmistettu)

Se on muistaakseni liljapuu. Löytyy muissakin väreissä mutta punertava on aika yleinen puutarhakaupoissa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei kiitos! Muistan nyt itsekin että se oli joku lilja... :)

Kommentoi