7 päivää, 7 asua

Coco Sweet Dreams

Day 1

Jotain fiksua vaatetta. Trendikäs kokovalkoinen asu oli mielessä, mutta se tuntui liian rohkealta, hihaton trenssi pelasti.

Hihaton trenssi JULJA Second hand, valkoinen silkkipaita Zara, Housut Vanessa Bruno, Kengät Zara

Day 2

Rentoilua.

Raitapaita COS, Mekko Bik Bok, Farkut H&M, kengät Zara

Day 3

Same same, but different.

Mekko Bik Bok, kengät Converse. Tytön yöpuku Gant

Day 4

Jos ei muuta keksi niin mustat housut ja valkoinen paita.

Silkkipaita Zara, Housut Cubus, Kengät Asos, laukku Zara

Day 5

Chillii.

Mekko Alexander Wang, t-paita Acne, sandaalit Birkenstock

Day 6

Rento lauantai. Lempimekossa on hyvä olla.

Mekko Roomasta, en muista ostopaikkaa, eikä mekossa lue merkkiä. Jakku Gina Tricot, sandaalit Adidas. Erikoinen yhdistelmä: släpärit ja mekko - sopii justiinsa minulle.

Day 7

Syksy on saapunut.

Villaponcho Beaumont, kengät Converse, mekko se sama, kuin yllä, eli Italiasta. Huomatkaa myös minulle tyypilliset kynnet, toinen käsi lakattu, toinen käsi jäänyt kiireessä tekemättä. Classy.

7 päivää ja 7 asua postauksesta tykättiin, joten ajattelin pläjäyttää seiskatytön taas julki heti maanantain kunniaksi. Viikon asujutut sopivat täydellisesti maanantaille!

Huomaan, että puen usein mekon tavalla tai toisella päälleni. Number one mekoissa on niiden helppous ja muunneltavuus. Mekon voi pukea niin monella eri tavalla, paita mekon päälle tai paita alle. Villapaidan kanssa, t-paidan tai bleiserin. You name it!

Mekkoja ei kai voi olla koskaan liikaa!

Kivaa syysviikkoa!

:)

 

 

Kommentit

hanne_tasteofhoney

Huippuja asuja! Samalla niin simppeleitä, mutta silti mielenkiintoisia. Sä saat kaiken näyttämään vaan niin hienostuneen rennolta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Hanne! <3

es (Ei varmistettu)

Hey dude, I like your style!

Coco
Coco Sweet Dreams

Thaaanks dude! ;)

heidij (Ei varmistettu)

Kysymykseni ei liity lainkaan tähän postaukseen, mutta kysynpä nyt tässä, kun mieleeni tuli: kuka suunnitteli teidän talonne muutoksen? Meidän pitäisi tehdä iso remontti 70-luvun talossa, enkä oikein tiedä mistä lähtisin liikkeelle. Teillä on todella kaunista, joten siksi tuli mieleen kysäistä sinulta suosituksia :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Me suunniteltiin itse, toki remonttifirma teki työn ja konsultoi, mutta minä innokkaana halusin suunnitella kaiken itse yhdessä mieheni kanssa... jo ammattini puolesta kaikenlaiset rakennustekniset asiat kiinnostavat kovin, erityisen innoissani olen juuri 60-70-luvun arkkitehtuurista.

70-luvun kodit ovat jo aika vanhoja, kannattaa lähteä liikenteeseen ihan perusjutuista. Viemärit, katto, salaojat, lämpöeristeet, lämmitys jne.... pohjatyöt ensin kuntoon. Me purettiin sisätilat rankaan asti auki, kun haluttiin varmistua, että kaikki on ok. Ehkä näin pitkälle ei olisi tarvinnut lähteä.

Inspiraatiota etsin paljon esim hakusanoilla Mid-century homes... Esimerkiksi tästä www.the-brick-house.com -blogista löytyy myös paljon hyvää settiä, fanitan tuota paljon. Tyyliä löytyy myös mm. theolivegreenwindow.blogspot.fi -blogista. Tosi inspaava.

Heidij (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi! Kaikki perusrempat putki-, katto-, salaoja- ja maalämpöjuttuineen on jo tehtykin ja nyt pitäisi laittaa sauna- ja allasosastoa uuteen uskoon, ehkä muutakin, jos vauhtiin päästään. Etsiskelen siis piirtelijää tällaisille muutoksille, kun liikutaan itselle kovin vierailla vesillä. Jatkan siis etsintöjä :)

Eedit (Ei varmistettu)

Sulla on inspiroivia asuja :) ihana katsella näitä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihanaa kuulla, toivottavasti ehdin toteuttamaan näitä asupostauksia joka viiko. :)

M.
Avec Mari

Hei ihana postaus ja ihania asuja! Taidan ryövätä postausidean :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nää sun 7 päivää, 7 asua postaukset on ihan lemppareita! Toivottavasti jaksat/ehdit jatkaa niitä :)

Kommentoi