9-to-5 Dress Code

Coco Sweet Dreams

Tunnelmallista pakkaspäivää!

Maalla tapahtuu. Täällä oleskellaan kirjaimellisesti kynttilöiden ja takan loisteessa, sähköt menivät poikki ja kylläpäs sitä tuntee olonsa taas kovin avuttomaksi. 

Ajattelin jakaa teille minun hyvin normiasun töistä. Menen toimistolle usein farkuissa ja bleiserissä, harvemmin minulle tulee mitään probleemia asuvalinnoissa. Kengät vaihtuvat sisällä usein Birkenstockeihin, tallustelen rennosti sukat sandaaleissa. Olen muutenkin aika huoleton toimistopukeutuja. Nyttemmin vähän skarpannut, mutta on ollut aikoja jolloin fillaroin vain pari kilsaa töihin ja toimistolla heitin vain jakun t-paidan ja juoksutrikoiden päälle. 

Minkälaiseen asuun te useimmiten pukeudutte työpäivinä?

Huomenna koittaakin vähän erilaisempi työpäivä ja matkaan toisaalle, snapchatin puolelta kannattaa seurata menoa. Mukavaa viikonloppua, pysykäähän lämpiminä! 

x

 

 

Kommentit

leya
leyalife

Vitsit jos mäkin voisin juoksutrikoot (edes sellaset huomaamattomat) jalassa pyöriä toimistolla. Tykkään itse valtavasti tosta farkut+bleiseri yhdistelmästä, pitäisköhän testata miten uppoo meidän toimistolla... Jos aloittaisi sellasista siistimmistä vaikka ihan tumman sinisistä eikä heti löisi niitä revittyjä päälle. Mä oon meinaan niin kyllästänyt hiihtämään kotelomekko, kynähame tai muu vastaava päällä joka päivä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Onneks juoksutrikoot ovat tosiaan aika huomaamattomat. ;) Suosittelen lähtemään liikkeelle siisteistä farkuista, revityt ovat harvoin kovinkaan toimistokelpoiset. 

Jotu (Ei varmistettu)

Mistä nuo kivan rennot farkut on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka. Ne on H&M:sta :)

Jotu (Ei varmistettu)

Mistä nuo kivan rennot farkut on?

Kommentoi