Äitienpäivä on aina ollut kaunis päivä

Coco Sweet Dreams

Äitienpäivä on aina ollut aurinkoinen - vai muistatko yhtään sateista sellaista? Mä en ainakaan...

Mun päivä alkoi ihanalla aamupalalla jonka jälkeen lähdimme toiselle puolelle jokea, siellä treffattiin isovanhemmat ja lähdettiin merelle. Rakastan merta! Ruokakin oli hyvää - sitäkin rakastan.

Mun poika oli tehnyt mulle rannekorun, oli kuulema valinnut vaan kivoja värejä. Sellaisia mistä äiti tykkää. Äitit tykkää ainakin vaaleanpunaisesta - tiesi poikani. Varmisti vielä aamupalapöydässä että eihän koru ole ollenkaan hölmö?

Tämä on lempikoruni ja tällä on miljoonasti tunnearvoa:

Taustalla näkyy kukkiva kirsikkapuu. Merireissun jälkeen menimme kasvitieteelliseen puutarhaan kävelylle. Se on paikka jonne voi mennä muuten vaan, vaikka ihan vaan Magnolia puun takia. Suosittelen! Sinne voi ottaa eväät ja skumppaa - katsella kaikkea, eikä maksa mitään. Kaikki kaunis moninkertaistuu.

Upee päivä takana. Onnea, tukea ja turvaa kaikille äideille! Pitäkää pää kylmänä ja sydän lämpimänä, läpy!!!

Nyt ilta pimenee ja kaupungin valot alkavat loistaa:

sov gott!

Kommentit

Diva (Ei varmistettu)

Ihana äitienpäivä teillä!

Meidän fammu on asunut teidän talossa ylimmässä kerroksessa, muuta ilman sitä sivuhuonetta, joka teillä on olohuoneesta. Tai näin ainakin luulen.Takka oli samanlainen. Ihanat maisemat! Vähän haikeaa, kun fammua ei ole ollut enää lähes kymmeneen vuoteen. Mutta kuvasi ovat saaneet mieleeni lämpimät muistot. Vierailinhan talossa noin 25 vuoden ajan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei oo kaikkialla ollu yhtäkaunista äitienpäivänä. Olen islannissa tällä hetkellä ja aamusta asti on tupruttanu lunta vaakatasossa!? Siis toukokuussa. :(

Oih, ihana Turku! Meillä juhlittiin eilen 4-vuotissynttäreitä ja "sinun" autokakkusi oli pöydässä :) Kiitos vielä hirmuisesti ideasta!

http://heidinnormipaiva.blogspot.com/

Coco
Coco Sweet Dreams

Diva, hei jee! Teidän fammulla on ollut tosi kiva koti. Onneksi on ne muistot!

Vierailija, höh, no mutta olet Islannissa ja varmaan siellä on kaikkea kaunista uutta. Onko Islannissa just ne ihanat kuumat lähteet missä ihmiset käyvät rentoutumassa?

Heidii, iih ihanaa! Syndesankari oli varmasti ylpeä kakustaan!?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas siellä kevät pitkällä! Ihanan näköistä.
Täällä on vielä harmaata ja karua...

suvi m
suvi m

Höh, unohdin rekisteröityä. Edellinen kommentti oli siis minulta. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Ehdin lukea vasta nyt uusia postauksiasi. Sinulla on ollut aivan ihastuttava äitienpäivä. Kauniita kuvia jälleen kerran.
Tänään oli jo aika lämmin päivä, ainakin täällä Tampereen suunnalla. Oikein mukavaa toukokuun jatkoa sinulle ja perheellesi!
-TiinaS

Kommentoi