ASUVIIKKO/DAY 2

Coco Sweet Dreams

Hello!

No nyt vihdoin ja viimein ensimmäinen osa näistä kysymyksistä. Kyssärit on tosiaan jaettu aiheiden mukaan ja niitä tipahtelee tänne blogiin tällä viikolla muutaman kerran. Tällä erää vastailen sisustus- ja tyyliaiheisiin kysymyksiin.

Sisustus/Koti:

- Lempikukkasi?

En pysty valitsemaan yhtä ainoaa, se olisi niin väärin muita kukkia kohtaan. :) Pioni on kyllä aika ihana... kaikki tuoksuvat kukat ovat lähellä sydäntä. 

- Ja juotko teetä vai kahvia?

Kahvia, vahvaa kahvia, mutta vain 1-3 kuppia päivässä. 

- Mistä olet perinyt sisustussilmäsi?

Pidän kaikesta kauniista ja kodin sisustus liittyy siihen. Molemmat vanhemmistani ovat hyvin luovia, joten ehkä jotain on heiltä peritty. Sisustusjuttuja olen myös oppinut ihan bloggaamisen kautta. Luen paljon kaikenlaisia alan lehtiä, kirjoja, haastatteluja... kiinnostukseni on aikalailla sammumaton.

- Millainen lapsuudenkotisi sisustus oli?

Lapsuudenkotini on perinteinen punainen puutalo ja hyvin sellainen kotoinen.

- Entä minkälaisia puutarhasuunnitelmia sinulla on ensi kesälle?

- Mitä sisustushaaveita sinulla on?

- Onko jotain erityisiä esineita tai muita sisustusideoita, joista olet haaveillut jo kauan, mutta joita et ole ostanut tai toteuttanut?

Haaveilen suuresta matosta, ainakin 2 ja puol metriä molempiin suuntiin luonnonmateriaalista tehtynä.

- Onko makusi sisustuksen suhteen muuttunut paljon ajanmyötä vai oletko pysynyt tyylillesi uskollisena? Mikä on sisustusfilosofiasi?

ON! Blogi ja kiinnostus sisustamista/arkkitehtuuria kohtaan on opettanut paljon. Janoan inspiraatiota ja ideoita joka puolelta ja hoksaan melkein päivittäin asioita. Ehkä suurin elämys on ollut huomata, että sisustuksella on suuri vaikutus elämänlaatuun ja mieleen – ja että kaunis sisustus on paljon enemmän kuin pöytä ja tuolit ... se kertoo tarinaa ja on yhtä kuin sinä itse.

- Oletko enemmän kaupunki- vai maalaisihmisiä?

Fifty fifty. Juuri tähän elämäntilanteeseen sopii eläminen maalla, mutta kyllä me ehdottomasti tullaan muuttamaan vielä joskus keskustaan. Onko se Turku, vai jokin muu – aika näyttää.

- Hei! Olen ihaillen seurannut blogiasi jo muutaman vuoden, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. Haluaisin kysyä, mistä kaikkialta ammennat inspiraatiota sisustamiseen, pukeutumiseen ja pihasuunnitteluun. Olethan jo kertonutkin näistä jonkin verran blogissa, mutta ehkä olet löytänyt jotain uusiakin inspiraation lähteitä? Entä mihin lauseisiin tai sanoihin tiivistäisit sisustamisesi tai pukeutumisesi punaisen langan?

Muoti/Tyyli:

- Suosikki kosmetiikkatuotteet/meikit top5. Ja tietysti se tärkein: miten saat tukkasi pysymään niin kauniin puhtaan vaaleina?

Juuri nyt suosin Jurliquen face oilia (mm. Ravensara myy tätä), Maybellinen meikkivoide (sävy 22), YSL valokynä, Lumenen Blueberry kulmaväri ja Vita Liberata.

- Mistä kaupoista ostat vaatteesi? Mitä nettikauppoja suosit vaateostoksia tehdessäsi? Mistä ostat lastenvaatteet?

Yritän mahdollisuuksien mukaan suosia tässä taloustilanteessa turkulaisia liikkeitä. Saatan etsiä netistä jotain tarpeellista ja selvittää saako lähiseudulta sitä jotakin. Net A Porter, Matches ja the Outnet ovat kyllä aika vakkarimestoja jos haluan katsella/ostaa jotain designerjuttua. Lastenvaatteita ostan mieluiten Zarasta ja H&M:sta.

- Milloin kiinnostuit sisustus- tyyliasioista, ja millainen tyylisi oli teininä?

Teinityylini oli aivan kamala! Diggasin (ainakin vanhojen kuvien perusteella) ala-asteen tyylistäni, mutta ylä-aste ja lukio, omg! Napapaitoja, valkoisia ja liiloja housuja, tennareita, hameita... toki ne tais olla sen ajan juttuja. Minun pitäisi etsiä jokin vanha kuva tänne näytille niin tietäisitte. 

- Mikä on tyylisi salaisuus?

My mom! :D Ehkä lähinnä se elämisen taito, positiivisuus ja rentous, joka heijastuu myös pukeutumiseen?! Saan paljon intoa pukeutumiseen itsevarmoilta ihmisiltä, jotka kantavat itsensä kauniisti. Se antaa rohkeutta kokeilla ja uskaltaa.

- Kuinka ostat lapsillesi vaatteita? Mitkä seikat merkitsevät? Ostatko esikoisellesi sillä silmällä, että pienempi käyttää niitä sen jälkeen, vai ostatko tytölle ja pojalle aina omat vaatteet?

Ostan yleensä tarpeen mukaan ja varsinkin tänä talvena olen huomannut, että kyllä ne vähän arvokkaammat+laadukkaammat vaatteet palvelevat paljon paremmin, kuin edulliset, ne kun tuppaa helposti kulumaan ja rikki menemään. Aika vähän ostan vaatteita pojalle, jotka sitten kulkeutuisivat tytölle.... Tytölle ostan vaatteita sillä ajatuksella, että hänen serkkutyttö aikanaan saa ne itselleen. Saatan ostaa myös itselleni jotain klassisen arvokasta sillä ajatuksella, että tyttäreni ne joskus perii... tai sitten siskontyttö. <3

/outfit from H&M

Kuvat: Suvi Kesäläinen

Kommentit

Vivi
Elämäni palasia

Ooh! Oot aivan hurjan kaunis näissä kuvissa, ihana! Suvin kuvaustyyli + sinä = täydellistä

Kommentoi