ASUVIIKKO/DAY 3

Coco Sweet Dreams

Te kysyitte, minä vastaan:

Ruoka ja Liikunta:

- Minua kiinnostaa liikunta- ja ruokatottumuksesi (en tiedä miksi muiden ruokajutut aina niin kiinnostavat, ehkä koska olen itse tällainen herkkusuu foodie ja rakastan katsella inspiroivia ruoka- ja toisaalta myös sporttikuvia instagramissa).

Pyrin ottamaan aika rauhallisesti, sillä arki on aika kiireistä jo muutenkin. Teen arjessa valintoja, jotka edesauttavat hyvinvointia, kuten hyötyliikun. Syön mahdollisimman hyvää ruokaa. Minusta on ihana ajatus, että mahastani löytyy puhdasta ja terveellistä ruokaa - ajattelen kovin visuaalisesti siitä. En katso juurikaan telkkaria, vaan blogihommien jälkeen menen mielummin ajoissa sänkyyn lukemaan kirjaa... lepo on todella tärkeää! Yritän hyödyntää poikani treeniajat ja käyn samalla lenkillä. Maanantaina käyn joogassa, tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai juoksen. Sunnuntaisin käyn salsatunnilla. Lihaskuntoa harjoittelen kotona (liian harvoin). Haluaisin toki tehdä kaikenlaista muutakin, mutta aika ei tahdo riittää. Salikortin lopetin jo ajat päivät sitten.

- Juoksetko pitkiä lenkkejä? Pyöräiletkö talvellakin töihin?

En ole käyttänyt mitään mittareita, vaan juoksen vähän missä sattuu... viimeksi metsässa. Olen yleensä noin tunnin tai 45 minsaa jossain päin juoksemassa/kävelemässä/katselemassa. :) En pidä enkä haluakaan pitää mitään kirjaa liikunnasta, tiedän kyllä koska on hyvä lähteä liikkeelle.

En pyöräile talvisin... se olisi liian hullua minulle.

- Olisi myös kiinnostavaa tietää tulevaisuuden toiveistasi esim. työn, perheen ja matkustelun suhteen (ymmärrän toki, jos menee liian henk.kohtaiseksi). Mikä on sun lempiherkku? :D Meneekö pulla/kakut tms. leivonnaiset, jäde tai karkit vai pysytkö aina terveellisellä linjalla? :)

En halua asettaa mitään sen suurempia tavoitteita, you gotta go with a flow - mun lentävä matra. Tee sitä mikä tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä ja niin edelleen. Terveyttä kyllä toivon ihan kaikille, se on niin tärkeä juttu. <3

Kommentit

ACat Heini (Ei varmistettu)

Kivoja Matka kuvia ;) Onko lämmintä.
Täällä tuulee ja sataa lunta...hahahhah....
Mieltä lämmittää Sunnitella Ulko siustusta ja Kukkia jne....Ihkuu!

Kiva tietää. Samantyyppisiä harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita.
Kivat housut. Minäkin tykkään yhdistää Kapeita housuj Reilumpiin yläosiin, liiveihin ja Villatakkeihin jne.

Kivaa Loman Jatkoa!

ai-nnou (Ei varmistettu)

Ihanat kengät !! mistä moiset on löytynyt? :) ja onko mitään mahista löytää enää kaupoista?

Kommentoi