ASUVIIKKO/DAY 4

Coco Sweet Dreams

/outfit iBlues from Le Follie, shoes from Zara, necklace from gina tricot. 

Jatkan kysymysten ja vastausten parissa;

Henkilökohtainen elämä:

Hei ja ihanaa kevään odotusta :) semmoinen kyssäri tuli mieleen että mikä on pommiin nukutun tai kiireisen aamun pelastus sinulle/perheelle? ja mikä pelastaa huononkin päivän?

Nauru, vitsit, oma sisko, Pultti Pois ja niin pois päin. Ehdottomasti positiivisuus! Täällä eletään vain kerran, niin asioita ei kannata ottaa niin vakavasti, eikä turhaan stressata. Hakuna Matata!

Lause, kirja, kuva tai kappale, jota pidät maailman kauneimpana?

Musiikki on minulle se juttu. Kaikkien aikojen kaunein biisi on ehkäpä Paolo Spagnolo F. Mompou Canción y danza n. 6, tätä soitan mielelläni myös pianolla, tosin vain sen hitaan osion. ;) Voi jestas, oli muuten vaikea löytää nuotteja, Amazonista löysin loppujen lopuksi.

Tämä kappale on elokuvasta Korppi Sylissä.

Vietättekö usein aikaa miehesi kanssa ihan kaksistaan?

Joo ja ei... kevät/kesällä enemmän. Parasta on jos keksitään jotain kivaa koko perheen voimin. <3 Kaipaan kyllä aika usein elokuvailtoja, ravintolaillallista ja niin edelleen... aikuisten seuraa vastapainoksi lapsiperhearkeen.

Minkä ikäinen olet?

Mää oon kolmekymppine. :)

Oletko Turusta kotoisin?

Läheltä Turkua.

Onko sulla jotain suurempaa unelmaa?

Että tekisin jollain tavalla maailmasta kauniimman paikan.

Onko teillä suunnitelmissa mennä naimisiin?

Ehkä?

Unelmien matkakohde?

Niitä on niin monia.... maailmanympärys matka! Ylipäätänsä mahdollisuus matkustaa, se on tärkeää minulle. Haluan viedä ja tutustuttaa lapset eri kulttuureihin, se jos mikä on suuri rikkaus.

Kuinka pitkä olet?

161,5 cm

Miten olette tavanneet miehesi kanssa?

Juhannuksena 2003 kaverini mökillä.

Minua kiinnostaa se, kuinka tulet toimeen punastumisesi kanssa? Vai onko se hävinnyt kokonaan? Muistan kun avauduit joskus aiheesta, ja se oli tosi hieno postaus. Itse välillä mietin, pitäisikö minun meikata se ominaisuus itsestäni piiloon - tosin en tiedä löytyykö meikkiä joka tämän piirteen saa täysin piilotettua :D Olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä. Aikaisemmasta postauksestasi jäi muistaakseni vähän auki, onko ominaisuus nykyään elämässäsi vielä matkassa? Ihailen boheemiuttasi. Jatka samaan tyyliin! Ihana blogi. Ihanuus!

Kyllä punastelen, mutta minkäs minä sille voin. Yritän vaan keskittyä ja vien huomion siihen omaan asiaan, enkä mieti miltä näytän. 

Minua kiehtoo salaperäisyytesi. Tunnut nauttivan elämän pienistä hetkistä ja jokaisesta yksityiskohdasta. Elämäsi vaikuttaa blogisi perusteella niin ylelliseltä. Kuinka saat arjen askareet pysymään hallinnassa, niin ettei kauheaa kaaosta ja asioiden unohtelua, myöhästymisiä jne pääse syntymään (vai pääseekö)? Kuinka osaat suhtautua siihen? Ihannoin elämänasennettasi, mutta itse olen niin kova suorittaja, että arjen kauneus meinaa väkisin hukkua arjen pyörityksen ja rutiinien alle.

Voi kuule, olen juuri se tyyppi, joka unohtelee asioita ja nykyään myös myöhästelee. Minut tunnetaan ”Hemppana”, jolla on aina monta rautaa tulessa. Ehkä kaiken säätämisen keskellä yritän pitää mahdollisimman lungin asenteen ja pitää huolta itsestäni+perheestäni. Oikeastaan monet asiat ovat aika yksinkertaisia, kun sen vaan oivaltaa. Elämänvarrella sattuneet asiat ovat opettaneet, että elämä on hauras, eikä huomisesta koskaan tiedä... on parempi etsiä valoa ja keskittyä positiivisuuteen. Vanhemmillani on ollut (tietysti) myös suuri rooli – he ovat todella rentoja ja kannustaneet. He ja siskoni ovat minun peruskallioni.

Oliko vaikeaa muuttaa pois Turun keskustasta "maalle"? :)

Ei oikeastaan, odotin niin paljon muuttoa omaan taloon, sillä remontti viivästyi useamman kuukauden. Välillä keskustassa pyöriessä tulee ikävä asumista siellä. Tykkään kaupungin energiasta, maalla on usein liian hiljaista ja ajantaju katoaa ja unohtuu. Onneksi täällä maalla musiikkia voi soittaa lujaa ja on oma iso piha.

Kommentoi